Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 6

ainotna spune:
Buna dimineata!
Ce frumos a nins afara, se vede superb de la fereastra...dar nu as iesi acum afara, brrr!
Desi o sa fac sigur un efort sa-l scot pe Sasha la zapada, sper sa nu se flescaiasca.
Puiutz , de ce ii dai tu mancare de regim? Parca stiu ca ai fost la dr si ti-a dat probiotice si cateva analize(putine) dar regim de ce? Sa stii ca eu am experimentat (fara sa vreau, el e mai mare si nu-l pot opri asa usor
) cu Bogdan cand avea scaun moale (cand avea o problema vizibila) si foarte rar, doar de la cateva alimente (ex lapte) i se accentua. In rest, ii dadeam iaurt, apoi mar, apoi ciorba si nu avea nimic...Tin minte ca Aelita la fel spunea, ca nu i se prescrie regim nici daca are diaree. Poate poti sa-i schimbi laptele?
M-am exprimat alambicat, e din cauza orei...

saddie spune:
ainotna sa traiesti ca ai dat cafeaua! Medeea mi-a dat trezirea la 7.20 iar eu ma culcasem la doua.
Pfoaiii ce nameti sunt afara!!! Daca se mai potoleste putin viscolul iesim si noi putin. De la geam Medeea n-a fost prea impresionata dar zilele trecute cand am iesit la zapada i-a placut.
Maimutica mea a facut o pasiune pentru melodia aia cu "ai mei, ai mei" a lui Moga si cand vede laptop-ul intra in priza "amei, amei, amei, amei" asa ca o ascult de 10 ori pe zi si ea danseaza de nu mai poate.

giorgia23 spune:
Neata..multumim pt cafea
Si la noi e zapada si inca ninge viscolit...as vrea sa o scot si euputin la zapada sa/i vad reactia ...am avut o noapte buna...s/a foit putin dar in rest a dormit bine si eu la fel
Antonia e innebunita dupa Mickey Mouse ..cum vede laptopul incepe mickey mickey
...ea danseaza doar seara inainte de culcare...si ma pune sa aplaud si ea zice babo babo...adik bravo
...cuv stie f.multe si vad ca imediat le baga la cap...daca o intreb ce mananca tataia la gl ea raspunde baza...in traducere varza
...ne recunoaste in poze pe mine,pe tata,pe maie,pe tatae,pe tuli(catalin fratele meu) , pe uto (unchiul)...si ma nou rescunoaste unele litere :pe A,E,I,O,U,M,T,Q,K,X...avem litere magnetice si mi le aduce pe rand si imi zice care sunt...unde nu stie asteapta sa ii zic eu
Bumblebee ...asa fara motiv

