Un copil? Doi? Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 7
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Multumesc pentru raspunsuri Mik, si acum ma doare spatele si e doar unul Mami lui Matei Mihai 26.10.2010 |
Doina, la baieti dor oasele mai mult ca-s grei.
Cea mica avea 1 kg mai putin decit fratiorii ei si sarcina a fost fara dureri. DUrerile de spate le-am facut dupa de la stat aiurea la alaptat si carat monstrii mici in brate.
eladea2005 spune:
doina, asa cum am zis si eu, e greu cu 2 copii mici, dar timpul trece atat de repede, incat pana te dezmeticesti, cel mic face 1 an, doi ani si va fi mai usor...
eu n-as da pentru nimic in lume momentele petrecute cu ei, cand ii vad cum se joaca, cum cel mic vine si se aseaza langa frate-so si se uita la el ca la soare...il imita in toate...se pupa, se mai imping, mai dau burta in burta, ca doi cocosei, dar una peste alta situatia e sub control... nici nu ma astept sa nu existe certuri, contradictii, batai...pana la urma e ceva firesc atunci cand exista cel putin 2 copii intr-o familie...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
madyrizi spune:
eu n-am avut curaj sa-i fac unul dupa altul, de aici si diferenta de varsta (unul de 9 ani si unul de 2,3 ani). sunt bucuria noastra si nu ne imaginam viata fara vreunul din ei. mi-as fi dorit o fetita, dar n-a fost sa fie.
la al doilea copil am facut 6 luni injectii, in fiecare zi, pentru a duce sarcina la capat. nu mi-am pus o secunda problema sa renunt la sarcina, desi am descoperit problemele cand aveam 10 saptamani de sarcina.
nu as sta pe ganduri sa repet tratamentul daca as ramane insarcinata cu al treilea... intamplator .
evident, situatia financiara este importanta pentru ca nu mi-as dori sa condamn copiii la o viata cu multe lipsuri pentru ca vreau sa fiu mandra mama de 3 copii. n-as putea fi atat de egoista.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
doina_1984 spune:
Buna seara!
Eu n-as vrea sa fie diferenta prea mare intre frati deoarece le-ar lipsi preocuparile comune, plus ca (din viata de zi cu zi) am constat ca nu prea se inteleg - apare concurenta, invidia etc. Nu generalizez...
Sper sa luam cea mai buna decizie.
Va multumesc pentru raspunsuri
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
buburusca spune:
Scriu cu o emotie in suflet...parca tremur usor...
e greu...stiu ca renunt la ceva pe viata si gandul asta imi da fiori.
am ajuns la concluzia ca nu vom fi decat parinti de copil unic. am luat in calcul mai ales responsabilitatile ce vor fi atunci cand va incepe educatia si scolarizarea.
asta este! nu putem avea totul in viata.
suntem fff fericiti si cu unul!
acum mi s-au inmuiat si picioarele :(
a fost o deczie grea si mi-am propus sa nu ma mai gandesc decat ca altii nu au avut nici macar unul sa le aline sufletul.
si ca putem fi in culmea fericirii si cum un singur copil.
cu bine!
monicabo spune:
Cum credeti ca va este mai bine si cum vrea Dumnezeu, asa sa fie!
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati unii de altii, si sa va mearga bine!
Nu ai de ce sa fii trista, sunt familii cu 1 copil, altele cu 2 copii, altele cu 3-4-5, altele cu nici unul...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
andabeji spune:
nu cred ca exista parinte care sa nu isi doreasca alt copil..cred ca ar vrea 2,3 etc dar in zilele noastre parca este o povara sa iti intemeiezi/largesti familia,presupun ca atunci cand ai o anumita varsta,cum ar fi peste 30 de ani,deja ai o cariera,un job stabil,casa si cred ca iti este mai usor sa te incumeti la doi,dar cand inca nu stii unde te aflii,e greu sa te gandesti la al doilea,in cazul in care ai deja pe primul.daca ar fi o situatie economica stabila cred ca mai multi parinti s-ar incumeta la mai mult de unu,doi,dar trebuie sa punem pe primul loc calitatea vietii..cred ca in viata iti poate fi prieten un frate de sange dar si un strain,depinde de compatibilitate. femeile pot naste si la 40 de ani,daca sunt sanatoase si cred ca vor rezista stoic la schimburile de noapte si plansetele de colici.daca ar fi sa il fac pe al doilea,as face-o primul rand ptr ca baiatul meu sa aiba un frate, partener de joaca si de viata.