Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI SI PLINI DE NOROC, MARA!!!!
na, vin si eu la spartul targului.....

si pt ieri: LA MULTI ANI, TuDORU! LA MULTI ANI, AMARIS! LA MULTI ANI, ARIANNA!!!!!!

stefan a adormit abia de 10 minute.....sa spal si eu niste vase macar, ca in rest nu am facut mai nimic.......

imi pare rau ca ratez momente f frumoase, discutii, mesaje savuroase, dar pur si simplu nu am...resurse.....fizice, psihice si tehnologice

o sa intru sa spun la multi ani, dar in rest cred ca ma bag dupa cortina.....pana la zile mai senine....

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

....mai adaugati vreo 2 saptamani la piersicuta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Ana_g, nu se poate sa te bagi dupa cortina, tocmai acum cand trebuie sa ne zici daca piersicuta ta are codite sau nu, daca te simti bine, cum e cu burtica.....of...sper sa vina zilele senine cat mai repede si sa revii asupra deciziei cortinei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ana_g, nu se poate sa te bagi dupa cortina, tocmai acum cand trebuie sa ne zici daca piersicuta ta are codite sau nu, daca te simti bine, cum e cu burtica.....of...sper sa vina zilele senine cat mai repede si sa revii asupra deciziei cortinei.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF, bineinteles ca voi o sa fiti primele care o sa afle daca are co(d)ite sau nu....nu m-am putut abtine sa nu fac gluma asta, a fost ceva spontan, doar ca o sa fiu si mai rara avis decat de-obicei.

am si examene....a, apropo, sa ma laud...am reusit ieri sa iau un examen pe care-l duc in carca de vreo 2 ani si nu credeam ca mai scap de el...deci se poate

a, si tot ieri am lesinat la metrou.....eram cu sotu, dar oricum cica lumea a fost destul de saritoare.....am experienta si l-am avertizat....vezi ca mi-e rau...?!?!...sa stii ca eu lesin...?!..si buf! cu toate cele 70 de kile ale mele ca sacu la pamant....cica nu putea sa ma ridice....probabil vreun puseu de tensiune, nimic altceva. sunt bine, sa stiti, in rest.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

wow, wow si iar wow!

Ati fost super hazlii, cum sa nu va iubeasca lumea?

Frate, ce bataie pe Mara! Cred ca maica-sa a re inima cat casa poporului, ce mai, asa mesaje de dragoste la doi ani! dacaar primi si bobitza le-as pune in rama!
Miremia, zile grele te asteapta, o sa fie coada la usa ta...mai vorbim
Si DA, inca mai sper la o intalnire cu toti pufii dar sa nu fie din aia pe fuga. Sa fie programata din timp sa poata veni toate fetele de prin tara si eventual inchiriat un loc de joaca unde sa se cunoasca jucandu-se impreuna si mamaicile savurand o prajitura!
Di vis, cum ar spune moldo-bucuresteanca Dece
Poate facem visul posibil in vara!
Cine voteaza mana sus!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MARA!
Sa fii curtata mereu la fel de intens ca acum,
ca sa ai de unde alege
Esti foarte tare!

Mergi la inceput

"Antiq" si Simply - ati fost atat de simpatice, m-ati facut sa rad de dimineatza! Multumesc!
Adevarul e ca e greu de scris numele tau, necesita atentie si concentraresi noi mai mereu suntem pe graba. Hai sa-l prescurtam cumva

ati stat voi la panda sa-i spuneti lma Marei dar v-a luat-o nyny inainte :)))

nyny nu fi supi ca ne-ai gasit prea tarziu, o sa fie clipe minunate si de acum incolo!
nu vezi cat de simpatice sunt fetele si cum incep bataliile pufilor pentru pufulete

Alexutza si Dece..m-ati facut sa ma super emotionez! Imi imaginez ce a fost in inima Mirelei! Eu cre ca lesinam...de drag!

Propun ca ambele sa fie mesajele lunii!
Foarte tare! Sunteti foarte tari!

Miremia, si mesajul tau mi-a placut enorm! M-ai emotionat! Ce mai...a fost o zi forumo-memorabila :P

Mergi la inceput

Ana, tre sa spui la ginecolog ca ai lesinat! Musai! sa te duci la control ca nu-i bun! Felicitari pt examen, ce usurare!

Alex, f fain cortuletul acela. Mai ca l-as lua si eu iuriei. E cam scump..250 lei. Dar cum adica cort cu bile? Ce/cate bile are? Ca eu am deja un sac din alea

Simply, ce bine ca adoarme A. la 9...asa ai si tu timp sa vezi un film, sa mai stai pe forum sau sa deschizi o carte!
Cand a dormea bobitza la 10 eram super multumita ca macar ma mai uitam si eu la juma de film. acum adoarme dupa 23 :(
incerc din rasputeri sa o readuc la un program normal!

Atlantiq - propun sa-ti spunem Ati. Iti place?
Multumesc pt mesajul adresat mie de zilele trecute, sa stii ca l-am vazut doar ca am uitat sa dau un feed back...da..cred ca a fost printre primii pufi care au facut declaratii de dragoste mamelor lor!

ce vorbaret e alex al tau!
bobitza e bine, merci de intrebare! nu a mai facut febra de ieri, banuiesc o masea!
pediatra mi-a spus ca oxiurii nu ies la analiza coproparazitologica. Pt oxiuri e nevoie sa ceri un test "amprenta anala" parca...ceva cu amprenta..sau ca se vad cu ochiul liber, ca niste fire de atza alba, in pliurile funduletului in momentele potrivite, adica atunci cand il vezi ca se scarpina la fund sau iti da de inteles ca il deranjeaza ceva la fund.

Mergi la inceput

Sau Atiq...

sau spune tu cum

Mergi la inceput

Vroiam sa mai spun ca...cred ca fetele mai noi sau cele de dupa cortina sau cele care nu o cunosc pe Miremia si-au dat seama deja, dupa incarcatura emotionala a mesajelor primite astazi, ca e o tipa foarte apreciata si iubita!

Mergi la inceput