Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 13
sursula spune:
Buna!Sunt si eu o viitoare mamica emotionata de piersicuta.UM-12.11.2011,DPN-16.08.2012.
11+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sursula Buna!Sunt si eu o viitoare mamica emotionata de piersicuta.UM-12.11.2011,DPN-16.08.2012. 11+ |
Bine ai venit si sper sa ai o sarcina usoara - usoara!
si o mare
16+
Laura32 spune:
Bine ai venit , o sarcina usoara si in fiecare zi sa fi alaturi de noi cu vesti bune .
15+
adarev spune:
Azi e zi scurta si ce bine-mi pare. O sa ma duc acasa sa fac o supa cu taietei, abia astept si mai am de facut si curat.
Bun venit sursula si sa ne dai vesti. Muraturica ce bine, esti acasa. Mai fetelor ce-i cu Fleurdelise?Laura, luni o sa am 13 saptamani #537;i trei zile.
muraturica spune:
Bine ai venit sursula. Sarcina usoara si sa ne aduci numai vesti bune.
Ada, ai planuri mari...Maine cred ca primesc si eu o gaina de casa si fac o supa.
Spor la treaba fetelor.
9+
IIuli spune:
buna, fetelor,
Sursula, bine ai venit. Avem acelasi DPN :) Doamne ajuta sa fie bine cu bebelusii .
Of, asa de rau imi pare ca nu pot sa fiu calma in perioada asta; dimineata eram asa de zen si de incantata de ecografia miscacioasa de aseara si m-a sunat acum un de la o firma cu care am un conflict si am tipat la el si imediat m-a luat durerea de burtica Cred ca bebe e exact ca mine si nu suporta tipetele de niciun fel :(((
Sa aveti zi usoara si scurta!
11+
ARUBA spune:
Buna fetelor, apropo de pofte, ieri am fost la Billa si in raionul de fructe mi-a facut cu ochii un pepene rosu si am fost asa de incantata de el ca nu m-am abtinut si l-am luat. Insa acasa dezamagire, era vested inauntru si nu am putut sa ma bucur de el, l-am aruncat, problema e ca numai la pepene rosu ma gandesc si nu stiu de unde as putea lua unul bun
13+
chmihaela spune:
Buna fetele,
Felicitari noii venite, o sarcina usoara si bebe la termen.
Carmina cred ca esti in culmea fericirii, ma bucur pentru tine.
Eu abia pe 02 februarie o sa merg la morfologie dar ma indoiesc ca imi va spune sexul, doctora mea este mai retinuta.Abia astept sa il vad pe bebe,de vreo 2 zile nu mai am nici un simptom de sarcina si ma tot gandesc daca o fi in regula.
Am vazut ca deja ati format grupul pentru slabit dupa nastere, ma bag si eu ca deja am ramas cu kg in plus de la prima sarcina va dati seama cum o sa arat dupa a doua.
Ma apuc si eu de un pic de curatenie ca nu prea am mai facut nimic in ultimul timp.
Va pup.
mami de robert 20.10.2010 11+
Kimmy spune:
Am revenit de la dr .Bebe e foarte bine,ne-a facut cu mana,arata perfect!6,86 cm de la cap la fundic,156 BPM si TN 1,8,deci totul ok.M-a intrebat daca vreau sa fac dublu-test...am refuzat politicos,mai ales ca a spus ca ea nu crede ca e nevoie.
Sunt foarte fericita,simt ca in sfarsit pot sa ma relaxez!
Va doresc vesti cel putin la fel de bune!
Pupici!
_
Mamica mandra 12+
Povestea noastra