Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

super tare mesajul lui Luca
e bun de pus la arhiva,nu se stie poate peste ani va avea si mai mare valoare
mamica inspirata si sentimentala
un mesaj ceva de la Yannis pt Mara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, MARA!

Sa cresti frumoasa, sanatoasa si mereu vesela!

Cat de simpatice sunteti cu competitia pt inima printesei
Mire, Mara, grea misiune pe voi
Cum a trecut prima noapte in paturi separate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

In primul rand va multumesc din suflet pt urari, care mai de care mai frumoase!

Sorina, Dastefa, Dece, Ale, Ruxita, BF, Haircut va pup si va intorc urarile inzecit!

Dece ai fost fenomenala ca de obicei. Luca esti un baietel special, asa ca mama ta.

Prima noapte in patut a decurs foarte bine, de cate ori se trezea pt tzitzi si deschidea ochii ingaima ceva ce vroia sa semene a "patutul", deci cred ca ii place.

BF ma bucur ca ajunge sotul tau in sfarsit acasa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

La Multi Ani, Mara!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Mirela,mami blanda si buna,sa va traiasca puisorul frumos si sa va bucurati de ea,sa va aduca numai fericire!

Ce mult ati scris,fetelor!Mi-a placut mesajul lui Yannis,dar nici Luca nu s-a lasat mai prejos

Azi dimineata am gasit zapada pe jos!
Am iesit cu Lara si era asa fericita,radea,se tot facea ca se impiedica,zicea hopaaaaa,iar se ridica si iar se impiedicaS-a tolanit pe jos la greuPacat ca a trebuit sa fugim repede in casa ca a apucat-o un acces de tuseDar a fost oricum frumos...
Doarme in patutul ei in continuare,ieri a adormit intr-un sfert de ora

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Copilului meu nu ii place zapada. Azi am iesit de doua ori cu el. De abia pune mana / manusa pe zapada, sta si se uita, nu se bucura, nu alearga, nu se joaca. Doar sta si se uita.
Si dupa cateva minute zice "gata" si vrea in casa.
E imbracat corespunzator, are costum de iarna, cizme de zapada, masusi, nu ii e frig. Doar ca nu ii place iarna/zapada.
Nici mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Mara mea e la fel ca Lara, se tranteste in zapada, se ridica si se tranteste iar.

Eu am trantit-o ieri intr-o zapada mare si pufoasa si dupa ce a stat pe ganduri vreo 10 secunde si-a dat seama ca e fun. BF nici mie nu imi place prea tare iarna (exceptie sarbatorile de iarna), dar o tavaleala prin zapada merge din cand in cand.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Vroiam sa editez, dar mai bine scriu.

Eu nu am inteles niciodata chestia asta cu aruncatul in zapada. Nu mi-a placut niciodata zapada. Am poze cu mine mica, trantita in zapada, si urland cat ma tinea gura.
La scoala aveam intelegeri speciale cu baietii...daca ma bagati in zapada, nu mai vedeti teme la romana si mate un trimestru intreg.
Nu inteleg ce poate fi fun sa iti fie frig, sa iti intre zapada pe la guler si sa ingheti la picioare.
No way.
La ski ma duc pt senzatia de viteza, nu imi place deloc frigul si zapada.
Deci daca al meu copil ma mosteneste, nu il invinuiesc de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI MARA SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

La multi ani, Mara!
sa cresti mare si frumoasa...sa iei tot ce e mai bun de la viata si sa o mostenesti pe mami....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Alexutzzza , decenuela...ati fost minunate cu mesajele...de nota 12 amandoua!...

Si celelalte fete ...cu limbarnita la schimbul 3 nu au fost mai prejos! felicitari tuturor ptr cuvintele frumoase cu care stiti sa umpleti cap. de fiecare data!

miremia imi cer scuze ca m-am bagat asa...zici ca citeam urari ptr David si nu ptr Mara la ce fete cu suflet mare si sincer avem aici...nici nu ma mir ca... i keep coming back to uiar dispar cate o luna...iar ma intorc...parca nu sunt implinita fara voi

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput