Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
Si eu as vrea sa adoarma mara la 9, dar asta ar insemna ca la 7:30-8:00 sa fie in picioare, si nu sunt in stare de asa ore acum. Mai incolo cand o dormi si radu noaptea, sper sa reusesc sa le aliniez programul.
Acum, nu dispera, ai vazut ca programul lui vlad e intr-o continua schimbare. Nu e inca batut in cuie 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
crispro spune:
Alice, ma tot mir de tine de unde ai atata putere si optimism!!! Eu cum ceva nu merge bine, cum disper. Acum v e cu v mare, ma tot striga. Eu is la a doua tigara, juma de bere, m-am relaxat, asa ca merg sa il preiau :)
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Hola, fetelor!
L-am tuns pe Antonito azi :))))) in prima faza l-am tuns cu foarfeca umbland dupa el prin casa. A venit ta-su si cica e in scari, hai sa-l luam putin si cu masina :)))) mai rau l-am stricat. Acum e tuns chilug ! Asa i-a mai placut masina de tuns! ![]()
Ieri la urografie a iesit totul aproape perfect. Are o dilatatie pielocaliceala dar care nu necesita interventie , doar tinuta sub observatie. Sa vedem la cistografie daca ne iese reflux sau nu. Asta o avem pe 31 ianuarie....
Noi inca suntem cu muci. Nu mai avem tuse dar mucii sunt garla si nu ma lasa sa ii scot![]()

Adriana, A. tot asa era cu kaki tare( dar nu cu dureri) si de cand ii dau colostru cu probiotice observ o imbunatatire !
Paula,nu esti singura care cauta nod in papura
si eu il iau pe al meu in cate o serie....
noroc ca nu e si el la fel ca mine. Oricum, in cazul meu rutina m-a schimbat mult de tot(si in rau) . Eu n-am mai iesit cu fetele in oras de cand eram gravida, shopping nici atat.. Doar cateodata ma duc singura in Billa sa fac piata fara alergatura. De iesit cu sotz, nici atat. Asa ca, ce poate sa-mi ceara?!![]()
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc vai de mine, ce-am mai dormit! e prima oara cand dorm ziua de cand sunt gravida - exceptand trim 1. Si tot as mai dormi |

bine ca te-ai odihnit! eu am dormit asa o zi si o noapte inainte s-o nasc pe Maria 
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
palomina, deci tati al vostru cu mine vrea o MI ![]()
![]()
![]()
cris, 
paula, 
bumble, 
pupici la tot delfinariul 

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Cris, carte din aia dar cu animalele fermei avem si noi!!!! Toata ziua le scoate si minor da mie sa le pun la loc. Eu ii zic ce animal sa-mi dea si chiar le stie pe toate! Vreau sa ii iau si cu numere ca a voastra!
Mai e o carticica cu magnetei! Si asta are succes - e cu animale salbatice, le pune ba pe frigider, ba in carte, ba si le aliniaza el pe canapea.... Am vazut in aceeasi colectie si cu pesti , cred ca i-o iau si pe aia spre disperarea lui taica-su ![]()
palomina spune:
Rody, daaaaa :))) nu mai scapati de el !!! Doamne ajuta sa ne strangem sanatosi cu totii la o MI in Romania!
Alice, ca mi-am adus aminte, asa e , romanii inteleg spaniola ( in special, romancele). Traiasca telenovelele:))) de asta pana acum nu s-a omorat cu romana ....
palomina spune:
Ca tot vorbeati de pici nevorbitori .... Eu ce sa zic despre al meu ?! Zice doar " agua" si "tzitzi" !!!! Si ma doare gatul de cat vb cu el toata ziua. De inteles, intelege multe . Si pe mine si pe sotz, desi cu el sta f putin ....
ludmila_p85 spune:
Georgia,Crispro,va pup cu
drag ca ma sustineti si de urarile de bine!!!Avem clienti,multumesc,mai ales pici de scoala,ca e fr aproape gimnaziul de noi(cam 100m)
E fr obositor,nu prea-mi vad copilul deji casa e vizavi de magazin
. In rest sintem bine,iar vladut ,pot spune ca creste vazind cu ochii,maninca fr bine,doarme fr bine,era mai rasfatat cu mine si la somn si la papat
,acuma cu bunicile e fr ascultator
ludmila_p85 spune:
Alice,de multe ori citesc ca ai 2 soacre,asta cum vine??? ca mie una imi ajunge pentru zece![]()