Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Da Strumpy sunt foarte fericita ca se da jos singura de pe pat si nu mai cade se da asa usor si incet se tine de noptiera si tot timpul cade in picioare, intr-o zi se plimba roata pe linga pat si cand sa saturat a inceput a marai mi-am dat seama ca ea vroia sa se urce pe pat si nu putea.

AZI M-AM CANTARIT SI AM SLABIT 3KG INTR-O SAPTAMANA iupiiiiiiiiiii

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
noi am venit de afara, a fost si buni la noi si dupa ce am papat si ne-am jucat am iesit toate 3 afara in parculet. n-am stat prea mult ca este foarte frig.

miki am vazut si eu aseara la stiri situatia cu zapezile si viscolul....ca ziceai de sot si eu nu credeam ca poate fi chiar asa. chiar nu credeam si cand am vazut ce este prin tara...la noi n-a fost asa ceva, nici zapada asa, nici viscol asa....

oricum, noi ca tara cu 4 anotimpuri, deci si iarna, trebuia musai sa avem masinarii din alea cat tancul sa sparga zapada si s-o arunce in parti, sa avem parazapezi cum erau pe vremea lui Ceausescu si protejau soselele, acum normal ca nu avem ca le fura, nu mai avem nimic acum.....

ailed ce tort ala l-ai facut? ti-a iesit exact asa? si bun? ce-as manca si eu o feli...oaie

yvy deci la tine in fiecare zi este scandal si maraiala si foiala?
este frumos, imi place s-o vad cum face toate cele dar este si foarte obositor. foarte. cand a venit sotul am lasat-o cu el si am terminat ce mai aveam, curatenie..... apoi o baie relaxanta si lungaaaa...si eram ca noua

irinuca, yvy stiu ca painea de casa iese super buna si tocmai de aia nu fac. eu mananc si acum cand cumpar calda jumate din ea apai s-o mai fac eu....as sta numai pe mancat si as face degeaba painea ca tot n-as avea la masa

strumphitza imi pare rau de bunic, dragutii de ei....eu cand ii vad asa batrani si impovarati, au o intreaga viata in spate.
azi este ziua bunicii mele, a facut 85 de ani. cand eram mai mica eram asa cand venea la noi, nu prea o bagam in seama, nu vroiam sa vina la noi... si acum asa rau imi pare, ce cap aveam
si mie mi-e un dor de burticaaaaaa

persi exact asa face si Anastasia, cauta titi cand vrea si cand o intreb 'unde-i titilica' deja incepe si se agita si trage de bluza mea, este asa scumpa presupun ca vom gasi o solutie atunci.

madutza chiar, cu tricoul gri.... cum adica il mai ai? pai sa-l ai mereu, sa nu-l arunci, pastreaza-l amintire

ally tu ai visat ca erai insarcinata...eu am visat ca am si nascut un baietel

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

happiness ce ma bucur ca ne-ai scris si ne-ai povestit de Maria dulce, vorbareata si plimbareata mica sper sa puteti pleca cu bine

catank ce 'poeata esti'....'ziua buna..scriu cu o mana' sunt multi bebei aici cu strungareata nu stiu daca va ramane asa. la noi ar avea cu cine sa semene...cu noi
oaaaaa ce bunataturi ai facut...ce ma-nervezi, de ce ne mai zici? sa balim aici?
aaa, nuuu, nu m-am gandit ca raman fara laptic. cum sa raman fara? m-am gandit ca atunci cand vom intarca ce vom face.....

madutza ce-a mai mesterit Cristi. si Cata va fi complicea lui mereu deci ne asteptam si la din astea mai incolo

bluenight la ce zumba ai fost? ce-i aia? da, o fi crezut ca l-ai parasit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank
.........Las ca va prinde bine, vb mamei soacre, mai schimbati ''mutrili''

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
..........
azi de exemplu m-a capital deja, si e numai ora 11, m-a facut sa scot toate ustensilele de la semineu afara ca nu stiu de cate ori si-a bagat manutele si s-a murdarit de cenusa si funingine i-am spus ca data viitoare cand mai face o prostioara o duc sus in patut sa stea singura nu rezolv nimic dar macar ma racoresc eu si am nervi iar sa o las pe jos sa isi bage degetele printr-o priza ...sper sa nu ajung sa dau niciodata in ea, noi, eu si surorile, fiind 4 fete la parinti am avut de papat bataie de la tata mai ales , aoleo... faceam prostii, minteam, si restu... stiti voi... si ne altoia ca cica altfel nu poate tine el in frau fetele, sa nu se faca rele si sa stie de frica, sa isi respecte familia si bla bla... nu zic ca a fost bine sa ne altoiasca dar ... dar acum stiu ca nu am sa fiu violenta cu, copilasii mei

fetelor, m-ati facut sa rad de nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, daca intri pe picasa vezi dovada cu torturile,
mada, Andra n-are febra doar tuseste sec si o dor dintii, se vad cum sparg nr 6, 7 si 8., geme in somn saraca, se ineacacu mancare, in rest e vesela, a rasturnat punga cu haribo a Mariei si si-a umplut gura, radea la mine
strumph, pe Andra daca e obosita o pun in patutz cu suzi si tv/radio si se culca... cand e maraita sau e tarziu o tin in poala (indoi un picior si pun glezna pe genunchiul celalalt si o legan , uneori cu muzica de somn
fetele , multumesc de aprecieri pt frumoasele mele, am fost azi si le-am luat haine de la zara ca erau reduceri mari, marfa mai putina si andrei am vazut acum ca i-am luat haine groase de baieti, dar mie mi-au placut: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/hr/en/zara-W2011-s/163170/501037/HOODED%2BDUFFLE-COAT e cea pe camel si http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/hr/en/zara-W2011-s/163170/386874/REVERSIBLE%2BQUILTED%2BJACKET cea cu turcuaz, eu zic ca merg si la fata, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, cu hartia igienica nu a infundat wc-ul dar foloseste ffff multa..mai nou nu vrea sa faca decat la wc-ul mare, nu mai vrea la olita si zice ca se sterge singur..dar el de fapt se sterge pe buci nu la fundulet..ica o data..si inca odata..si inca odata..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

aveti niste texte in voi azi... ori rad eu din orice

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ailed ce printesici frumoase ai dodo este o dulceata cu ochi mari
ce prajituri acolo....

bluenight gata, am vazut ce este zumba

yvy mai bine lasi cura daca vrei sa mai alaptezi. ca altfel scade si productia si calitatea laptelui. eu asa stiu.

mary bravo pentru slabit

bluenight dar de ce nu l-ati culcat in patut? mie mi se pare obositor sa dorm cu Anastasia. imi place la nebunie sa dorm cu ea dar ma trezesc de zici ca nici n-am dormit

ailed daaa, le-am vazut sa poarte sanatoasa hainutele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, multumim, yvy sa-ti zic ceva: eu la Mari si ingeras am avut lapte de dadeam pe afara, la Andra datorita diabetului gestational am papat regim si o luna dupa si mai cu grija in rest dar aveam f putine kg si tb sa intretin lactatia cu ceai si pastile...poate o fi si din cauza ca eram mai batrana

Mergi la inceput