Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!1

Dam si noi o cafeluta !!!
Cris,si piticulmeu tot la 10 10jumate se culca, aseara de exx a stat pana la 11, dar dimineata se trezeste pe la 8.nu as vrea sa-i schimb programul momentan, ca -s multumita, mai ales ca el nu se trezeste deloc noaptea.aseara cred ca nu a vrut nani din prima fiindca era viscol nasol si se auzea urat.am stat nitel cu el pe canapea la tv( eu la tv, el lipit de mine) si l-a furat somnu...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

piticul atomic a plecat afara conform programului,vesel ca un pepenas. Bona a zis ca ea nu are curaj sa stea cu el in casa =)) .Mi-e si mila de ea,ca o sa o alerge cateva ore in jurul blocului(au facut baietii un fel de partie pt carucioare in scopul asta,ca sunt mai multi bebelusi hiperactivi in bloc :) ). Ieri in scara blocului erau vreo 3 galuscute vesele care se chitaiau,mai ieseau afara,se mai gheraneau,mai intrau.
Dar nu am ce face,trebuie sa lucrez(am un chef de nu se poate,de asta am intrat un pic pe forum :D )...Nici eu nu as sta cu el in casa ca devine isteric daca nu isi face programul de iesit. Si asa ieri am avut circ ca eu dupamasa il scot o ora doua afara cand fac si cumparaturi...si tot venea cu fasul,isi punea bocancii pe masa poate ma prind =)).Unde era sa ies cu carutul pe viscol? O sa ies azi sa cumpar ceva mancare cat e el afara.Voi cum ii convingeti sa stea in casa?Ca al meu la 10 fara 5 vine cu bocancii,daca nu e imbracat pana la 10 intai linge usa de la balcon facand scandal(e de sticla si vede afara), la 10 si 10 cel tarziu se da cu capul in sa de la intrare urland printre lacrimi paaaa piiiiii (adica sa mearga pa la copii). si cand ploua sau e vreme ca acum dupa ce iese afara incepe pii? piii? piiii? adica unde sunt copiii =)) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

in materie de program de somn si la noi adoarme pe la 10,cateodata 10.30...tati vine abia la 8 de la servici si pana mananca,se joaca,mai fac o baita, ceva film si dans se face tarziu. Dimineata pe la 6.30-7 serveste un lapte in pat(vine la noi in pat sa ma duc sa ii fac laptele si se baga in locul meu langa tati sau doar striga sa ii aduc laptele la pat la el =) ). De obicei mai adoarme pana pe la 8-8.30. La bona cateodata ii doarme si o ora(deci intre 10 si 14),cateodata nu doarme. Daca nu doarme dimineata baga un somn pe la 16-16.30 vreo ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata - pe la pranz :D
Eu nu am scos fata afara nici ieri si nici azi nu o voi trimite afara. Nu risc sa raceasca cumva, ca abia ne-am vindecat. Nu o fi foc daca nu o scot afara cateva zile. Ea nu are o problema cu asta, isi gaseste de lucru si in casa, alearga de nu te poti tine dupa ea (apartamentul e foarte mare si nu am prea multa mobila in el asa ca e loc suficient).

Cat despre somn, Rebeca are acelasi program de noapte ca atunci cand era mica, doar ca acum imi permit sa mai intarzii cate 30 min (nu mai mult) cu ora de culcare. Adica la 8-8,30 baita (zilnic, rar cand o sarim - ma rog, noi ii facem dus) apoi laptic, citim carticele, povestim ... si pe la 9 somn. Doarme pana la 7,30-8 dimineata. Mai avem o tura de somn dupa masa de pranz, cam 1ora jumate poate 2.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici la noi nu e jale aca nu iesim afara. Isi gaseste de lucru prin casa. Cand e rau si rau, plictisit de toate, mergem la bunici ( usa vecina) si mai umblam pe acolo, mai ne dam pe leagan. Apoi sus la cumnati, mai vin ei la noi si uite asa. Acum studiaz carti. Tare mult ii plac cartile. De orice fel, cu orice- bine, colorate sa fie :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, mi se pare super programul de somn, de la 9 seara la 7 juma-8, excelent!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Nici la noi nu e jale mare daca nu iesim din casa. Oricum, de regula serile suntem plecati. Ori la Raisa, ori la cumparaturi, etc. De obicei iese afara cate o ora pe zi.

La amiaza la 1.30, si seara la 9 e in pat. Nu adoarme imediat, dar e lege ora la care ne punem in patut, indiferent cat a dormit sau la ce ora s-a trezit. Bine, plus , minus 15 minute...

Merci fetele. Alice, pai de asta prietena imi esti? Te opreste pe tine o ninsoare?
Ieri am fost la coafor si m-am tuns si vopsit. Tb neaparat sa schimb ceva la obiceiurile mele proaste...Nu mai sunt multumita de mine, deloc...nici fizic , nici psihic Dar imi revin eu urgent!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice tu oricum de regula esti zen,deci sigur gasesti varianta de mi-se-rupe-de-soacra-obositoare!eu te inteleg cel mai bine,stii tu!chema-ti amamdoi parintii si atunci sigur pleaca ca se va simti tare in plus. Asa e cel mai bine,dar sa para ca si cum au venit din proprie initiativa nu ca tu i-ai chemat,sa nu simta nici socrela ca data afara in suturi,stii tu,ce sa iti mai zic

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

am uitat sa va zic ca pitica mea rontaie germeni de fasole mung la nebunie!sau v-am zis?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Pufescu, pe mine ma boceste toata ziua cand nu il scot afara. De dimineata trage de usa, ma ia de mana si ma duce la mana, imi arata si imi spune PA. Nu ajunge la geaca sau la caciula, si papucii sunt oricum imprastiati prin casa. Greu cu tinutul in casa.

Puiul meu e ok. Tot cu muci, tuse, dar rarute. Este prima data cand face febra si nu depaseste 38.5 . Nu stiu daca e de la remediile hompeopate, dar cert e ca eu sunt f multumita ca nu-mi indop copilul cu toate chimicele.

Noaptea noastra a fost extraverala. A stat treaz mult, a plans mult, la orice zgomot incepea sa urle de parca era taiat . A dormit o bucata pe mine, o bucata langa mine si o bucata pe bratul meu. Dimineata cred ca am reusit si eu sa fur putin somn si m-am trezit tamponata raau. Dar piticul e bine.
Pt linistire ne-a dat Sulfur Extract din mladite de Tei Argintiu, cate 12 pic in apa, seara.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput