Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...wow..da ce limbarnitza ati avut...stau de jumadeorasi tot citesc...

dam cafelutza...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

acum sunt presata de timp dar in acelasi timp sunt asa incarcata emotional si asa vrea sa zic si eu 2-3 cuvinte frumoase la zi de sarbatoare si din nefericire nu e punctul meu forte

imi amintesc anul trecut de ziua ei...cum majoritatea erau la faza ..patru labe sau ma rog mergeau greu...si misunau ca niste soricei. ..mara a av un tort f frumossi cand mami i l-a adus ....jiji a ramss masca langa el...de ziceai ca esarbatoritul =)))...

da...din nefericire au crescut....

nu stiu care va fi reactia lui luca la tot ce-a zis...concurentza...insa eu personal ma bucur enorm ca datorita acestui forum am avut ocazia ...sa ne cunoastem mai bine...si sa legam o prietenie fruomasa si sa ne uitam cu drag ce repede cresc...sub ochii nostri copiii. mire, esti o mamica foarte buna ( putin prea grijulie)si ai un caracter deosebit. te admir pt decenta, modestia si diplomatia ta de fiecare data. sper din tot sufletul ca toate sa ti se intoarca asa cum meriti.

MARA, LA MULTI ANI! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI NOROC...
sunt sigura ca vei ajunge o domnisoara frumoasa, educata si gratioasa...
niciodata sa nu uiti de parintii tai...care sunt minunati ( mai ales mami)....si te iubesc enorm

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatxa

vai....m-ati emotionat asa dis-da-morning...
foarte frumoasa atmosfera azi noapte...daca stiam veneam si eu ca si asa m-am culcat la 1...am pierdut vremea...si acum sunt obosita

LA MULTI ANI MARA!

tot binele din lume pentru tine

azi e vineri asa ca e zi de bucurie...maine stam acasa cu pufii

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
ce frumos petreceti voi de asta noapte!!! si cate amintiri ravasite!

Mara, finuta noastra Mara, al carei nume e pe buzele cavalerilor de pe-aici! Iti urez multa sanatate si noroc cu carul! Si mult succes mami cu gestionatul hoardelor de admiratori!

Si eu ma bucur ca v-am gasit! si ma bucur ca m-am intors! si ca m-ati primit inapoi fara resentimente! si ca am ajuns sa ne cunoastem si sa ne impartasim atatea lucruri pretioase, experienta noastra de mamica de pufi!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

nu, nyny, Ela este exceptata de la regula cu duhul blandetii, chiar am smotocit-o, ca isi lasa 2 fire-2 paie in frunte care ma enerveaza maxim tocmai bune de tras de ele si scuturat bine copilul... ma descarc cateodata pe chica ei, saracul copil, dar atata reuseste sa ne enerveze cu fitzele ei de adolescenta... exerseaza pe noi replicile ei smart care pot fi gustate cu gaska de liceu nu cu noi! (gen "si tu ce pazesti"? sau "altadata sa stii sa faci asta de cu toamna!" sau "sa-ti iei toate carpele din camera mea!" sau "sa stergi pe aici!" s.a.m.d.)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

draga MALA,

mi-a citit mami cele spuse de "pretenul" nostru grec. sper ca esti suficient de inteligenta si-ai inteles printre randuri jignirile aduse atat la adresa mamei tale ....facand-o grasa ( inflorea pe zi ce trece )...si cu tt mari ( am admirat cu drag cum ai papat)...cat si la adresa ta facandu-te adormita ( de multe ori dormeai). apoi nu inteleg de ce vrea sa te grabeasca atata????? ( ne facem mari si mergem la disco) si sa-ti propuna chestii indecente ( obisnuiti cu programul de noapte).

draga mea...eu nu voi veni cu povesti nemuriotoare...incercand sa elogiez "trecutul" ...mi s-ar parea ca m-as transforma deja intr-un mic baietel posesiv care tine socoteala si-si noteaza toate fleacurile( ca apoi sa-ti scoata ochii).

