Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

a,si sfecla rosie inca nu e recomandata pt ei chiar si fiarta ca are mult acid oxalic=>nu asimileaza calciu cand mananca,plus potential de pietre la rinichi.Suc e ok ca ramane oxalicu' in pulpa...dar bubu nu se omoara,bea daca e putina sfecla in mult morcov.Apropo de suc,astea de legume trebuie diluate cu apa 50-50% :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eu n-am mancat niciodata vara rosie, sfecla, telina, gulie- eventual daca erau prin ceva ciorba si nu mi-am dat seama, dar de buna voie-nu. Nu mananc nici arfei, salate, castraveti-adica din legume proaspete doar rosii si ceapa verde. Si salata de varza alba. Lui v ii dau mesele in general din legume ( usor fierte) si carnita. Cartofi nu prea ii dau. El inca mananca 3-4 legume fierte ( dovlecel, morcov, conopida, radacina patrunjel) cu un pic de sare si un pic de orez. Si cu carnita fiarta. In piure mai pun un strop de unt/ ulei masline si patrunjel verde. Pana mananca, ii dau, ce sa zic? Ca ma astept sa vina si vremea refuzurilor, vremea in care va avea 2-3 feluri preferate si atat. Asa ca bag in el pana pot :)

Ilinca, offf, draga de tine, ce greu e! Macar vlad de cele mai multe ori dupa orele cat statea treaz, dormea apoi 4 ore, de la 5 la 9 dimi. Victor ce face cat sta treaz??? Daca stai langa el, sta cumintel? Vlad nu plangea daca eram langa el, dar mai radea, povestea, batea din palme. Apoi statea linistit pe mine, ca ziceam ca imediat doarme. Si o lua de la capat cu foilelile. Imi pare tare rau ca trreceti si voi pe aici, sper din suflet sa nu mai stea Victor ( si nici Vlad) treaz noaptea.

No tu Paula... Si noi mai avem perioade din astea, in care ne impungem ( si desi nu stam suparati unul pe altul, tot dureaza o sapt, doua). Cred ca un pic is normale si certurile astea, ca prioritatile is total diferite de o vreme incoace. Iar penmine vremea asta si socializarea putina ma face cam salbatica si neprietenoasa. Macar bine ca vezi ca ceva nu merge bine, si poti incepe sa schimbi cate putin. Eu mi-am propus sa nu mai zic ce imi iese pe gura, rapid, ci sa mai rumeg un pic vorbele, macar cateva sec- si asa reusesc sa nu dau cu parul :) Va puteti lua o vacanta in 2, sa va apropiati un pic. Mai ales ca ai cu cine il lasa pe Raul, fara probleme.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hahah pufescu, ii trece si cu varfurile. A avut si mara o perioada, si soacramea (notarita), mereu zicea "balerina o facem" ea are numai pretentii dinastea de balet, cantat la pian si fimea face partzuri si rade de zici ca cine stie ce a facut
Unde ai aprozar bun langa tine?

Paula, ma bucur ca v-ati distrat. Pe cosmin ce ti-a casunat? Poate ai nevoie de o zi pt tine? Coafor, masaj, iesit cu fetele? Oana, ramona va ocupati voi ? Hai va rog, ca ninge si nu stiu daca pot sa ajung la tg mures zilele astea

Cristina, te mai miri ca esti anemica

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

vai de mine, ce-am mai dormit! e prima oara cand dorm ziua de cand sunt gravida - exceptand trim 1. Si tot as mai dormi Ilinca, probabil ca Natalia va ramane numele, pentru ca altul nu reusim sa gasim sa ne incante.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Pufescu, saru'mana! Citisem si eu despre pudra de roscove, dar intrebare: daca copilul e dereglat digestiv e bine sa ii introduc aliment nou acum? Eu nu i-am dat niciodata pudra de roscove. Ce zici?

Pediatrul mi-a spus regim strict inca o saptamana, apoi diversificat din nou ca la carte.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula imi pare bine ca picii s-au simtit bine la Sovata, dar imi pare rau de neintelegerile tale cu Cosmin. Te inteleg, si eu mai am perioade de astea, cred ca de vina sunt rutina si stresul, plus anotimpul asta care te obliga sa stai muuuult mai mult in casa.

Si eu zic ca niste week-end-uri in doi v-ar ajuta. Mai ales ca il puteti lasa pe Raul la bunici. Noi nu avem posibilitatea asta. Asteptam...sa creasca Raducu.

O imbratisare calda de la noi cu drag!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

puiut,mai bine ii dai dupa saptamana de regim strict...nu am auzit de alergii la roscove dar nu sunt asa mare expert.
Alice,langa mega image de pe mihai bravu,de la rond de la baba movac(cum te uiti spre obor) pe stanga,inainte de farmacia beladona(chiar langa farmacie).Are ceva poze cu mezeluri pe geam(ca are si ceva bacanie/carnarie),si cu banane...dar inauntru e leopardu' ca sa zic asa,au foarte multe chestii incluziv cartofi dulci,avocado,migdale,linte,nuci,caju la kilogram,nuci de cocos.Si preturile sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, vroiam si eu sa te strig. Imi pare rau ca esti tristuta (cumva ma asteptam, ca ne-ai mai spus oarecum de certuri cu Cosmin si de aia nu ne scrii).
Certuri sunt si la noi in casa. Al meu om are o perioada f stresanta la munca, dar tine de ceva timp, si se resimte si in casa. Eu cate odata nu am nervi efectiv ca sa incerc sa ii caut circumstante atenuante.
Sper sa va gasiti echilibrul, sa va regasiti. E greu pana Unul cedeaza, ca sa se nasca si discutii/dialoguri, nu numai altercatii, dupa care celalalt, din respect si din dragoste ar putea lasa orgoliile si face un efort comun ca lucrurile sa-si intre in normal.
Putere, rabdare, rabdare si iar rabdare. Iubirea trebuie sa triumfe! (Ca eu n-am trecut de varsta adolescentei)

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare de la Cluj

am avut o durere crunta si odioasa de cap... brrrr...inca sunt ametita...n-am mancat nimic pana acum, adica niste paine prajita cu putin unt... bine ca a venit Calin acasa si a dus copiii la socri...am atipit putin si m-am trezit de juma de ora...

pufescule, eu ma foarte mir de tot ceea ce accepta si mananca strumful tau...bravo! nici eu nu ma omor dupa multe chestii scrise de tine, asa ca daca eu nu mananc, cum sa manance copilu? darrrr, cu toate astea, incerc sa le introduc chestii cat mai sanatoase...acu daca nu mananca ...mai insist...

alice, esti mortala...ma distreaza postarile tale...

paula, draguta...toate trecem prin diverse pb de cuplu...e nasol, dar oboseala, stresul si viata asta agitata ne duce intr-acolo... totusi, sta in puterea voastra sa schimbati ceva...incet, incet...dar lasati orgoliul si mandria deoparte...

elena, of bietul Raducu...imi pare rau de voi...si de Rebeca Adrianei... sper sa gasiti rezolvarea pb...

mai vroiam sa zic ceva...da nu-s in stare acum...

o noapte usoara tuturor!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce nu/mi place programul asta a lui v, de culcat la 10 seara. Macar de ar dormi ca altii pana la 10 dimi, dar el la 7 e sus. Mi se pare f tarziu pt un copil sa se culce asa tarziu, el la 9 ar trebui sa fie in lumea viselor. Asa ca maine dupa ora 14 nu il mai las sa doarma. Acum l-am chemat pe vasi, ca am nervi maaaaari.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput