Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

help!!!!!!!!!!!!

dupa ce pana acum eram mandra de asta mica, care sugea cum trebuie si de abia dupa primea supliment, acum cand imi simt si eu sanii plini si usor durerosi asta mica nu vrea sa se mai ataseze si sa traga de nici un fel... ma gandesc ca poate sunt prea plini/ blocati si n-are forta sa traga?
cum pot sa-i mai deblochez/ masez astfel incat sa vina mai usor laptele? aveti vreun filmulet ceva? ma si doare sa ma trag de tzitzi nu stiu cum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

beatrix, multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursulet - stai cu ei sub apa calda, dupa aia maseaza circular. Cand sunt angorjati vine lapticul mai greu. Nu dureaza mult, cateva zile.

Mergi la inceput

Dupa masaj, mulge cat poti tu din ei, manual sau cu pompa. Poti pune frunze de varza pe ei zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

fetele ,am vazut poze cu bucalatii vostrii,Geanina ,Altesa, sunt f. faini bebeii si grasuni
oare gresesc eu sau...am vazut la Geanina ca era cu caciula si in paturica groasa (stiu ca e frig in finlanda )...io o tin fara caciula si doar in body si salopetica sau bluza si pantalonasi ,la 22-23 grade...mai vreau sa va intreb daca afara ii punem fular pe gurita sau ii lasam fara ,io nu i-am pus nimik dar ma tot gandesc cum o fi bine,e drept nu am scos-o de cateva zile dacat pe balcon ,dar maine vreau sa iesim la aer.

mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Iaura, eu la fel o tin pe Beatrice - la 24 grade, in body si pantalonas, fara caciula, si o invelesc cu paturica dar mai mereu o gasesc dezvelita Seara, dupa baie, ii pun totusi un fes din ala subtire - care sa nu ii acopere si urechile (am inteles ca devin sensibili daca ii tinem si in casa cu urechile acoperite) si dupa 2 ore de la baita il scot.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Cred ca ma abtin sa spun cum il tin pe Mishulica in casa si la ce temperatura.

Mergi la inceput

Cristina , noi stam doar cu usa la dormitor deschisa, ca daca o inchidem se fac 27 grade te sufoci acolo...mult timp am "suferit" ca era frig in dormitor..tremuram cu caloriferul electric langa pat, si dormeam infofolita...si..anul trecut am decis sa schimbam caloriferul...l-am inlocuit cu unul care cred ca e lung cat geamu' intr-un dormitor care nu e imens..si-asa am ajuns sa nu mai murim de frig, ci de cald

Mergi la inceput

Faith si nu are pitica nasucul infundat noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ne-am trezit si noi ca niciodata mai devreme aatazi. De fapt David este intors...nu siu ce are.

Annisia felicitari!!! Si pe mine m-ai dat pe spate cu povestea nasterii

Ursulet ar trebui sa te mulgi un pic inainte si de fiecare data cand simti ca ti s-au umplut prea tare sanii. Stiu ca este dureros, dar in cateva zile se regleaza

Fetele care au nascut la Filantropia, mai dati-mi sfaturi, ziceti-mi ce ar trebui neapart sa pun in bagaj. Ce v-a trebuit pt bebe si cum mai este situatia pe-acolo? Multumesc

Sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Olga Eu tot la Filantropia pentru bebe am avut asa (astea ti le vor cere ei)

Bepanthen
Servetele umede pt bebe
Hainute de schimb

Pentru mine am avut bagajul clasic, nimic special. Vezi sa iti iei si o pompa la tine, in caz de nevoie, eu nu am avut la mine..si am mersla asistente sa ma "mulga" sa-mi desfunde canalele...si nu prea a fost deloc placut..dureros chiar

Pe mine m-a distrat teribil "programul lauzelor" la Filantropia.
La 05:30 pac intra cineva ca o vijelie...era o asistenta cu un termometru in mana pe care ti-l trantea ca sa-ti ia temperatura..se intorcea in 5 minute..nu trece juma de ora..si la ora 6...ta-naaaaam se deschide usa "mamicile la alaptaaat"...buimaca te duci sa alaptezi..termini cu alaptatul...ajungi in camera...in jurul orei 7 in speranta ca vei mai fura o ora de somn..dar iar se deschide usa...si auzi niste pacanituri in pereti...e infirmiera care spala pe jos..apuci sa motai jumate de ora..si in jurul orei 8 iar intra o asistenta care urla " fetele - mergeti cu un absorbant la toaletaaa"...si lauzele isi iau frumos chiloteii + absorbantele si se infiinteaza la usa asistentelor...Si tot asa, numa' de odihnit nu te odihnesti in rest mi s-a parut ok..

Mergi la inceput