Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

madutza_bra Multumesc pentru informatie, foarte pretioasa.
Deci e firesc cum a reactionat Mihai ,scumpul de el.
Acum l-am adormit, am si eu o pauza de vreo 2 ore, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Catank, sechele din astea din copilarie eu am de la tata..mereu intra incaltat pana la fotoliul din sufragerie ..nu-i pasa ca altii au muncit sa faca curat..cand ii spuneam ceva imi spunea ca "eu sa comand la mine acasa". Nu spun ce satisfactie am cand vine la mine si ii spun sa se descalte
mama s-a purtat mereu bine cu bine, dar am inceput sa apreciez cu adevarat abia cand m-am maritat si am plecat de acasa, la 23 de ani

Mergi la inceput

delia, sa pup eu 2 fete frumoase si iubarete

bluenight, da e f normal cum a reactionat. Mai mult ca sigur iti spunea, mami mi-a fost dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!
Duracell doarme de 1 ora si ma astept din moment in moment sa se trezeasca. Am profitat de somnul lui si am bagat iarasi abdomene si o tura de masaj la burta/coapse...abia astept sapt viitoare sa ma cantaresc sa vad daca s-a schimbat ceva.

Strumpitz, multa sanatate bunicului vostru si distractie placuta in week-end...sa te rasfeti si tu cu un masaj la spa-ul hotelului ca meriti din plin.

Delia, ai doua fete minunat de frumoase !Si Doamne, ce ochisori negrii au ...Sa iti traiasca mami si sa va aduca numai si numai bucurii.

As avea mai multe de spus dar, nu imi permite timpul , merg sa-i termin de facut legumele si sa pregatesc toate cele necesare sa iesim afara ca astazi avem soare din plin.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

ally, pup distractie placuta afara la plimbare. Mergeti cu caruciorul sau pe jos?
eu abia astept sa mearga Cata sa iesim la plimbare de manuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Apropo de slabit!
Eu sunt suparata ca de 2 zile m-am apucat de o oarecare dieta si nu mai mananc nici dupa 6 seara si de dimineata cand s-a trezit pitica la 8 a papat tzitzi si apoi am luat-o in bucatarie sa-mi beau cafeaua si deja pe la 8:30 incepuse sa fie tare maraita, ma tot tragea de nadragi si se jelea nevoie mare; am crezut ca e dintisorul care nu mai iese (are o hemoragie subgingivala, dar nu a spart gingia) insa cum nu se potolea m-a dus capul sa-i prepar fructele si la 9 le-a papat pe nerasuflate! Nu mi-a venit sa cred! Concluzia: nu prea am avut laptic, mai ales ca s-a trezit si azi-noapte de 2 ori si nu am reusit sa o readorm cu suzeta, a tipat pana i-am dat san, iar ea papa fructele de obicei pe la ora 11:30, chiar 12:00 uneori, deci la minim 3 ore dupa masa de tzitzi de dimineata!

Deci s-a dus ideea mea de cura, clar nu vreau sa o intarc acum! Nu ma gandeam ca mai conteaza asa de mult regimul meu, ca oricum papa si mancare solida destul (minim 200g/masa, daca nu o supara dintisorii), asa ca Strumphy poate ca atunci cand s-a trezit piscoata noaptea si vroia tzitzi neaparat chiar ai tinut regimul mai drastic si a scazut productia de laptic!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...am facut o gramada de treaba si acum am luat o pauza de forum si sa stau cu piscoata ca tati s-a dus la supermarket sa cumpere pampersi si cereale la piscot ca sa avem provizii pentru cand plecam , de parca am pleca pe luna si nu as gasi pampersi si cereale la magazin oriunde m-as duce in vacanta

e asa de maraita donsoara de numa, m-am uitat in gura ei ca dimi s-a trezit la 6 plangand , m-am dus sa o linistesc, n-a fost chip, i-am dat tziti , a adormit , m-am dus la mine in pat, atipisem, iar tipa m-am dus , i-am bagat o doza de camilia si s-a linistit, ma duc in pat , atipesc, iar maraie, ma duc sa vad ce vrea si era pe burta iar si se impingea , nu stiu unde vrea ea sa ajunga , ajunge pana in coltul patutului si apoi urla ca nu mai are cum sa se miste nu stiu ce face fata asta a mea , mereu cand se trezeste noaptea asa o gasesc , in coltul patutului impingandu-se de zor pe burta cu manutele in fata ....deci de 3 ori in 40-50 min s-a trezit , apoi dupa a 3a trezire s-a linistit, a mai dormit 40 min si la 7 jumate gata s-a trezit si s-a dus nick sa o ia si s-au dus jos in living impreuna si eu cica sa mai dorm nitzel, ehhh na...ti-ai gasit, jos numa intr-o maraiala o tinea si eu de sus din dormitor care e deasupra livingului o auzeam si nu am putut dormi deloc, deci la 8 eram si eu in picioare fresh ca o floricica

revin ca s-a dus la leagan si trage de el si mi-e ca ii vine direct in frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...deci cum spuneam, m-am uitat in gura ei si ii iese un dintisor, al 8 lea, stanga jos de asta si asa maraita, mi-a pus nervii pe moatze ....