eu...sunt inca mic...port inca pampers....ma mai joc cu tt lu mami ...vorbesc foarte stalcit...si totusi in sarcaul meu vocalbular ..MALA..e unul dintre cuvintele pe care-l rostesc destul de des...nici macar n-am toti dintii si mai musc din cand in cand....n-am nici casa pe malul marii...si nici nu stau in cartier rezidential...
DAR....
fara a-ti promite nopti de neuitat...te astept si pana la 40 daca pana atunci va trebui...sa te convingi ca romanul la roman tre sa traga ...

n-am fost printre primii care sa-ti ureze LA MULTI ANI....dar sunt printre cei care iti doresc din tot sufletul sa ai o viata asa cum ti-o doresti tu.....
si daca in planurile tale de viitor s-ar afla si un blond cret cu ochi albastrii ....iti voi da un dulce si te voi lua de manutza....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mara, Maruta, nici nu stiam ca te mai cheama si Ioana....ce nume frumoase ti-au pus parintii tai.
Sa traiesti ani frumosi si senini, sa fii sanatoasa si norocoasa in viata si sa cresti la fel de frumoasa ca si mama ta!
La Multi Ani frumosi!

Alex s-a intrecut pe ea la crosetat mesaje.....se vede ca e om de hr.

Va pup pe toate.

Noi suntem inca sub zapada, desi s-a dat drumul la DN4 si cica imi vine si mie sotul acasa. E plecat de miercuri dimineata.
Eu savurez lucratul de acasa cu un copil urlacios si bagator de seama....cum fac altceva decat sa ma joc cu el, cum incepe galagia.
Am dat la zapada in curte, am facut poze. E fain.

va pup, sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Multumim de cafea, Dece

Mai, mai, da mare bataie este pe Mara....
Pai....sa-i facem cunostinta si cu Alex???
Pe noi ne stimuleaza concurenta

Simply, si Alex se trezea pana acum vreo 3 luni la 6 - 7 indiferent de ora la care se culca. Cred ca se formeaza obicei si asa ramane. Oricum este bine ca nu o sa te chinui cu ea cand va merge la gradi.

Ruxita, e grele la tine cu o adolescenta si un pui care abia acum se formeaza

Sorina, matinala ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Dece, si ziceai ca nu te pricepi la vorbe.....tu mergi la sentiment direct
BF, dar i-a luat ceva sotului sa ajunga acasa
Spor la treaba si sa treaca repede ziua!

Ale , zi usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

draga MALA,

mi-a citit mami cele spuse de "pretenul" nostru grec. sper ca esti suficient de inteligenta si-ai inteles printre randuri jignirile aduse atat la adresa mamei tale ....facand-o grasa ( inflorea pe zi ce trece )...si cu tt mari ( am admirat cu drag cum ai papat)...cat si la adresa ta facandu-te adormita ( de multe ori dormeai). apoi nu inteleg de ce vrea sa te grabeasca atata????? ( ne facem mari si mergem la disco) si sa-ti propuna chestii indecente ( obisnuiti cu programul de noapte).

draga mea...eu nu voi veni cu povesti nemuriotoare...incercand sa elogiez "trecutul" ...mi s-ar parea ca m-as transforma deja intr-un mic baietel posesiv care tine socoteala si-si noteaza toate fleacurile( ca apoi sa-ti scoata ochii).

eu...sunt inca mic...port inca pampers....ma mai joc cu tt lu mami ...vorbesc foarte stalcit...si totusi in sarcaul meu vocalbular ..MALA..e unul dintre cuvintele pe care-l rostesc destul de des...nici macar n-am toti dintii si mai musc din cand in cand....n-am nici casa pe malul marii...si nici nu stau in cartier rezidential...
DAR....
fara a-ti promite nopti de neuitat...te astept si pana la 40 daca pana atunci va trebui...sa te convingi ca romanul la roman tre sa traga ...

n-am fost printre primii care sa-ti ureze LA MULTI ANI....dar sunt printre cei care iti doresc din tot sufletul sa ai o viata asa cum ti-o doresti tu.....
si daca in planurile tale de viitor s-ar afla si un blond cret cu ochi albastrii ....iti voi da un dulce si te voi lua de manutza....

JUCARII PENTRU PITICI...

cand vrea omu' rastalmaceste tot! cu talent!

Mergi la inceput