Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mirela mi-am adus aminte ca ai spus ca vrei sa nu ii mai dai LM Marei, succes si sa fie un pas usor pt amandoua

Simply,mami de fetita frumusica

Multumesc, sper si eu sa imi iasa usor si sa nu sufere prea mult.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Lorex mai ai 9 mesaje si te albastresti mai tare.

_

Mergi la inceput

Simply am petercut frumos, dar obositor. Deja imi pica ochii in gura de somn.
De dimineata am fost la zapada, apoi am avut doua randuri de musafiri, a primit cadouri frumoase pe care le-a apreciat, am terminat un tort si acum ne pregatim de somn pt ca avem un weekend plin de petreceri la prietenii pufuleti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Isabela

Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu fericita

Mirela Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa, sa aveti un weekend frumos si petreceri/aniversari reusite

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lorex...corturi asemanatoare sunt si pe amazon..la cu totul alte preturi..

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_364288031_ln?rh=n%3A364288031%2Ck%3Atent&keywords=tent&ie=UTF8&qid=1327696949&scn=364288031&h=74a391219c10b206f68185fbfacb4f4340de463f

eu i l-am luat pe primul...ce sa zic...momentan estrans ...tresa ai spatiu...

vecinaaaaa ( fosta)....a venit tati de grec sau te-ai suparat pe noi???

lorex eu sunt cu mana sus...deci....pentru...

noi am lasat sania la tara si acu n-avem sanie iar jiji e innebunit dupa...pada..
sa aveti un we linistit si calduros...sa va relaxati alauri de pufii vostri

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

M-am amuzat teribil citind mesajul tau! . Noroc cu oameni ca tine care inteleg substratul !

Sorry de absenta, am fost busy la job, apoi alearga la Yannis apoi la ta-su la aeroport sa-l iau, apoi....stiti si voi cum e cand e barbatu acasa, pun-te masa, strange-te masa, ia copilu din drumu lui ca deh e obosit omu dupa calatorie de parca eu nu am alergat toata sapt de acasa la job, de la job la Yannis si acasa pe dupa Yannis, el se culca pe la 12, dupa 12 si eu o baie una alta ca pana nu se culca nu pot sa-l las singur in casa sa-si faca de cap ca sa-mi fac si eu ale mele, da-i treziri indecente de pe la 6:30 max 7 si tot asa

Simply dar nu am de ce sa ma supar! ce ai zis de trebuia sa ma supar? Cum zicea Mirela, nu ma supar usor
Si nici nu ma simt cand treb sa ma supar, mereu am fost nesimtita la faza asta , nu ma prea supar...

Va pup si merg sa incerc sa-l pun la nani ca avem petrecere de dat Duminica. Cine-o veni nu stiu, dar noi am dat comanda de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata la cafea. Una mare si cu spuma multa si buna.

Nu cred ca s-a intamplat de multe ori sa fiu eu prima pe aici, mai ales sa dau cafeaua....dar m-am trezit cu chef de munca si da, stiu ca e sambata, dar m-am trezit la 6.40 si ....nu puteam sa ratez eu momentul de a munci ceva cand am chef.
Am si mult de munca, asa ca prind momentul pana la 9 cand se trezeste Dani.

Petreceri frumoase in uichend, si noi avem uichendul urmator petrecere, cu cateva zile intarziere, dar na...nu vine nimeni in timpul saptamanii...

Ma gandesc si eu la un cort din asta pt curte, dar ...cred ca 70usd e cam mult, poate gasesc ceva mai ieftin mai la primavara. Vrem oricum sa ii amenajam o bucata de curte pt el, cu groapa de nisip, tobogan, cort sau casuta ....sa vedem.
Pentru asta trebuie sa mutam gradina de zarzavat....de abia astept primavara!!

Si....LA MULTI ANI pentru MARTA ISABELA de ELEFANTICA, care nu a mai dat de mult pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

bf de cafea...pana am recuperat eu s-a dat

bf...join the club...asa si Dragos al meu...daca il pun jos in picioare pe zapada(pe drum nu in troiene) sta pe varfuri si ridica mainile sa il iau in brate...i-am pus si zapada in manuta si s-a pus pe urlat
si ca ps...nici mie nu imi place iarna si zapada

ana..lesin? nu-mi suna a bine...trebuie neaparat sa mergi sa te vada un dr..si cat despre cortina...nuuu...cu noi stai...vrem primele flutureli ale coditei in direct

s-a trezit si Dragos intre timp si nu ma lasa sa scriu

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

LA MULTI ANI MARIA ISABELA!

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

atalantique....ei..vezi...tin minte =))...stii, imi aduc aminte de un banc...." un domn in etate ii zicea nevestei...iubitamea, pisicuta mea..dragostea mea...etc.b..lacare unul tanar il intreaba admirativ...domnule, cum mentineti flacara dragostei la ac varsta...la cum o alintati se vede ca ink o iubiti mult....mosul....a..nu draga...am uitat cum o cheama "

asa si tu sigur vei sti cand e vb de tine...si evident o sa mai minunezi de ...jocurile de cuvinte

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

stiam bancul, foarte amuzant!
Si cand vrei sa-l scrii corect, mai apare o litera, ceva in plus... Dar eu ma bucur, ca ma binedispun...jocurile de cuvinte!
Ai vazut ca sunt botezata de aseara....ma cheama Atiq.

Mergi la inceput

BF, de cafea!

Lui Alex ii place zapada. De cand a nins se uita pe geam si spune intr-una "padaa, mae padaa" si cand l-am scos se ducea unde era mai inalta.
La prima lui intalnire cu zapada, de Craciun lua zapada in manute si o arunca in sus, ii mai venea si in ochi si radea de nu mai putea. Se tranteste in zapada, pe burta, pe spate si este f incantat.
Eu sunt ca tine, uram cand era zapada si la scoala se gasea cate un deshtept sa te spele pe fata sau sa te tranteasca. Mie imi place asa de la distanta nu sa ma trantesc in ea.

Eu am cortul cu thomas din ce a trimis Dece. Ziceai ca vrei sa il pui in curte? Mie mi se pare cam subtire ca sa il tii in curte, nu se fixeaza cu nimic in pamant si poate sa zboare. Casuta, pe de alta parte, este mai potrivita, el are la soacra-mea si s-a jucat toata vara f frumos in ea.

Mergi la inceput