Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!
Raspunsuri - Pagina 3
simplicity spune:
Fetele voi care sunteti in tara aveti sanse mari de intalneala, dar eu nuuuu
Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Mirela, Ariana mereu e asa matinala, ma consider foarte norocoasa daca se trezeste la 7 . Indiferent la cat adoarme , la ora 6-7 e in picioare , apoi la 12-1 somn de amiaza si seara in jur de 8-9 (depinde de cat doarme la pranz); mie nu prea imi place laptele dulce :( Simply,mami de fetita frumusica |
Nici mie nu-mi place laptele..
Ai incercat sa-i dai un biberon cu lapte in somn, pe la 5-6 inainte sa se trezeasca? Poate o pacalesti asa.
Mamica fericita de Mara si de David
atlantique spune:
citat din mesajul lui simplicity Mirela, Ariana mereu e asa matinala, ma consider foarte norocoasa daca se trezeste la 7 . Indiferent la cat adoarme , la ora 6-7 e in picioare , apoi la 12-1 somn de amiaza si seara in jur de 8-9 (depinde de cat doarme la pranz); mie nu prea imi place laptele dulce :( Simply,mami de fetita frumusica Se culca la 8 - 9 seara??? La mine mereu s-a culcat dupa 22.00 si se trezea 6 - 7, acum nu adoarme mai devreme de 23.00 dar se trezeste pe la 8. |
simplicity spune:
Nyny am incercat, dar am ajuns la concluzia ca e ca mami ei inainte sa nasca, ca ceasul la 7 eram in picioare, rar dormeam mai mult, acum as dormi de numa
Atlantique sa spun ca imi adoarme si la 7 uneori? si se trezeste la 6
cand imi adoarme tarziu(adica 11-12) tot la 6-7 se trezeste dar parca e agitata, asa ca eu sunt f multumimta cand la 9 se pune sa doarma ca asa am si eu timpul meu linistit
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nyny priveste partea plina a paharului, ne-ai gasit! Eu inca sper (stiu ca si Lorex) sa facem o intalnire cu toti pufii. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ai dreptate.
Ce frumos ar fi...
simplicity spune:
Ma retrag si eu la somn
Noapte buna
p.s. Mara sa ai un somn linistit in noul patut
nyny spune:
Simply nu bagasem de seama ora Arianei de culcare. Intradevar adoarme devreme si daca si-a facut programul asta e mai greu sa-l schimbi acum... si nici nu prea are rost pt ca va incepe gradinita si o avantajeaza.
Atlantique fugi la nani
Nu mai stau nici eu.
Va pup. Noapte buna.
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Mara!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Mirela, sa va bucurati de minunea voastra in fiecare zi, ca in ziua in care ea s-a nascut! Esti o mamica deosebita, si ma bucur ca te cunosc!
dastefa spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Mara! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Mirela, sa va bucurati de minunea voastra in fiecare zi, ca in ziua in care ea s-a nascut! Esti o mamica deosebita, si ma bucur ca te cunosc! Sorina, mami de Diana si Iris |
ce frumos spus,ce frumos scris
subscriu cu drag