Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sa stiti ca si io tin fata cu caciulita in cap .. inainte daca imi zicea cineva ca o sa-i pun caciulita in casa ziceam ca face misto
neeeehhh .. a venit pediatra si mi-a zis ca are nasul rece (cica asta e punctul de reper ) si ca prin cap se pierde cea mai mare parte din caldura corpului (asta stiam ) si pana la 1 luna sa-i punem caciulita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Cred ca fiecare pediatru are propriile idei si recomandari. La mine in casa sunt cam 24 de grade si pediatra noastra ne-a recomandat sa nu ii punem caciulita nici macar dupa baie. Adevarul este ca pe primul copil il imbracam mai gros si ii mai puneam si caciulita. La asta in schimb ... nici prin cap nu imi trece. Stiu ca la varsta asta nu isi pot regla bine temperatura si daca au caciulita exista riscul sa se supra incalzeasca .
Despre iesitul afara ne-a spus doar ca prima data trebuie sa fie temperaturi pozitive si vreme frumoasa. In rest nu ne-a spus altceva despre vreme ...

Oricum, daca la Matei imi spunea mereu ca e prea gros imbracat acum nu a zis nimic. In casa il tin in body si pantalonasi subtiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

georgia noi prima data colief i-am dat pentru colici si nu a facut mare lucru nu si-a meritat banii in cazul nostru.

Acum suntem 3 zile cu infacol ,3 cu espumisan le alternam.

Am vazut bebei icai, iaurei,si fetita lu faith niste bombonele in pantaloni pe ceilalti pe unde ii vad?

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Felicitari Annisia!!!!! Andreas Fabian bine ai venit pe lume!!!!

puiuta i-am zis sa stea acolo ca nu e de iesit cu nasu in lume pe frigu asta

faith pupa pitica sa se faca repde mare...ce poza aveti voi acolo

toni pupici multi si Doamne Ajuta sa ia in greutate cat mai mult puiul drag

gianina se face un grasunica bb ce ochisori

carina ce ati papat?

marysa eu l-am nascut pe rares la 37 fix si aucm cred ca ma paste la fel dar e considerat la termen asa ca nu-mi fac probleme

ligia pupa broscuta mica

danezza cand mai mergi la tutu?

iaura ce haioasa e

rares in sfarsit e ok cu urechile...am scapat de operatie asa ca luni mergem la gradi dupa 2 saptamani lipsa

eu nu mai reusesc deloc sa reglez glicemia nici din insulina nici cu alimentatie...nimic luni merg sa vad ce fac...infectia aia urinara m-a disperat...iar e in forma maxima iar bb creste vazand cu okii...

azi am fost la obor cu soctu si mi-am luat ultimele chestii ptr bagaj si acum asteptam sa vedem ce zice doftoroiu joi sua vineri cand merg la el...dar parca vad ca la 37 fix il scoate...

va pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Anda - Numai facultatea am facut-o la Cj. In anul 5 l-am cunoscut pe sotz (2005) si in 2006 m-am mutat la Alba Iulia cu el. Visul meu era sa raman la cj, dar nah dupa ce l-am cunoscut pe el, mi-am schimbat planurile

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Georgia
Bulinutza - eu merg luni la doftoroi
in mod normal miercuri s-ar face 2 saptamani cand a zis el sa ne vedem dar eu merg de luni .. poate miercuri vedem deja bebelina (atunci vom avea 38+5 ) .. plus ca daca am mers pe ideea de cezariana .. nu vreau sa ma apuce pe acasa .. nu mai simt pregatita .. nu dati cu pietre

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

felicitari Annisia, ma bucur ca esti bine!

pt fetele care inca mai oscileaza intre cezariana si nastere naturala (daca cezariana e optionala si nu impusa de ceva medical) - nu stiu cum e cu nasterea naturala, dar refacerea dupa cezariana nu e simpla.. si dupa nastere o sa vreti sa aveti grija de copil, nu sa va tineti de burta la fiecare miscare .. experienta mea!

am si eu o intrebare - cam la cat timp ar trebui sa vina laptele si cum va dati seama? m-am trezit azi cu sanii plini si usor durerosi, asta e? eu incerc la fiecare masa s-o tin intai la san 20-30 minute (si sa traga, daca o simt ca se joaca sau adoarme luam masuri :), iar apoi ii ofer completare. Vreau sa ajung sa alaptez exclusiv, dar ma gandesc ca daca nu i-ar mai fi foame n-ar accepta completare.

Mergi la inceput

marysa ti-am citit povestea nasterii si parca povesteai ce mi s-a intamplat mie :) doar ca eu am stat cam 14 ore cu membranele rupte in speranta ca pot sa nasc natural... si tot la cezariana am ajuns

Mergi la inceput

inca o intrebare pt fetele care au avut cezariana - voua v-a mai prescris ceva calmante acasa? mie mi-a zis de supozitoare indometacin sau diclofenac, dar citind prospectele vad ca nu sunt ok pt alaptare. aveti vreo sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

ursulet
Am avut un schimb de sms cu dr azi....cica maxim m-ar lasa pana pe 7....
Ma duc la de fapt trag la vreun film ceva...asta seara am mancat un castron mareee de cartofi prajiti cu branza...asta asa ca tot mai am putin

AMR 4 zile

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 37 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput