Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eventual da-i sa sufle in lapte ca face baloane si e mai interesant fimea de ca d a descoperit nici nu mai bea laptele cu paiu pana nu sufla putin in el

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor...nu imi vine sa cred dar am dormit!Adica a dormit bubu(a treia zi la rand,spre sa-l tina) la ora 4, s-a dus singur la el in pat,s-a invelit si s-a culcat....mare minune, mai ales la ce haos de program a avut ultima luna.Am bagat rufe la spalat si m-am bagat si eu la somn,desi mai aveam treaba..dar nu mai puteam,le-am ca sarit cu somnul in ultima vreme.E asa bine...imi tot vine sa ma intind ca o pisica :) .
Acum bibusca se uita la filmul lui preferat,Marry Poppins si danseaza cu un biscuitel in mana.
Noi cu concediul nu ne-am hotarat...nici nu stim exact ce fonduri o sa avem ca tot mai achitam din datorii.In principiu as vrea Croatia,dar cu cortul =)) . O sa testam piticu cu cortul la noi la mare cand se mai incalzeste...poate si un weekend pe la munte. Daca ii place il integram in familie,ca noi suntem corturari si amatori de drumetii :) .
Alice, eu as da un pic cu soacra de pamant...adica as intreba zambioare cand are de gand sa se duca acasa. Daca nu pricepe cu zambetul sunt si alte metode :D...soacra-mea stie =)) .Acum ne intelegem perfect,ne vedem rar de tot.

Mergi la inceput

Pffff, mai devreme a venit cu mara de afara si aia a inceput sa urle ca mai vroia, eu incercam sa vb u copilul sa ii explic ca nu se mai poate ca trebuie sa manance, bla bla si ea ziice "hai ca o mai duc". Eu ii spun frumos ca nu facem cum vrea copilul face copilul cum vrem noi si ea "nu, eu o duc afara ca mi-e mila de ea" cand am vazut ca n1am cu cine vb frumos i-am spus decat "am zis NU". Si tot o tinea ca iese cu fata afara. Pana nu i-a zis marius ca nu n/a lasat-o moarta ma apucasera spumele

Imi pare rau ca tot scriu de ea aici da n-am cui sa ma plang si daca nu povestesc ori ma apuca urlatu prin casa (la mara/marius) ori plansu

Pufescu, ar fi super sa ii placa cu cortul. De fapt carui copil nu ii place?? Si mie imi placea cand eram mici, ca recent n-am mai fost. Dar dupa cum l-am vazut eu pe raducu... Siiigur ii va placea la cort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sa va zic de Vlad, mi-e drag de mor!!!! Stie cantecele. Dac ii cant " in padurea cu alune", la primul refren zice si el "pu-pu-pu", iar la a treia strofa, cu soricelul zice tzitzi - asa ii zice el , de la chitzi chitzi. Mai este o piesa tot din cutiuta muzicala-"am o casa de zapada, asa, asa"- la piesa asta si el zice" asa, asa", dar exact unde trebuie. Si mai e o piesa des auzita la radio si posturi muzicale- "i follow", imi place mult, si mereu dau mai tare si dansam. Mai nou canta si pe ea"afa" - de la "i follow" :))) tare scump e!

Nu mai loveste nimic, a scapat de obiceiul asta. Rar mai zice"nana". Daaaar, cand nu iu convine ceva, scoate limba si stropeste. No, de unde o fi invatat??? I-a trece si asta.

Are o carticica de la ed Crisan cu animalele fermei- sunt multe animale frumoase, detasabile. Am luat/o din kaufland. Azi i/am gasit de la aceeasi editura cu numerele, pt fiecare numar de la 1la 10 puse atatea chestii ( fluturasi, floricele, albinute) . Azi cand i/am adus/o o rasfoia si zicea " vai, titi"( adica e frumoasa) si mereu facea oauuu, oauuu :)

Seara la culcare trebuie sa le spunem noapte buna pasarilor de pe perete ( e un metru de copii lipit pe perete cu animale). Le zicem noapte buna, le mangaiem un pic, el fiind la mine in brate , in sac de dormit. Punem muzica de la patut, stingem becul, si el isi pune caputul pe umarul meu si zice "nana" cu o voce blanda, moale ( nana in acest caz inseamna nani).

Acum il culc, mai tarziu ca de obicei, dar de 2 zile a dormit bine la amiaza, cate 3 ore, de la 13 la 16!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crissy, multumim de idei! Cu suflatul v nu se descurca- dar nu e de mirare, pt ca nu a avut in ce sa sufle. Am incercat din alea de petreceri, se sperie de ele. Am vazut la tine cu chibrit si lumanare, am aprins 2 chibrituri, la al doilea s-a prins ca tb sa sufle, dar inca nu ii iese. Mai incercam:)

Off, Ilinca, stiu cat de greu e... Eu asa m-am apucat de fumat, ca nu mai rezistam, simteam ca plesnesc de nervi, oboseala si frustrare. Si ma descarcam in tigara aia. Acum fumez muuult mai mult- 2-3 tigari ziua( cat sta vadi 5 min cu v sau cand doarme v). Iar seara dupa ce il culc- 4-5 tigari si o bere mica :) De cand e v asa independent ( umblat, asezat, ridicat, mers in 4 labe), in vreo 2 nolti a mai stat treaz cateva ore. Si acum se trezezte, scanceste, trebuie sa merg la el sau sa fiu langa el, dar nu mai sta treaz. Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc... Doar sa ai rabdare si putere multa. El cate ore doarme din 24?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Aliiiice, ce ma enerveaza soacra-ta!!! Pai trebuie sa ii spui de o mie de ori pana pricepe???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Scriu de pe tel, asa ca va rog scuzati greselile!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Cristina eu am ajuns la concluzia ca nu pricepe oricat i-as zice.. Ori uita de pe o zi pe alta.
Acum sunt eu in proces de adormit copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu am facut asta seara o supa de linte. sper sa manance maine micu meu.
nu mai stiu ce sa mai zic soacrei sa gateasca.
mai am o parte de linte pusa la fiert, sa o fac asa pasta cu usturoi, ulei de masline si zeama de lamaie. o duc la serviciu.

m=apuca jalea ca schimb colegii..
deci eu tot cu tristeti de-ale mele.

mie alea de la farmacie mi-au zis sa iau doar 2 magne b6 pe zi. pe cutie scrie mult mai multe.voi cum ati luat?

ludmila, spor la afaceri!
rubia, iti tinem pumnii stransi tare tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crissy, multumesc tare, iti spun daca e cazul de doc. O sa-l urmaresc mai mult pe Sasha cum prinde obiectele mici. El sufla in trompeta, stie sa bea cu paiul, mai si sufla in el sa faca baloane, dar cam atat. De maine ma apuc de exercitii

Mergi la inceput