Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
LA MULTI ANI ISABELA !!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa bucuri pe mami care te iubeste mult !!!
Elefantica
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
hai buna ziua...
Dece, Alexutza geniale declaratiile flacailor pt printesa Mara!
Loredana ce ma bucur pt Lara ca a experimentat zapada.
Ana felicitari pt examen. Fuga la dr repede si lasa cortina in pace!
Alicredo, Danasor va mai asteptam. Oricand prindeti un pic de timp, noi suntem aici.
Lorex si eu cu 2 maini ridicate (pt ca voi veni cu aman2), clar.
Mire, Alexutza, Atiq sa petreceti frumos.
Atiq Doamne ajuta sa ai gura aurita pt Simply!
Apropo de zapada... David cand a calcat prima oara in zapada anul asta s-a uitat cam ciudat si a zis ca e mudal a gios (murdar pe jos) desi era alba ca... neaua
miremia spune:
La multi ani Isabela!
Sa cresti mare, sanatoasa si mereu norocoasa!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
de cateva zile reusesc performanta sa fiu la zi cu cititul sper sa ma tina minunea....ca de fiecare data cand zic ca va scriu mai des,parca atunci isi baga draq coada si ma ia de langa voi...mai bine nu mai zic nimic...si numa scriu...
am legat si noi 2 cuvinte....micky...de micky mauu(mouse)
oare cand o sa vina celelalte???
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny LA MULTI ANI ISABELA !!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa bucuri pe mami care te iubeste mult !!! Elefantica Mamica fericita de Mara si de David |
subscriu si eu !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui atlantique BF, de cafea! Lui Alex ii place zapada. De cand a nins se uita pe geam si spune intr-una "padaa, mae padaa" si cand l-am scos se ducea unde era mai inalta. La prima lui intalnire cu zapada, de Craciun lua zapada in manute si o arunca in sus, ii mai venea si in ochi si radea de nu mai putea. Se tranteste in zapada, pe burta, pe spate si este f incantat. Eu sunt ca tine, uram cand era zapada si la scoala se gasea cate un deshtept sa te spele pe fata sau sa te tranteasca. Mie imi place asa de la distanta nu sa ma trantesc in ea. Eu am cortul cu thomas din ce a trimis Dece. Ziceai ca vrei sa il pui in curte? Mie mi se pare cam subtire ca sa il tii in curte, nu se fixeaza cu nimic in pamant si poate sa zboare. Casuta, pe de alta parte, este mai potrivita, el are la soacra-mea si s-a jucat toata vara f frumos in ea. |
ce frumos!!!!dintotdeauna am visat la o casuta in copac ptr mine...nu s-a putut...nu a avut cine sa ne faca.Am abandonat proiectul la faza de batut leaturi in nuc ptr scari,eram prea mici....si acum imi doresc ptr copii o casuta in gradina
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui simplicity Pot sa ma bucur ca am rezolvat cu crema ganache Scz de offtopic Simply,mami de fetita frumusica |
am facut si eu botic cand am citit faza cu crema....iar acum ma bucur ptr tine! yammi...si noi vreeeeeem daca treaba-i rezolvatacum a iesit? poze? o felie? ceva?
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
LA MULTI ANI MAIA !!!
Sa ai parte de multa sanatate si fericire in viata!
Haircut sa va traiasca finuta fetita!
miremia spune:
La multi ani fetita finuta!
Sa ai parte numai de bucurii in viata, sanatate si noroc!
Haircut
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui nyny LA MULTI ANI MAIA !!! Sa ai parte de multa sanatate si fericire in viata! Haircut sa va traiasca finuta fetita! Mamica fericita de Mara si de David |
subscriu si eu! La multi ani, Maia!
te iubim puiule....!!!