Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Am revenit de la dr .Bebe e foarte bine,ne-a facut cu mana,arata perfect!6,86 cm de la cap la fundic,156 BPM si TN 1,8,deci totul ok.M-a intrebat daca vreau sa fac dublu-test...am refuzat politicos,mai ales ca a spus ca ea nu crede ca e nevoie. Sunt foarte fericita,simt ca in sfarsit pot sa ma relaxez! Va doresc vesti cel putin la fel de bune! Pupici! _ Mamica mandra 12+ Povestea noastra |
Ma bucur foarte mult cand veniti cu vesti bune , asta este foarte important ... felicitari si bebe sa se faca mareeee .
Sper sa vin si eu cu vesti bune pe 8 feb cand merg la control ,fac si triplu test si sa ridic rezultatul de la dublu test .
15+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui ZIZOU Sursula bine ai venit! Aruba si eu ma gandesc la pepene rosu. Nu mai pot de pofta! |
Incercati fetelor in mai multe hipermarketuri ... poate gasiti la felie si atunci vezi cat de cat cum arata , ca de gust ma cam indoiesc sa fie ceva de capul lor acum ... mai bine de mine ca nu imi place .
15+
IIuli spune:
Kimmy, felicitari ca ai vazut pe bebe; si al meu facea cu manuta aseara (iti strangea pumnisorul) Doamne ajuta!
Eu am gasit pepene la Selgros, nu a fost dulce si nici alt gust nu a avut, dar a fost bun de pofta. eu cautam cantalup, dar am gasit abia aseara la mega image.
11+
muraturica spune:
Felicitari Kimmy. ma bucur mult cand citesc vesti bune de la voi.
Abia astept sa imi vad si eu bebele facand cu mana. Dar mai e pana pe 20 feb la urmatorul eco. Super ca nu faci dublu test. Mie mi-a zis dr. sa il fac pe 20 cand ma duc, dar sunt destul de confuza. Nu inteleg de ce considera ea ca este necesar si cateodata am impresia ca ma pune sa fac chestii doar sa imi scoata bani din buzunar. Problema e ca mi-e frica si sa nu il fac...
Oricum, super ca te-ai linistit.
Laura, daca rezultatele la dublu test sunt Ok, de ce mai e necesar si triplu? Confund eu lucrurile sau testele astea masoara cam acelasi lucru?
9+
Laura32 spune:
Muraturica , vorba ta ... si eu sunt de parere ca sunt bani luati degeaba , dar asta este medicina si ne adaptam la stiinta .
Nici eu nu sunt foarte incantata de aceste teste , dar ... le fac ca asa cere domn' doctor (la mine a fost si operatia la mijloc si mi s-a spus ca este o sarcina mai 'speciala ') no coment ... a zis ... fac .
Am fost acum 2 sapt la spital de am facut o serie de analize si imi poveste o mamica ca doctora ei a 'comis-o' cu acest dublu test ... a pus pacienta de a facut testul si a iesit sindrom Down , mamica a decis sa renunte la sarcina si in urma chiuretajului s-a constat ca nu avea nimic bebe ... dar raspunsul a fost ca la fel de bine a avut cupluri la care au iesit f bine testele si la nastere sindromul Down ... asa ca cel mai bine ne rugam la Dumnezeu si ne lasam pe mana Lui .
15+
muraturica spune:
Laura, sunt cam de aceeasi parere. Noua ne e frica sa ne contrazicem dr. si uite asa ramanem cu buzunarele goale. Avem mustrari de constiinta daca nu facem ce ne recomanda ca poate am fi putut preveni ceva grav. Sper sa nu fie cazul la nimeni.
Si pe mine ma sperie si enerveaza in acelasi timp faptul ca aceste teste masoara "probabilitatea" ca bebele sa aiba ceva. Cum ai zis si tu, sunt mame care intrerup sarcini perfecte si altele care nu au idee de nimic pana la sfarsit.
Intr-adevar avem access la mult mai multa informatie decat generatiile dinaintea noastra, dar cateodata parca as prefera sa nu mai stiu nimic despre cate posibilitati exista si cate analize se pot face si cati virusi sau malformatii se pot sau nu depista. Ar fi frumos si sa fim sigure ca toti dr. au o etica profesionala imbatatbila si nu recomanda teste si analize doar pt ca mai intra ceva bani la clinica, ci doar pentru ca sunt cu adevarat necesare.
Scuze fetelor, m-am lasat dusa de val si ca de obicei m-am enervat. Imi trece repede.
Apropo, ce-o fi cu Fleudelise? Sper sa intre repede sa ne dea vesti bune.
9+
carmina_s spune:
citat din mesajul lui Laura32 Am fost acum 2 sapt la spital de am facut o serie de analize si imi poveste o mamica ca doctora ei a 'comis-o' cu acest dublu test ... a pus pacienta de a facut testul si a iesit sindrom Down , mamica a decis sa renunte la sarcina si in urma chiuretajului s-a constat ca nu avea nimic bebe ... dar raspunsul a fost ca la fel de bine a avut cupluri la care au iesit f bine testele si la nastere sindromul Down ... asa ca cel mai bine ne rugam la Dumnezeu si ne lasam pe mana Lui . |
vai de mine....oribil...
16+
Laura32 spune:
Da Carmina foarte oribil si asta ma intriga foarte tare ... nu ai siguranta si raspuns OK la un test ... nu mai da sa se faca , nu face experimente pe mine ... daca aceste teste nu au ajuns la o performanta exacta ... nu le testa pe mine .
Am 4 cazuri in familie care in urma acestor teste 'celebre' au primit mamicile niste diagnostice de ti se ridica parul in cap , la o cumatra de a mea ia spus ca are copilul in loc de creier ' zeama lunga' ( bine ... asta-i si un doctor nebun) i s-a facut rau cand a auzit si a refuzat sa iasa din cabinet pana nu vine sotul sa o ia ... obtinuse sarcina si dupa cativa ani de chin si tratamente cu duiumul.
DA, sunt foarte suparata pe astfel de situatii , cred ca sunt si cazuri invers ... la care toate au fost bune si frumoase si ... finalul trist ... dar eu nu le cunosc pe astea ... din fericire pentru psihicul meu
15+
carmina_s spune:
citat din mesajul lui Laura32 Da Carmina foarte oribil si asta ma intriga foarte tare ... nu ai siguranta si raspuns OK la un test ... nu mai da sa se faca , nu face experimente pe mine ... daca aceste teste nu au ajuns la o performanta exacta ... nu le testa pe mine . |
mai bine sa nu ne mai gandim la asta si sa speram ca totul va fii bine pt BB-ii nostrii. noi facem tot ce putem sa evitam tragedii de genul asta, dar daca Dzeu asa vrea....putem sa facem noi pe mama testelor ca tot va avea. eu fac toate testele pe care mi le spune dr. mai mult pt a nu avea ce sa-mi reprosez in cazul (evident, Doamne fereste) a unei probleme.
hai sa ne gandim la ceva frumos mai bine.
Fleurdelise ce o face?
ada cum te mai simti?
16+
IIuli spune:
Offff, dragelor, v-am zis ca dimineata am avut o cearta cu tipete si ca dupa aia a inceput sa ma doara burta. Am luat un no spa si la cateva ore distanta am inceput sa sangerez, cu sange proaspat, rosu. Am sunat pe dr si a zis sa iau duphaston, nospa si ceva supozitoare si sa stau in pat. Imi e ciuda de mor ca am fost asa fraiera sa ma cert , sper ca bebe sa stea linistit acolo. Imi bate inima tare tare si sunt foarte speriata
11+