Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

asa... si uitasem de jalba din protzap... pe care o tot falfai de vreo cateva zile incoace...

cand mergem la gradi, copilul meu cel mamos vrea doar la mine in brate... si e cam greu (14-15 kg imbracat) si ma cam omoara... si ma doare spatele... si la taica-su nu vrea urla de zici ca a dat de dracu, sau ca dracu a dat de tamaie... si e cam mult de mers cu copchilul in brate... de la bloc in statie, apoi in autobuz ca nu tot timpul dai peste simtiti care sa-ti ofere un loc, apoi din statie la gradi... si e zapada mare, partii inghetate, sau flescaieli... am renuntat la blanuri (apropo le vand!) ca n-am cum sa le imbrac la stilul asta de hamalit copil...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am trimis copilul la culcare cu tac-su si am intrat sa salut

ruxita...da...si Dragos la fel...de cand e la gradi nu mai vrea pe jos sa mearga...si eu trag de el pana il aduc acasa...dimineata am noroc ca plec cu masina o data cu sotul...

cat nu a fost zapada l-am adus cu trotineta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

LA MULTI ANI MAIA!

SA AI MULT NOROC IN VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

La multi ani Maya

am stat si noi ieri,azi cate o ora pe afara,cate un pic cu sania,cu sacul,un pic de aruncat de bulgari( mai mult vorba vine ca-i asa fainoasa zapada ca doar cu greu injghebam vreunul mai legat).Intr-un fional as zice ca Miru accepta destul de bine zapada

si Miru e mare amatoare de carat in brate,si se cam inscrie la categoria grea.Iar la intoarcere am de facut vreo 700 m de urcat la deal...Cel maitare imi place cand e ud/murdar pe jos ca atunci nu o pot lasa de loc din brate

Mergi la inceput

Bravo, Simply! Ma bucur ca ti-a iesit! Sper ca ati petrecut frumos!

Nyny, "muldal a gios"??? Vai si-amar de viitoarea nora daca asa face cand vede alb imaculat
pretentiosul mic!

Felicitari Alicredo! David! De acum incep sa curga; Alex a inceput cu "mami, inoo" si acum vorbeste doar in propozitii scurte, gen subiect si predicat.
Noi nu avem casuta in copac, ar fi fost frumos, dar s-ar fi lasat si cu multe julituri. A noastra este o casuta dintr-un plastic mai gros, cu sunt cele de pe la locurile de joaca.

Sorina! A fost frumos la petrecere.
Eu salivez la acel tort de vreo saptamana. Ieri am facut crema de mango si azi o montez cu niste piscoturi de sampanie, asa gen tiramisu, ca mi s-a parut cam complicat sa il fac pe tot...

Ruxita, poti sa imi spui cum vrei.
Si Alex vrea frecvent in brate, dar in decembrie dupa o operatie pe care am facut-o i-am zis ca am buba la burta si nu pot sa il mai duc si trebuie sa mergem de mana. De atunci exploateaza pe cine prinde...eu sunt scuzata!

Miremia, Ale

Mergi la inceput

Dece, doar atat? Felicitari si fugi?

Mergi la inceput

Se cunoaste ca este weekend. Putina activitate pe forum.

Noi am iesit si azi putin afara, desi mie personal imi pare cam frig, dar puiul a fost incantat de iesire. I-am luat o lopatica pt nisip si s-a jucat in zapada, a rascolit, a carat ca abia am putut sa il bag in casa. Nu ii place sa il imbrac cu salopeta, imi tot spunea ca "nu e buna mami", "goasha mami" , dar nu era de geaca si pantalon la zapada.

Hai ca bat campii cu gratie pe aici. Poate ne vedem mai tarziu.
Sa aveti o dupa-amiaza calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

"ce face fetele"?

noi ne-am intors de la petrecerea micului grec

a fost foarte frumos..bine..mie mi s-a umflat ranza cand am vz atata spatiu...insa mi-a fost f drag sa vad o familie atat de draguta( aici intra si parintii ei niste binici minunati...mami ei fff tanara si...SLABA!!!)

l-am cunoscut si pe buturel un baietel f cuminte, linistit ca parintii lui

copiii s-au simtit f bine impreuna...s-au jucat ( nu stiu ei sa socializeze f bine)dar au fost cuminti, nu s-au batut, nu s-au certat de la jucarii...etc

acu na...desi nu-mi place ce-am sa va spun,tinand cont de targhetul meu in ceea ce priveste varsta de taiere a ombilicului... insa....micul grec a cam dat cu ignore printesei...drept pt care jiji s-a bagat tAre pe felie...drept urmare..in masina, la intoarcere domnisoara l-a tinut de mana si i-a aruncat gingas un zambet iar el o tot striga MALA....

nu stiu ce le rezerva viitorul dar momentan se pare ca mall-ista a ales ce trebuia

glumesc...insa am venit fff satisfacuta ...a fost o zi linistita, si pufii s-au purtat exemplar si asta m-a bucurat enorm...sincer.

familia micului grec s-a intrecut in bucate ....potrivite pt niste doamne care aspira spre ...gazelie ( eu pe tomaca n-am vz de 1 an....iar acu e fff slaba...) iar totul a fost super bun....de praji nu stiu dar poate va spune doamna( care " infloreste" precum marul de la praji =))) ) ...doamne mor de ras canaimi aduc aminte de mesajul lui yannis....cel cu infloritul....

hai ca ma bag in balarii...
pupam familia de grec ( yannis a cazut si a inceput sa planga inainte sa plecam...tati de buturel i-a zis fiiului sa-l pupe pe yannis...insa a auzit luk care era deja imbracat si a traversat el livingul si l-a pupat pe grec...au fost asa dulci)

pup fetele ..o seara placuta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nu mai corectez...dar am o exprimare de kk...am scris mesajul asta intr-o ora...timp in caream fc o gramada de alte chestii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mire

Sunt deja in pat, as dormi dar mi-e cam rau. Am mancat un castravete mai devreme si acum simt ca-mi vine inapoi :(

Mamica fericita de Mara si de David

sper ca esti mai ok azi! sa treaca raul

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput