Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Mihaela....Alysa nu iti place?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 35 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Marysa Alysa a fost mult timp pe lista mea, dar colega mea de banca cu care am inca o relatie stransa si-a numit fetita Alysa. Verisoara sotului meu care a nascut anul trecut a ales tot Alysa. Deci fata mea n-ar mai fi "speciala" cu toate ca noi o vom striga Iris, nume care mi se pare cel mai frumos din univers. Si imi place, ti-am mai zis, numele lui Leyre si, bineinteles, Yasmin care a fost numele meu de suflet. Am decis sa renuntam la el pt ca, asa cum spunea si Danezza, Iris e o floare, Yasmin e tot floare si nu vreau sa fac "gradina" din fii-mea . Dar in sufletul meu combinatia perfecta e Iris Jasmin Nicolaou
Bia si mie mi-a placut Melissa, dar e tot grecesc si insemana "albina", iar nepotelu' meu are o colega Melissa si toti copiii fac glume pe seama ei ..cu toate ca e atat de draguta, cu un par cret si niste ochi mari, negrii..
Un pupic mare pt mamicile Gianina si Cati. Imi sunt tare dragi toate mamicile "first time mummy" Asa ma vad si pe mine intr-o luna.
O gradina mare de pt veteranele care ne tin cu picioarele pe pamant si nu am sa va numesc fiindca sunteti prea multe
Mihacor Nu o fi fost amuzanta peripetia ta, dar eu rad cu lacrimi. Am tabarat si eu in toaleta la barbati acum cateva zile ca faceam pishu pe mine si toaleta pt femei era taman in celalalt capat de supermarket. Am vazut si ce nu am vrut si i-am zis sotului ca parca as vrea sa murim in floarea varstei sa nu ne vestejim de tot

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna,

Felicitari Anisia si Faith! Bun venit Fabian si Beatrice, sa cresteti mari sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

"Dar in sufletul meu combinatia perfecta e Iris Jasmin Nicolaou"

Mihaela, mie cam variantele urmatoare imi suna bine in ordine:

1. Iris Dayana Nicolau
2.Iris Alexandra Nicolaou
3. Iris Victoria Nicolaou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33
m-am trezit azi cu sanii plini si usor durerosi, asta e?

Da, mare atentie la febra laptelui! daca ramani durerosi si dupa supt, scoate surplusul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

inca o intrebare pt fetele care au avut cezariana - voua v-a mai prescris ceva calmante acasa? mie mi-a zis de supozitoare indometacin sau diclofenac, dar citind prospectele vad ca nu sunt ok pt alaptare. aveti vreo sugestie?

Paracetamol 1g la 6 ore! Asta am luat eu si in spital si acasa

Mergi la inceput

Bulinutza,

ma bucur ca a scapat Rares de operatie si mult succes tie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iaura21
oare e ok sa vina iar rosu ?

Se pare ca e ok, si eu am patit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina

Denisa eu la Cari am folosit jumper, dar nu ca cel postat de tine ci dintr-ala de se prinde de tocul usii. Asa o puteam lua cu mine, ea se distra nevoie mare si in plus si-a dezvoltat f frumos muschiuletii de la picioare

Dupa asa un jumper ma uit eu! m-i se pare super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix

"Dar in sufletul meu combinatia perfecta e Iris Jasmin Nicolaou"

Mihaela, mie cam variantele urmatoare imi suna bine in ordine:

1. Iris Dayana Nicolau
2.Iris Alexandra Nicolaou
3. Iris Victoria Nicolaou

Roxana, de Eric si Sven
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Cumnatul meu mi-a sugerat azi Victoria. Mi-e imi place enorm fiindca pe diriginta mea din gimnaziu o chema Victoria...o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Si un dascal deosebit. Am mancat lb romana pe paine cu ea si m-a condus numai spre satisfactii. Sotul stramba narile
Inca un mare pt bb Sven luptator si pt Eric dulce

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun gasit! Tot la ore mici
Fata mea nu s-a miscat mai deloc azi. Acum o simt cat de cat, dar cred ca nu prea mai are loc saracuta in minuscula asta de burtica.
Sotul meu insista sa ne hoataram pentru Iris-Ameĺ. Mie imi place foarte mult cum suna dar parca as vrea sa il scriem altfel. Il percep dulce si feminin. Lui ii place de fapt frantuzescul Amelie. Nu stiu, il vad atat de incantat ca probabil asta va ramane numele. Ne invartim in jurul lui de vreo saptamana. Doar daca nu incep si eu ca My lady sa le amestec si sa le schimb pana il gasesc pe cel potrivit
Variantele principale sunt:
IRIS-MELISA
IRIS-NAIRA
IRIS-AMELI
cum va suna voua?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput