Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!
Raspunsuri - Pagina 7
atlantique spune:
Felicitari pt examen, Ana
Spune-i dr tau de lesin, nu este ok.
Lorex, eu stau cu mana sus de aseara! Ar fi frumos mai spre vara o iesire de cateva zile
Puteti sa ma botezati cum vreti, oricum o sa imi dau seama ca este vorba de mine, desi daca ma gandesc mai bine, imi place cum suna Atiq
Am propus de aseara mesajul lui Alex ca mesajul lunii si dimineata cand am citit ce a scris Dece chiar ma gandeam ca si al ei ar trebui propus. Cred ca ar trebui sa faca altcineva propunerea, nu?
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Vroiam sa mai spun ca...cred ca fetele mai noi sau cele de dupa cortina sau cele care nu o cunosc pe Miremia si-au dat seama deja, dupa incarcatura emotionala a mesajelor primite astazi, ca e o tipa foarte apreciata si iubita! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Chiar ma gandeam ca aproape toate fetele au trimis mesaje personalizate si asta spune ceva
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Atlantiq - propun sa-ti spunem Ati. Iti place? Multumesc pt mesajul adresat mie de zilele trecute, sa stii ca l-am vazut doar ca am uitat sa dau un feed back...da..cred ca a fost printre primii pufi care au facut declaratii de dragoste mamelor lor! ce vorbaret e alex al tau! bobitza e bine, merci de intrebare! nu a mai facut febra de ieri, banuiesc o masea! pediatra mi-a spus ca oxiurii nu ies la analiza coproparazitologica. Pt oxiuri e nevoie sa ceri un test "amprenta anala" parca...ceva cu amprenta..sau ca se vad cu ochiul liber, ca niste fire de atza alba, in pliurile funduletului in momentele potrivite, adica atunci cand il vezi ca se scarpina la fund sau iti da de inteles ca il deranjeaza ceva la fund. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si mie mi-a spus la laboratorul unde am refacut probele ca se vad, dar el nici nu avea niciun fel de simptome. La copro ies ouale, nu adultii. Oricum ii dau usturoi dimineata si un siropel din plante, asa preventiv.
Va las ca ma solicita puiul meu.
Poate intru mai tarziu daca nu adorm
danasor spune:
La multi ani Mara!!!
Sa fii mereu fericita ne e dor de ochisorii tai frumosi si jucausi
pentru toti pufii carora nu le-am spus La multi ani! la timpul lor trimitem multi pupici
Arthur de Danyelana
Dragos-Andrei de Ale1212xa
Maia Teodora de Sagetutza
Ivan Matei de Beatrice1982
Miruna Elena de Dastefa
Daria Ioana de Ayanna_xem
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica
Teodor (BbTeo) de Plateea
Andreea Maria de Happyella
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita
Tudor de Alexia28
Yannis Andrei de Al3csa
Alexandru de Atlantique
Yannis de Alexutzzza
Alexandra de Lia2009
Ariana de Simplicity
Tudor Ioan de Tomaca
Amaris Stefania de Gratiana
Noi suntem bine, multumim fetelor de intrebari ,am mai intrat pe fuga, mai mult la poze, super ocupata cu examenele, proiectele, mai am marti unul si scap... ei te mananca ambitia la batranete, stii ca e ultimul tren de scoala ...e provocatoare chestia cu masterul numai ca nu mai am timp deloc;
Va pup pe toate
decenuela spune:
lorex...corturi asemanatoare sunt si pe amazon..la cu totul alte preturi..
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_364288031_ln?rh=n%3A364288031%2Ck%3Atent&keywords=tent&ie=UTF8&qid=1327696949&scn=364288031&h=74a391219c10b206f68185fbfacb4f4340de463f
eu i l-am luat pe primul...ce sa zic...momentan estrans ...tresa ai spatiu...
ana..felicitari de examen..si nu sta dupa cortina... piersicuta...( asteapta baietii prospaturi )
lore...in sfarsit va bucurati si voi de zapada...parca ziceai ca va sauraserati de..ploaie...
atalantique....ei..vezi...tin minte =))...stii, imi aduc aminte de un banc...." un domn in etate ii zicea nevestei...iubitamea, pisicuta mea..dragostea mea...etc.b..lacare unul tanar il intreaba admirativ...domnule, cum mentineti flacara dragostei la ac varsta...la cum o alintati se vede ca ink o iubiti mult....mosul....a..nu draga...am uitat cum o cheama "
asa si tu sigur vei sti cand e vb de tine...si evident o sa mai minunezi de ...jocurile de cuvinte
vecinaaaaa ( fosta)....a venit tati de grec sau te-ai suparat pe noi???
lorex eu sunt cu mana sus...deci....pentru...
noi am lasat sania la tara si acu n-avem sanie iar jiji e innebunit dupa...pada..
sa aveti un we linistit si calduros...sa va relaxati alauri de pufii vostri
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Buna seara,
Alexutzza sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu am avut nici o intentie rea cand am spus ca sa fii prima la urare , ba din contra
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
Loredana, Alexia, Alicredo, Ana, Dana
Lorex m-ai facut sa rosesc! Nu ma asteptam la mesaje atat de speciale, dar nici nu puteau fi altfel venind din partea unor persoane atat de speciale cum sunteti voi.
Si eu sunt cu doua maini sus, trebuie neaparat sa organizam ceva pt intalnirea pufilor. Imi si imaginez o curte plina cu pufi!
Sper din suflet ca nu am sarit pe nimeni cu multumirile, daca am facut-o imi cer mii de scuze!
Again...ma bucur tare mult ca exista gasca asta minunata a pufilor si a mamicilor de pufi!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Mirela cum ati sarbatorit astazi?
Lorex ai avut ceva spor la scris . pe Iuria , fetita desteapta foc
Dece frumos mesaj pt Mara
Mie mi s-au parut foarte frumoase mesajele si o atmsofera placuta
Ana felicitari pt examen
Atiq
miremia spune:
Simply cu siguranta Alex nu s-a suparat, bine..n-am inteles de ce sa se fi suparat dar oricum ea nu se supara asa usor.
Nu a intrat pt ca a fost la job azi si pe seara a venit tati de Yannis (dece). Asta asa....doar stiti ca imi place sa ma bag in seama.
Ana asteptam vesti despre piersicuta. Mi-a placut tare gluma ta!
BF nu stiu la ce te-ai gandit cand ai zis de trantitul in zapada. Trantitul Marei a constat in pus pe spate in zapada, imbracata in snowsuit, care e facut special sa acopere si manutele, cu gluga in cap si cu fularul la gat. N-a fost nimic traumatizant, dovada ca acum se arunca singura.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Mirela mi-am adus aminte ca ai spus ca vrei sa nu ii mai dai LM Marei, succes si sa fie un pas usor pt amandoua