Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Ilinca multi pupici!!! sper sa fie intr-un ceas bun afacerea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ludmila, povestea e lunga dar pe scurt, sotul meu are doua mame. Una care l-a nascut si alta care l-a crescut :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Victo,Michelle,va multumesc din suflet de urarile de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele cu copii ce nu vorbesc asa multe: poate fi uneori frustrant, cred. Asta dib experienta pe partea motrica a lui v v-o spun, ca mereu era in urma. Facea ce faceau ai vostrii cu 5 luni in urma. Si a fost normal, nu a avut probleme. Asta a fost ritmul lui. Asa si cu vorbitul- poate sunt copilasi care zic putine cuvinte, pe care altii le ziceau acum 5 luni. Toate la timpul lor. Eu ziceam de v ca nu vrea sa spuna cum fc animalele, desi zilnic ne jucam cu carti/ puzzle cu animale, zicea doar la caine, cal si sioricel. No, de ieri zice inca o gramada!! La pisica, gaina, cocos, puisor, vaca, pisica, oaie!!! Dintr-o data pe toate! Important e sa intelegeti cat de cat ce comunica. Si mai important e ca intelege el, ca stie animalele sa vi le arate, ca stie sa aduca ce ii cereti. Chiar imi povestea o mamica la botez ca are un vecin ce pana la 4 ani nu vorbea, decat f putine cuvinte. L-a dus la doctori, nimeni nimic. Acum nu ii tace gura un pic, vorbeste perfect!

A adormit piticul, m-a tot strigat. Si cand am ajuns la el tot zicea mama, ii spuneam ca is cu el si repede a adormit. Dar per total o ora juma a durat operatiunea culcat.

Ma distreaza ca de fiecare data cand intra intr-o camera e musai sa aprinda lumina. Dar si cand plecam-musai sa o stinga :) Daca scoate ceva dintr-un sertar/ dulap, il inchide de fiecare data. Daca scoate ceva dintr-o cutie, inchide cutia si apoi se joaca cu obiecrul luat. Asta nu l-am invatat eu, dar probabil ma imita :)

Merg si eu la somn, ca la 7 juma e treaz fecioru'. Sa aveti noapte buna si linistita! Va pup!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Alice,acuma am inteles,merci
Nb tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hei bine v-am regasit

Va multumesc pt urari tuturor si incerc si eu sa fiu optimista,acum ca o avem pe pitica parca nu mai sunt asa stresata ca si datile anterioare-adica eu m-am resemnat deja si cu ideea de a ramane cu un singur copil...daca asa vrea DD...dar cat timp se poate vom mai incerca.

shoshika sa stii ca e posibil sa nu mai vrea lapte,a mea mandra dupa ce a facut un an nu mai vroia deloc ii dadeam eu in somn doar asta pana acum la 18 luni cand am hotarat sa nu-imai dau noaptea lapte ca ea oricum nu se trezea.Nici macar lapte de vaca de la sursa sigura nu vrea,fie ca e cu cereale sau nesquik(pt colorare si gust-observ ca daca e mai dulce ceva gusta)

Noi am ajuns in sfarsit acasa pe la 16.00 si spre bucuria noastra si nenorocirea celor ramasi pe drumuri ,dupa ce-am ajuns noi la Cta au inchis A1 si A2.Ieri am ramas in Sibiu si de azi dimineata o adevarata aventura.blocaj cu tir rasturnat si ne-au redirectionat prin munti,n-ar fi fost asta o problema daca...de politisti n-ar fi lasat si 2 tiruri aparent echipate dar care au derapat si asteapta alt camion sa-i scoata.
intr-un final am reusit sa depasim zona "alba" era tot timpul in spatele nostru,ne urmarea...bine ca am ajuns...pfuu

Cu noile cuvinte fii-mea zice pami-de la palma(bate palma) si boze (asta pupand telefonul) pana m-am prins eu in final ca ea nu zicea buze ci poze.
Oricum a invatat f multe in scurt timp.

Revin maine ca sunt cam obosita si as vrea sa ma culc,sa vedem daca pot sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara!
am lipsit iar....vineri dimineata au revenit cumnatii aveau programare sa vada 2 apartamente si au ramas iar la noi , pana ieri. nici nu stiti cat apreciez acum linistea cred ca si mandra mea

Avem si noi o maseluta dimineata am facut descoperirea. nu e iesita in totalitate, mai are de indurat micuta.
are 2 ore de cand mi-a adormit dar se tot foieste si se trezeste plangand. sper sa reuseasca sa se odihneasca.
aseara mi-a adormit la 8 jumate si sa trezit dim la 10 jumate a dormit 14 ore, ca niciodata . o fi fost linistea de inaintea furtunii ...

nu am citit nimic din urma... o sa recuperez maine.

va Nbuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Cum ma asteptam: culcat la 11 seara, trezit la 7 dimi... ma dispera!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, si radu se culca seara tot cam asa pe la 11-11:30 si se trezeste in jur de 8. Bine, cu pauzele de masa..
Ieri era treaz de la 20:00 si tot la 11 jumate a adormit de tot sper totusi sa revina la sentimente mai bune

Lapte nu prea mi se mai aduna in sani, vine atunci cand trage el, nu mai sta acolo adunat. A patit careva?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

In materie de alimentatie(si nu numai) copii imita ce vad la parinti.Noi de asta ne-am schimbat complet dieta, ca altfel nu poti sa il convingi sa manance nimic...Pici ne controleaza in farfurii sa vada ca mancam la fel ca el =)). Mai nou iau pranzul la masuta lui iar el e extaziat sa manance din farfuria mea :).

Mergi la inceput