madutza , nu am facut bagajele, de acum sa vad.. dar mai am o gramada de facut, sa ii dau supa, apoi o expediez afara cu tati la plimbare pe piscoata si apoi eu dush si moatze si epilat si toate cele si abia apoi pe seara mai tarziu bagaje, mi-am propus de data asta sa nu mai car juma de casa dupa mine , nu stiu daca imi si iese Mi-ai adus aminte de ce spunea tata cand ii spuneam ceva, tu sa faci cum stii tu cand oi fi tu la casa ta, acum faci cum spun eu

ally plimbare placuta si ai grija cata inghetata papi vorbeste invidia in mine

yvyana nu cred ca de la regimul meu plangea fata, poate si de foame o fi plangand ea atunci,habar nu am, dar mai mult inclin spre durerea de dinti chiar si dupa ce suge daca strang de san iese lapte ca la robinet, si nu de ala apa chioara ca la inceput, de ala mai galbui si mai grosut si oricum, mananc destul de bine, doar la paine si dulciuri am renuntat, nu fac foamea dimineata cand ma trezesc sanii sunt super plini, abia astept sa o pun sa suga sa ii mai goleasca , dar oricum umblu un unu bomba pana mai suge mai tarziu la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeeeee

mada m-am amuzat copioss de ce ai pove despre cristi
e TOTAL
AHAHAHAHAHAH

am vazut ca vorbiti despre doua chestiuni
bataia si rabdarea
ei sa va zic si parerea mea

eu sunt o fire vulcanica
nu f rabdatoare pana sa o am pe antonia
dupa ce am avut-ooooooooooo
am devenit f rabdatoare datorita faptului ca nu manca
si ma chinuiam sa manance la pranz cate o ora
macar 60ml
eram f fericita
deci f putin intr-un timp f mare
si cu multeeeeeeeeeeeee greutati deschidea usor gurita
nu stiu de ce
lapticul de san i-a placut f mult
dar atat
offfffffffffff
asa ca m-am dresat dupa cum vroia ea ca nu am avut incotro

iar la capitolul palmute la fund
ei pai acum sunt mici
trasnaile incep abia dupa 1 an jumate
cel putin la antonia asa a fost
noua antonia ne-a scos toate piesele de la laptop
sta mereu in baie pe scaunelul ei si se joaca cu apa si cu sapunul si pana nu se uda toata nu se lasa
am invatat sa ii spunem ca baia face nani si tre sa inchidem lumina altfel stam si ne rugam de ea cu orele sa iasa de acolo
dar cand fac asemenea ghidusii nu merita palmute
in schimb daca incerci sa dai un sfat educativ
atunci poate ca se poate accepta si o palmuta
desi te doare sufletul sa o dai
in mine mama nu a dat niciodata
si cu toate astea nu am fost impertinenta
dar sunt alti copii care se corecteaza mai greu
si nu merge doar vorba cu ei
sau poate trebuie noi ca mame sa invatam mai multe despre cum tre sa vorbim si sa actionam cu ei
dar e adevarat ca mai cedam si noi
mai ales pe sistem de oboseala
cum este cazul meu
sau al lui miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Asa patesc si eu cu Mihai insa el doarme cu noi in pat. Se impinge noapte din picioare pana ajunge in capatul patului, nu mai are unde sa mearga si incepe si plange iar eu il trag in jos si el iar ajunge sus si tot asa toata noaptea. Pot sa-ti zic sigur ca asta e de la dinti. Mihai doarme cu noi de cand s-a nascut si de cand ii ies dintii are asa somn agitat.
Seara, dupa ce il adorm pe la 7, 7:30 se trezeste din 15 in 15 minute, cateodata. Daca inainte ne mai uitam la un film, mai povesteam, mai aveam activitati, acuma nu mai putem sa facem nimic fiindca tot trrebuie sa mergem sa-l linistim.
Partea buna e ca o sa treaca, so hang in there!

Edit: mesajul e pt strumphitza

Mergi la inceput