bumblebee spune:
Neata!
La homeopat a fost bine, am plecat cu o traista (la propriu) de buline, extracte si altele, in special pt viroza actuala. Pt linistire a spus ca lui V (crede ca) i s-ar potrivi Sulfurum CH30 de 2ori/zi. Astea pt febra se dau din h in h, in fine, am scris pe o coala A4 tot ce tb dat si la ce ora. Asta pt febra se poate da si mai des, si mai rar (de 4/5 ori/zi).
Nu am reusit sa-i transmit exact cu noptile lui V, testam Sulfurum si ii mai detaliez vineri, la control. Ea se gandea ca V se trezeste ca se ne simta, dar am uitat sa-i spun ca a facut la fel si cand am dormit impreuna si atunci cand avea patutul cu noi in camera.
Vic a fost ca de obicei, ca o mica tornada, i-a verificat toate sertarele, incepuse sa-i mute o noptiera, vroia afara, la control nu prea a stat (spre deloc
).
Azi noapte iar a tras cu plansete neconsilabile de s-a trezit si tati. Pun si pe seama racelii, tuse, putini muci, mai niste febra..
Adriana, tot ma gandesc la RB-BB cat se mai chinuie cu constipatia..
Apa calduta cu miere (dimi pe stomacul gol ) ai incercat? Stiu ca in general fetele ti-au spus tot de remedii de care stiam si eu. Catina cu miere este iar laxativa. Kiwi f copt pe stomacul gol (poti sa-i dai semintele jos). Muuulta apa. Micoclisme voi ati facut? Poate si de la LP se constipa. Eu stiu pe cineva care ii facea LP-ul cu ceai de musetel in loc de apa. Uleiul de ricin ajuta mult..
Scuza-ma daca s-au spus deja..
Crisu, asa de fain face Vladut!
Noi suntem la cantecelul Cap,Umeri si Genunchi si Degete, Head, Shoulders Knees and Toes. Isi trage niste palmoase in cap si striga CAAA (mai nimereste si CAP, dar nu pare a fi interesat sa pronunte corect), dup-aia repede isi mangaie genunchii si se opreste la degete. Daca e cu urechi le trage cu bucurie
. La Mai Sus (Moga) danseaza si la refren e cu mainile in sus si cu aratatorul tot in sus.
LA portocala ii spunea POCA, eu o tineam in mana si ii silabiseam, el a zis pana si portocala a ajuns CACA.
Ma inteleg cu el, chiar inteleg ce spune, adica imi cere MA (cu diacritica) la mar, PA (la para) cu diacritica e par si tot asa. Cu majoritatea lucrurilor cu care 'lucreaza' are un fel de a le spune (stricat, evient, la unele e mai asemanator, la altele troglodeza libera
).
Danseaza f frumos, tot timpul, vad ca ii place f mult muzica si il linisteste (ca pe mine). Si V e cu PUPU la padurea cu alune, la cantecelele cu animale e COCOCO (asa face acum gaina) la gainusa ingamfata, TIT TIT la taraful CHITZ. La bat din palme/din picioare/ne-nvartim ne rasucim se invarte si ameteste, dar nu se lasa, acum vad ca ii place f mult sa se roteasca si fara melodia asta
.
Cand mergem in alte parti si cu straini, nu prea vrea sa spuna cum fac animalele, nu prea vrea nimic. Eu nu il pun ca pe o maimuta sa ne arate trucuri, dar mai apare cate-un animal, mai vine vorba, daca nu cunonoaste personajele, nik nu zice.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

bumblebee spune:
Am pus ce carti electronice am mai gasit legate de psihologia copilului. Nu stiu cat de grozave sunt, dar se pot incerca.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Dam si noi a doua cafea :).Multumim pentru prima :*
Ninge de rupe afara, s-a pus frumos zapada, pacat ca e viscol si nu putem iesi.Fi-miu e in mare forma azi, a scos deja rife din sertaru; de la pat, a calarit catelul (un pechinez), a calarit bucataria, a scos mixerul din dulap plus o sticla de spalat aragaul si umbla cu ea si face:pufff, puff...ca asa a vazut la mami ca se procedeaza.aseara a luat un servetel si a curatat televizorul :)).
Laura de
Cristian Alexandru 10.08.2010

histamina spune:
neata,
pufescule, poate ne nimerim la un iesit cu cortul,ca si noi suntem corturari mari.deh,oameni d emunte care dorm mai bine pe stanca decat in patul lor.
strumf a avut deja o iesire cu cortul,vara trecuta, la Agnita si a fost f incantat.
tot sculat din 2 in 2 ore.
azi facem vaccin.
aseara am ramas in pana prostului,in intersectie si da-i si impinge Niva si da-i si impinge,nu eu ,sotul!

Alice_Elena spune:
Odeta (saddie, ca sa stii despre cine e vorba ) se vede ca sunt nascute in aceeasi zi. Dar eu deja am cateva luni de cand aud "a mei a mei" prin casa. Acum s-a mai smecherit zice "a mei a mei a mei o o o o " :))))
Oricum melodia aia e motivul pt care am inceput sa ascund laptopul
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)

crispro spune:
Neata!
Vlad nu zice/face nimic in prezenta strainilor. Asa ca sa nu va mirati la MI2 ca numa se uita :) melodia lui moga ii place si lui f mult.
Cu dormitul- de cateva nopti vad ca doarme de la 10 seara la 7 dimi, cu f putine treziri spre deloc. Dar eu ma culc la 12, asa ca nu imi ajunge somnul. Si mi se pare putin somnul de noapte. Dar oricum el sapt isi schimba orele, durata somnului de zi si numarul trezirilor.
La noi nu e zapada pe drum ( atata mai trebuia), dar parca fulguieste. Duminica a fost un zapadoc de abia am mers cu masina, nu era nimic curatat. Si eu am
Un deal mare de urcat-acolo erau 3 masini blocate, nu mai puteau urca, iar una dintre ele intrase in sant. Vasi m/a asteptat pe balcin, a avut si el un morcov :) dar am ajuns pana la urma acasa si am decis ca data viit merg cu taxi.
Sa-l ajutam pe Alex