Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny, Alicredo
N-aveti somn?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mire

Sunt deja in pat, as dormi dar mi-e cam rau. Am mancat un castravete mai devreme si acum simt ca-mi vine inapoi :(

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Maia, fetita finuta!

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Si, pentru ieri, cu scuze pentru intarziere...

La Multi Ani, Isabela!

Mergi la inceput

Si daca tot sunt treaza si la butoane.....

Coffee, ladies!

Dece, Alexutzzza.....dementiale ati fost, cu mesajele de felicitare adresate Marei!

BF.... de cafeaua de ieri, ca am baut-o, si n-am multumit la vreme. Zapada...nici eu nu sunt fan chestii reci pe la guler si in ghete, imi place sa ma uit la zapada, e frumoasa, dar de undeva de la caldura. Se pare insa ca iris nu e de aceeasi parte a baricadei cu mine ....ii place zapada de lesina....si ea, si sora ei s-au amuzat copios in parc, au gasit niste damburi, denivelari....si au tras niste executii de maaaare virtuozitate cu sania, ieri..... Le-am tinut si eu isonul, dar...mai de pe margine, asa...

Simply...felicitari pentru crema ganache, suna delicios!.Tare frumos ati petrecut, de ziua Arianei!

Mire...intarcare usoara va dorim, sa mearga totul lin si usor! Felicitari pentru odihna princesitei in patutul de fete mari!

Alexutzzza, Mire, Atiq....petreceri frumoase sa aveti!

Alicredo.....felicitari lui David cel vorbaret!

Nyny....sper ca a trecut repede raul de aseara!. Ce haios David, cu "mudal a gios"!

Lorex...si eu am ambele maini ridicate!

Loredana...ce bine ca a nins, si ati scapat de ploaie si vreme inchisa!! Cum ii place Larei zapada?

Ana...felicitari pentru examen! Si...lasa cortina aia in pace! Cu lesinul....hmmmm...medicul tau ce zice?

Atiq....arata super demential tortul din link-ul postat de tine...Am serios! Tare bine ca ati putut amana rezervarea...poate se mai incalzeste, in 3 saptamani, macar sa fie niste temperaturi mai umane, sa puteti sta afara atat cat va doriti ....mie ieri, in parc, imi pocneau urechile de frig!

Danasor....

Gata placintoasa, gata si cafeaua....ma bag la treburi "caznice".....

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI MAIA !!!

Sa ai parte de multa sanatate si fericire in viata!

Haircut sa va traiasca finuta fetita!

Mamica fericita de Mara si de David

subscriu si eu! La multi ani, Maia!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

subscriu...sa fiti fericiti toti 3( sau 4) ca sunteti tare frumosi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Si, pentru ieri, cu scuze pentru intarziere...

La Multi Ani, Isabela!

Sorina, mami de Diana si Iris

asa, asa...ca si eu n-amzis...
subscriu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Maia, fetita finuta!

Sorina, mami de Diana si Iris

Neatza!

subscriu cu drag! Imi plac mesajele de felicitare cu coruri!

Maia, sa fii sanatoasa, si sa ai niste picioruse superbe de sa intoarca toti baietii ochii (dar numai asa dupa 18 ani incolo) si sa-ti implinesti toate visele (alea frumoase si sanatoase)! La multi ani!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

si ce ati mai facut fetelor?

noi n-am iesit din casa... stat la caldurica, putorit, Kay la program scurt de desene si tot tacamul aferent, ocupatii alternative, sfadalii pe cine ii pune desene, s.a.m.d.

de zapada... nici eu nu sunt un mare fan... desi in copilarie ieseam cu copii pe maidan la sanie, dar acolo aveam ditamai maidanul, de vreo 50-100 metri cu denivelari, zburat pe sus cu sania, hurducaturi si bushituri in gramezi de zapada... si vazand alataieri o fetita care incerca si ea sa se dea cu sania pe un derdelus de 2 m m-a apucat mila pt ea...

dar evident ca cel mai tare uram frecatul cu zapada!!! si credeam ca numai baietii de la tzara practica marlaniile astea, dar se pare ca e o chestie universala... si nu era doar zapada, ci orice chestie de sezon cu care puteai sa pangaresti o fata inocenta... struguri... noroi... aruncat in apa si tinuta sub apa pana la sezantia de inec... de aia cand am mai crescut nu prea ma duceam nici la scaldat, nici la cules, nici la club... nicaieri! Nici acum dupa cati ani? 20? nu mi-a trecut resentimentele...

si Ela mi s-a plans ca a fost trantita in zapada... si deja behaie si e ragushita... dar nu poate trata cu baieti respectivi ca nu sunt din clasa lor (ai lor baieti stau in clasa)....

atlantique... eu se poate sa-ti zic atlantique?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

mire, si chiar faceti pasul cel mare??? adica intzarcatul? si sotul a facut atata timp lobby, sigur nu pentru ca prefera sanii plini? apropo, stii ce te asteapta, nu? dezumflatul baloanelor poate fi frustrant... dar noi suntem aici! (imi amintesc de mine ce plangareata am fost pe chestia asta)

Mergi la inceput