Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 15
b_1403 spune:
Fetelor eu ca un pacient model ce sunt am facut toate testele care mi le-a recomandat doctorita mea si vreau sa va zic ca m-au costat oleak mai ales ca le-am facut in alt oras..in fine..ideea e ca si cu rezultatele bune eu tot nu am sufletu impacat pan nu il vad pe prunc si cateodata mi-e si ciuda ca am dat niste bani degeaba da in fine zic si eu ca i-am investit in hartii de valoare (pacat ca nu merg puse la banca) .
Va pop
13 + , viitoare mamica de print
muraturica spune:
Iuli, imi pare rau sa aud ca ce ai patit. Linisteste-te pentru ca asta e cel mai important si asculta ce ti-a zis dr. Multa sanatate si sper sa vi cu vesti bune curand.
B_1403, pai o sa fac si eu tot ce imi recomanda dr. ca sa nu pot sa zic dupa aia "dar daca...". Sper sa fie totul in regula si sa fie doar bani pierduti. Tu le-ai spus la ai tai de saricna, ca nu ai mai zis nimic...
9+
ZIZOU spune:
IIuli linistestete si stai in pat.
In privinta DT si TT am citit ca totusi DT da mai putine rezultate fals pozitive. TT are o rata foarte mare de rezultate fals pozitive.
Probabil ca si doctorul meu imi va spune sa fac DT, dar eu inca nu m-am hotarat daca sa il fac sau nu!
b_1403 spune:
Muraturica inca nu am dat vestile dar pana luni sigur obtin eu o victorie.
Zizou mai bine le faci Dt daca iti propune medicul pentru ca pe langa acele rezultate probalistice ii face morfofetala lui BB si atunci ii vezi si coaste si coloana si creier tot si asta merita toti banii (eu atunci m-am indragostit total si iremediabil). E bine venit macar din punctul asta de vedere.
Eu mai am vreo 2 ore pana la sfarsitul serviciului.
pop
13 + , viitoare mamica de print
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Am revenit de la dr .Bebe e foarte bine,ne-a facut cu mana,arata perfect!6,86 cm de la cap la fundic,156 BPM si TN 1,8,deci totul ok.M-a intrebat daca vreau sa fac dublu-test...am refuzat politicos,mai ales ca a spus ca ea nu crede ca e nevoie. Sunt foarte fericita,simt ca in sfarsit pot sa ma relaxez! Va doresc vesti cel putin la fel de bune! Pupici! _ Mamica mandra 12+ Povestea noastra |
am intra sa vad aici cum a fost azi la eco, k nu gasisem nici o veste de la tine in "vechea noastra casuta" si nu mai rezistam de curiozitate!
sarcina usoara in continuare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
adarev spune:
Mai fetelor,ce o fi cu Fleurdelise ??Eu, acum am terminat de gatit supa si friptura la cuptor cu cartofi si ardei.Eu nu am mancat decat supa.Asa, Aruba, sper sa-ti treaca pofta de pepene, ca in perioada asta ori e sec,ori nu are gust.Kimmy bravo ptr. vestile bune, sa dea Domnu sa fim toate asa si sa aiba Dumnezeu grija de noi.Despre Dt si TT nu vreau sa ma mai gandesc.Asa mi-a explicat si doctoru, ca a avut surprize.Dumnezeu e mare si noi suntem in mana lui.Muraturica de aceeasi parere sunt si eu.Iiuli,te rog mult asculta de doctor, incearca sa te calmezi, roaga-te la Sf.Nectarie si o sa fie bine, ai sa vezi.Mai intru ca poate ne da vreo veste Fleurdelse.Daconst ce-o face si ea,Biribu,Freedelia??????????
muraturica spune:
Hello.
Si eu ma gandesc ce or face fetele. Vad ca tu ai aparut Ada. Ai fost si harnica. Sper ca maine sa iti pot urma exemplul.
Nici nu mai ma gandesc la DT si TT ca numai ma enervez si oricum nu ajung la nici o alta concluzie decat ca mai bine fac tot ce zice dr. decat sa regret. Sper totusi ca Dumnezeu va avea grija de noi si nu ne va face sa trecem prin incercari inutile.
Ne citim mai tarziu, sper ca si cu vesti de la fetele "disparute".
9+
adarev spune:
Hei,Muraturica mine sper sa-mi urmezi exemplu..Of, nicio veste de la Fleurdelise.In Canada ce ora o fi?Ca nu pot sa gandesc acum.Noi plecam in vizita la niste prieteni.Parca vad ca ne prinde dimineata iar gura casca.Cand e vorba de plimbareala imi trece de orice , nici raceala nu mai am.
Biribu spune:
prezent si eu
fac bine, sunt stoarsa de-a dreptul. ieri cu mosafirii, au stat pina pe la 10 , acum nu sunt poarca da copiii mei nu erau culcati, nu puteam nici sa plec sa las lumea la masa , ca nu-s prieteni apropiati... si uite asa, dezastru total apoi cu picii obositi, miriieli, stringe masa etc. si eu abia am facut ochi de dimineata si m-am tirit spre servici. gata, bag carantina la invitati acasa, mult mai bine mergem la un resto, sta fiecare cit poate/vrea etc.
Fleur ma rog pt tine sa fii bine si bb la fel
Dana mai lasa shoppingul ala si baga si tu un cap pe aici
Iuli tinem pumnii sa fie bine!
va pup, intru mai incolo poate scrie Fleur
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Carmen_80 spune:
Buna fetelor, felicitari celor care ati aflat ce sex are bebe :)
Am fost si noi la eco azi, insa bebelul nostru a dormit 3 sferturi de ecografie, iar cand s-a trezit era asa de agitat ca parca visase urat :)))) Nu a vrut sa ne arate ce are el intre picioruse, insa dr-ul spune ca s-ar fi intrezarit o putzulica.
Care pentru noi a fost o surpriza pt ca la bitest se vazuse ca un fel de pasarica acolo :))) pe cine sa mai credem acum?? O sa mai mergem peste 2 sapt la eco, doar ca sa vedem ce este. Si apoi morfofetala la inceputul lui martie, unde sigur o sa se vada, dar poate aflam pana atunci.
Eu am facut toate analizele si ecografiile recomandate de dr, ce-i drept am noroc pt ca am abonament si majoritatea sunt gratuite. La eco de bitest l-am vazut pe bebe in toata splendoarea lui, 4D, macar asta a fost avantajul (pe-asta am platit-o). Azi, dupa o luna, bebe isi dublase lungimea si deja nu mai statea relaxat pe spate ci chircit si incovoiat in fundulet ca nu mai incapea :)))
17 sapt