Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ailed nu cred ca are a face batranetea Eu pur si simplu daca sar peste o masa nu pot rezista, trebuie sa am 3 mese pe zi ca altfel ma urc pe pereti, efectiv ma doare stomacul, iar de nervii pe care-i am nu mai zic in timp ce sotul sta si toata ziua nemancat si n-are nici o treaba! Deci clar la mine lactatia e influentata de dieta! Eu n-am baut ceaiuri de lactatie si n-am luat nici pastile de stimulare decat inainte sa vina lapticul, apoi doar m-am hidratat, dar nu excesiv (2l/zi) si n-am avut probleme decat cand am intervenit in dieta (am tinut regim cand am facut enterocolita si de asemenea scazuse lapticul, dar atunci alaptam exclusiv, nu incepusem diversificarea; am crezut ca acum altfel sta treaba, dar m-am inselat)

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

yvy si eu la fel, trebuie neaparat sa am cel putin 3 mese. bine, de regula am vreo 5-6. ca bebelusii sunt, am mese principale si intre ele alte gustari mici

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Roxy imi place ca o scoti zilnic pe Anastasia afara! Si eu am scos-o pe L zilele astea in marsupiu si asa se bucura cand i se topeau fulgii de zapada pe obrajori [olal]
Azi mi-a fost lene sa ies si mi s-a parut mult prea frig -9 grdC.

Merg sa hranesc pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna seara mamicilor!Am intrat sa va salut,sa va spun ca mi- a fost dor de voi, dar nu prea apuc sa intru, insa in zilele in care ne vom sarbatorii pruncutii voi intra musai,ca in momentele in care faceam galerie gra idutelor.

LA MULTI ANI sufletelului meu iubit,sanatos,frumos si dulce.Sa cresti mare si voios si sanatos.Te adora mamicuta ta!

Pupici tuturor si voi mai intra,dar acum fug sa ma pregatesc ca ma du. La cosmetica si nu am niciun chef

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yvy, si al meu e la fel, si cand vine acasa ma ia la intrebari , dar tu dc nu papi cu mine?(cartofi prajiti la 10 noapte de ex)
roxy, dar multe mese si nu f consistente e ff sanatos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Buna seara mamicilor!Am intrat sa va salut,sa va spun ca mi- a fost dor de voi, dar nu prea apuc sa intru, insa in zilele in care ne vom sarbatorii pruncutii voi intra musai,ca in momentele in care faceam galerie gra idutelor.

LA MULTI ANI sufletelului meu iubit,sanatos,frumos si dulce.Sa cresti mare si voios si sanatos.Te adora mamicuta ta!

Pupici tuturor si voi mai intra,dar acum fug sa ma pregatesc ca ma du. La cosmetica si nu am niciun chef

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

iti dau chef de la mine, sau vrei sa ma duc eu in locul tau?

Mergi la inceput

catank vezi ca tortul ala maro din stanga are smantana in compozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally ai vazut PM-ul de la mine, da?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare!

intru si eu pe sfarsitul zilei, azi am trebaluit toata ziua, am facut fasole cu afumatura, fasole batuta, snitele de pui, turte de casa si acum execut niste cartofi prajiti

la multe lunite pentru Rares Andrei de mandreeac.sa cresti mare, sanatos si voios!

fetelor, abuzez de experienta voastra si va intreb

din bebeii vostri doarme vreunul pe pernuta?de la ce varsta putem pune pernuta mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

cine ma ajuta si pe mine??
sa imi spuneti cate gr are o cupa rasa de lapte praf!! trebuie sa scrie si pe cutie!
multumesc

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput