Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
histamina spune:
crispro,parca-s gemeni! strumf nu scoate un sunet cu strainii.prima neuroloaga m-a facut nebuna,ca i-am spus ca stie coplul atatea.
asta nici sa mearga nu vroia.pur si simplu statea lipit de mine.asta pana a vazut sub pat o cutie de jucarie si s-a dus la ea si a iceput demontratia.si-a cerut scuze dr,dar ,saraca,avea dreptate.
aseara ploua,se uita pe geam si spune:apa.
am crezut ca ii era sete,dar nu,arata pe geam si spunea apa.
spune despre lucrurile lui ca sunt "a mea".
crispro spune:
Bumblebee, sper sa va ajute tratamentul homeopat, sa se regleze un pic V cu somnul.
Puiutz, te pup cu drag. Si pe scumpul de Raducu!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Neata!
As vrea si eu o gura de cafea. M-a cam frecat asta mic azi noapte. Tare mamos e copilul asta
Eu il astept pe marius de la birou sa o scoatem pe mara, mi-a zis sa nu o duc fara el :) da n-am nici un pantalon de fash pt ea.. O sa ii pun multeee haine in speranta ca nu se va uda
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
ainotna spune:
Eu sunt suparata ca am dus in primavara saniile la constanta in pod si acolo au ramas 
giorgia23 spune:
Bumblebee sper sa functioneze tratamentul si sa doarma bine V 
Cris,Nicole nici Antonia nu prea zice nimic cand sunt straini...asta pana se acomodeaza ca apoi urmeaza showul ![]()
La noi ninge tare tare
si deja e strat mare de zapada...nici noi nu avem sanie dar sper sa gasesc una pe la cineva sa o scot pe Antonia dupa ce se mai opreste viscolul
bumblebee spune:
Oare sa-mi scot plodixul azi la mozol? tinand cont ca e mucios, tusitor (deja mai putin) si usor febril (37.5). Voi i-ati scoate? 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
histamina spune:
bumblebee,mai bine de la fereastra sa vaza mozolul.
ori 5 min, in brate.
nici eu nu risc.
strumf nu e racit,dar, la noi orice raceala inseamna 200 de gr pierdute,ceea ce e f mult.
of,stiu cate calorii/proteine sunt in fiecare lingurite.cred ca pot da la matematica lejer,la cate calcule fac!
laurika1982 spune:
Alina: eu l-as tine o zi in casa.eu una cand nu iesim aerises bine de tot camera.E drept ca eu tin copilu in camera cand aerisesc, azi de exemplu vroia sa se urce la geam sa se uite :)) (cu geamul deschis).
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
histamina spune:
madamelor,
vedeti ca am pusara in grupul de pe yahoo,toate testele ASQ.le descarcati si voi.
eu le descarc acum,le scanez si apoi pun ditamai folderul.nu se pot salva,se pot printa.sau nu ma lasa pe mine serverul.
pupam delifnariu.
giorgia23 spune:
Si Antonia e cu muci dar cred ca o scot putin afara daca se opreste viscolul
Fetelor azi e Grigore Teologul si nu se spala,coase,calca etc...mi/a zis si mie mama dim