Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
bluenight spune:
yvyana Si mama mea vorbeste foarte tare si tot timpul ii zic sa nu mai zbiere dar ea asa vorbeste.
Oricum, cred ca fiecare are "sechele" din copilarie.
Eu am citit si citesc carti despre psihologia copiilor si m-au ajutat foarte mult.
Acum sunt foarte relaxata si incerc sa ma pun in locul lui. Daca cineva mi-ar tot zice si mie nu, nu, normal ca m-as enerva.
Asa ca, in ceea ce ma priveste Mihai nu prea are parte de "nu-uri"
Da, ne-a trantit si telefoanele si telecomenzile pe jos, se urca pe laptop si apasa pe te miri ce, apoi incearca sa-si bage degetele in priza dar atata timp cat el e vesel si eu sunt vesele, restul, sunt chestii care se pot rezolva/cumpara/remedia.
Intr-adevar nu-l las de exemplu la televizor (nu ne permitem chiar sa cumparam altul in fiecare zi ) dar sunt cateva chestii unde n-are voie si pe care incercam de cele mai multe ori sa le luam din calea lui ca sa nu fie tentatii.
catank spune:
Cand prepar acum fel si fel de dulciuri imi aduc aminte de mama....
De ce? Asta apropos de sechele
Eram cea mai mica, ...3 fete si un b Baiatul era la minge....2 fete mai mari mainile mamei de ajutor in bucatarie si eu mezina (baiatul mamei). Apa curenta nu aveam...nici canalizare in acea perioada...aveam cam 10-12 ani...(pe la 14 am plecat de tot din casa parinteasca...) si ele pregateau fel si fel de dulciuri si eu eram cea care nu aveam voie in bucatarie ca lingeam tot ce se putea linge, parul lung balai si prins dezordonat le intra in umpluturi...eram buna in schimb la adus apa de put si dus galetile cu resturile lor din bucatarie.... Offffff ce mai plangeam ca nu am acces in bucatarie linga ele... Imi ziceam cand voi fi mare voi gati cot la cot cu fimea si o las si faina sa-si bage unde o vrea ea..in cap, in chiloti nu o va certa nimeni...
Usor, usor..am crescut, am avut acces ...dar...amintirea asta parca si azi ma bantuie, chiar daca s-a intamplat o singura data(surioara cea mare implinea atunci 18 ani si erau prajiturile ptr banchet si nu riscau sa gaseasca careva ceva picat din pleata mea mare)
Hmmmm amintiri, ...dar uite ca au efect-repercursiuni asupra noastra!
bluenight spune:
strumphitza De la dinti sigur nu e fiindca i-au iesit doi dinti jos La zumba a fost super si plin de musulmance unele au venit si cu copiii.
De-abia astept sa ma mai duc, imi place combinatia asta de sport cu dans.
Fug sa-l adorm pe Mihai
madutza_bra spune:
strumph, cu hartia igienica nu a infundat wc-ul dar foloseste ffff multa..mai nou nu vrea sa faca decat la wc-ul mare, nu mai vrea la olita si zice ca se sterge singur..dar el de fapt se sterge pe buci nu la fundulet..ica o data..si inca odata..si inca odata..
Si eu cand mai plec si las copii cu sotul, la intoarcere cata nu se mai da jos din bratele mele. Nici nu ma lasa sa ma dezbrac/descalt vine fuga fuga, se agata ca o maimuta de mine si asa sta un timp. Am citit ca oricat de ocupat ai fi, in momentul in care copilul vine si te imbratiseaza sa-l ti in brate oricat doreste. Niciodata sa nu refuzi o imbratisare. Asta e valabil si cand se maresc..am vazut si la cristi ca se joaca, se joaca si mai bine sa ma imbratiseze tare, tare, apoi pleaca incantat la joaca.
De multe ori ma mai intind pe jos in living si ii las sa se catere pe mine, ne iubim, ne pupam..mai fug...se inorc si tot asa. Ar fi ma comod in pat dar e mai sigur pe covor
catank spune:
hhhhhhhhhh inca una si fuh ca am scarpinat limba destil azi aici.
In acea vreme caram la galeti cu resturi...si imi tot spuneam ce arunca... incerca sora mea sa frece galbenusuri cu zahar ptr nu stiu ce creme si in loc de zahar punea sare de lamaie (lucra tata in domeniu si avea sare de lamaie la kg)...surioara cea mare incurca pungile acelea maro de hartie...si dadea vin pe oua ca sunt vechipana au gustat din compozitia cu pricina si au depistat ca era ffffffff acra......si plangea...si eu ma bucuram de necazul lor ca nu ma lasau si pe mine langa ele.....
catank spune:
MAda ai mare dreptate... O simt pe I cum are nevoie de imbratisari... Ma joc cu ea in patul mare, sau jos....si cat de interesant ar fi activitatea noastra rade, si hop pe mine, ...si dupa isi trage o jucarie sa o urce si pe ea pe burta mea... sau in brate... O imbratisez de fiecare data...
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Neatza! E vineri, deci iar fac bagaje. Sper macar sa putem pleca. Parca drumul spre targoviste e ok. Ma interesez inainte de plecare. Azi noapte sotul a venit la 2.30, iar la 6 s-a trezit si a plecat ca iar aveau actiune. Saptamana asta l-am vazut 2 ore seara, iar Daria deloc [:((] Miki, ce tare! Deci au spart frigiderul la propriu Si ce inseamna dragostea asta: pleca omul pe viscol numai sa-si vada iubita Happi, drum bun! Sa aveti o calatorie fara peripetii! Iar Maria e super avansat. Cred ca va fi urmatorul Einstein! Sau cel putin o Marie Curie! Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
E deschis drumul Buc -Tgv.
Distractie placuta!