Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, asa mi-au zis si mie cand am cumparat. Dar eu am luat mai multe, vreo 4-6 pe zi, cum scrie pe prospect. Ca sa fiu sigura ca isi fac efectul

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

HA HA HA..SI SI-AU FACUT EFECTUL, CRISTINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

pufescu si noi am fost in 2009 cu cortul prin Europa, inclusiv in Croatia, f frumoase campinguri au!

ludmila mult succes cu noua afacere!

rubia Doamne ajuta sa se prinda puiutii!

Si Bianca mai tipa sau plange de zici ca o taie cineva daca nu ii dai ce vrea sau nu faci ce vrea ea, dar eu o pacalesc cu ceva, inca mai merge.
Insa zice ffff des "e e e e e e e e e" ca o maimutica, desi eu vb foarte mult cu ea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

HA HA HA..SI SI-AU FACUT EFECTUL, CRISTINA?

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Da, dar numai insotite de tigari :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodi bine ca s-a rezolvat in final cu ochelarii. Ma bucur ca esti incantata de gradinita gasita pt. Isa. Sunt sigura ca se va acomoda bine!

daaa . azi m-a sunat directoarea: 420 euro programul de la 7.30-18.30!!! plus mancarea, pampers, servetele umede, uniforma, echipament de sport si altele de pe lista ce mi-a dat-o . cat m-o fi costand in vara, la program de la 7 pana la 20.30?!?!

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, babiela, mamici dragi, la multi ani si sa fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Seara buna, fetele!

Nu am mai scris, doar v-am citit. Problemele de zi cu zi, stresul cu afacerea imi fura toata energia, sunt atatea lucruri care ne merg numai pe dos...asa ca prefer sa tac si sa va citesc pe voi.

Aelita, Babiela LA MULTI ANI, sa fiti mereu iubite, sanatoase si sa aveti parte numai de impliniri!

Rubia, Doamne ajuta sa se prinda puiutii! Eu zic ca se vor prinde amandoi - asa i-am "prezis" si mirelei si i s-a implinit

Crispro ce tare ai fost cu cimbrul ! ce-mi place de Vladutul tau cum canta el si cum murmura "nana" la culcare.

Ainotna nici Raducu al meu nu prea vorbeste...a avut o perioada cu "ta-ta" repeta la infinit, inclusiv eu eram tot "ta-ta". Acum e cu "ma-ma", spune atat de frumos....dar inclusiv lui taica-su...tot "ma-ma". Si cchiar si spre el insusi arata si spune "ma-ma" nu stiu de ce face asta...daca ii arat poze cu noi doi si il intreb cine e tata si cine e mama stie sa arate, dar cand arata catre persoane...suntem "ma-ma" amandoi
Deja dureaza de ceva vreme treaba asta... nu mai stiu cum sa-l fac sa inteleaga

Mai spune "da-ta" sau "ata" - adica GATA, "aide" - HAIDE, catelul face "oau-oau" si cam atat... aaa si mai spunea "aba" sau "ava" - pt. APA. dar nu a mai spus de cateva zile. A spus o data si "pa-pa"...
mai nou stie sa pupe cu buzele tuguiate si i-ar placea sa fluiere dar nu ii reuseste inca (e un videoclip cu Maroon 5 si Christina Aguilera - la asta inearca din greu sa fluiere).
Stie sa ne explice f. bine prin semne cum a cazut/s-a lovit sau diverse alte chestii care i se intampla. In general intelege ce obiecte ii spunem sa aduca, ii "comunica" lui tati ca l-am chemat aratandu-i imperativ cu degetul spre camera in care sunt eu

Daaaaar: ne termina cu urlatul cand nu facem ce vrea el sau nu e lasat sa faca ce vrea el si cu datul caloriferelor la maxim si pe ambele trepte . nu putem sa-l facem sa renunte la butonatul caloriferelor nici cu vorba buna, nici sub amenintarea cu pedepse (singura pedeapsa pe care i-o pot aplica e ca nu-l mai las cu telecomenzile , in rest nu functioneaza nimic). Deci ne asteapta facturi mari la curent

Cu olita nu avem nici un progres. Sta pe ea, dar nu face nimic

Cu regimul e jale... la pranz uneori mananca fara figuri, alteori nu...dar seara nu vrea orice i-as da...variantele nu sunt prea multe...orez cu mar cpt, orez cu banana, branza de vaci cu mar copt/banana, iaurt cu biscuiti. La pranz supe de radacinoase cu paine prajita/orez, orez cu morcovi + piept pui la gratar. Se vede o usoara imbunatatire in aspectul scaunelor, dar nu cine stie ce...tot moale face, dar ceva mai consistent. Maine terminam tratamentul u enzimele si il sun pe dr. sa vedem ce facem in continuare. Pun pariu ca vom continua cu regimul, ceea ce ma dispera si pe mine, nu numai pe Raducu. Dar cica e mai important chiar decat medicatia. De la coprocultura am rezultatul abia joi...

Cu dormitul...mai sunt si nopti in care doarme fara treziri, dar de regula se trezeste si il luam in pat cu noi. Ziua doarme maxim o ora...a fost o excepte acum cateva zile ca a dormit vreo 3 ore, dar asta fiindca am stat cu el...

Cam astea sunt stirile despre noi.

Merg la culcare...va pup pe fiecare!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

aelita, babiela, mamici dragi, la multi ani si sa fiti fericite!

La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Doamne...cat am scris...iertati-ma!

Si tot mai vreau sa mai spun cate ceva:

Adriana tinem pumnii ca se apropie momentul! Motatele ard de nerabdare

Ludmila, ma bucur pentru voi, va doresc mult succes cu afacerea, asa incat sa ai timp din nou pentru puiutul tau!

Bumble, Ilinca va doresc nopti fara treziri!

Cred ca am mai uitat ceva, dar mai recitesc maine, sper sa am timp!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, AELITA!!!!

Dragi mamici,
iata ca mai reusesc sa va citesc si eu... mai rarut... ca de cand a descoperit Tudor (baiatul cel mare) jocurile pe net, eu nu mai am nici o sansa.
hai sa va povestesc de Ioana mea: am o fetita foarte cuminte. pricepe tot (bine, aproape tot! :)), danseaza, mananca destul de bine (orice vede la noi ar gusta si ea). singurul ei "defect": nu vorbeste. totul povesteste cu a! a! a! si arata cu degetelul. eu sunt mamamama doar cand e foarte suparata. in rest, doar pe a! se bazeaza.
zilele astea am o alta problema. nu mai bea lapte! a inceput in ultimele seri cand nu-si mai bea biberonul de seara. ziceam ca e satula si de-aia. ei, ieri dimineata nu l-a vrut iar. dimineata! mi s-a parut ciudat si seara am incercat sa-i dau lapte de vaca uht. dar nu in biberon, in sticla cu pai. a luat 2 guri si gata. am incercat cu canita, n-a vrut. i-am pus in biberon, nicio sansa. am lasat-o in pace.
azi dimineata, la fel. dimineata am pus laptele in castron cu biscuiti si a vrut. ma gandesc ca a vrut doar pentru ca manca si asa inainte. de la mine. adica imi puneam mie si gusta si ea.
in seara asta iar e biberonul intreg. nici nu a pus gura pe el. sa vad dimineata ce face, dar mi se pare cam ciudat sa renunte la baut lapte la 1 an si 5 luni, nu?

ma rog, in rest ce sa va povestesc?
toate vechi, rutina zilnica cu copiii, curatenia, mancarea. nimic schimbat. imi trebuie ceva nou. sincer.
sunt hotarata sa ma apuc de cura! mai mare rusinea ca inca mai am multe kg (adica 15) in plus de la prima sarcina (de acum 5 ani)!!!!!!!!!!!!

va pup scuzati eventualele greseli. e cam tarziu.

noapte buna!

Mergi la inceput