Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Alice_Elena spune:
Alina, tu cu mai esti cu operatia? Ai inceput sa il ridici pe V? Eu am mai luat-o pe mara uneori desi inca nu am oku doctorului.
Denisa, acum si daca vrea ea sa plece nu mai are cum. Autostrada spre cta e inchisa si din cate am inteles si drumul vechi la fel :) eh, nu mor cateva zile in plus
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
Victo spune:
alinuto, de unde le scoti..de la plodenstein, plodix..cica noapte extraverala! ha ha ha
ai mei copii la capitolul somn sunt f cuminti. mihai doarme singurel. la amiaza il punem pe la 13.doarme pana in jur de 16. seara pe la 21 pana dimineata la 8.
e f vesel, dimineata cd plecam la serv. ne pupam, ne face si spune paa cu zambetul pe buze.nu plange dupa noi deloc. sunt f curioasa cum va fi adaptarea la cresa, unde vom merge cred de la 1 martie.
stefan mai vine la noi, dar mai rar, cam o data pe saptamana-atunci noi facem noapte alba, ca se foieste mult, suge degetul..ieri i-am zis spre ex, ca suntem obositi, ca n-am dormit cu o seara inainte si sa doarma la el toata noaptea. si a zis..mami, o sa incerc sa dorm la mine.:):).a dormit, si azi i-a cerut lui taica-su un banut, sa puna in pusculita, ca a dormit la el toata noaptea. :)
matusa77 spune:
Salut!
Nici noi n=am fost afara ieri, si nici azi, e tare urat afara, viscoleste. La noi nu e asa grav ca lui Ducu ii cam place in casa mai mult decat afara, seamana cu mine
, nici concediile nu -mi plac(max. 5 zile).
Cat despre somn, ma intreb cum rezistati, la noi somnul nu e o problema, el doarme bine noaptea de la 22:30 pana la 9 chiar 10 uneori, rar plange in somn-rezolvam cu suzi.
Va 
matusa77 spune:
Sa va mai spun ca am un baiat tare pupacios, tuguie buzele si zice "apu" adica pup, de zeci de ori pe zi.![]()
bumblebee spune:
Il ridic, il ridic, de aproape 2 saptamani mi-am intrat complet in atributiuni. Pana acum 2 saptamani evitam sa il ridic, dar tot am mai exagerat
.
Tie cat ti-a dat repaos? Mie 6 saptamani (minim, idealul era 8).
3 le-am tinut, nu tin minte sa fi avut abateri, dup-aia cate o abatere, dupa ce am constatat ca nu ma doare l-am tot ridicat (in cazuri de forta majora) si de lunea trecuta am primit unda verde si de la Domnitorul Casei Ungureanu
. Azi noapte l-am plimbat chiar multicel si acum ma cam strange.
A vobit Marius cu prea marita cortopitoare?

Azi, ca sa nu-l ridic a trilioarda oara, i-am aratat buba de la buric, la care el isi baga degetul in nasul curgator si da cu muci la buba mea
. Cu astfel de tratament dermatologic cred ca in curand o sa am buric de pustoaica
.
De unde ati cumparat fasolea mung? 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Adriana, mi se pare super programul de somn, de la 9 seara la 7 juma-8, excelent! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
dap, dar e adevarat ca am sacrificat tot in ultimul an jumate, doar sa ii respect copilei programul. Fireste ca acum, ca vine mandra nr2 lucrurile se vor schimba - inca nu stiu cum, dar se vor schimba sigur.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+
cu
hihi... se apropie de marele moment...
Mycya spune:
Neata
!
am avut si noi o noapte de numa noapte nu sa numit 
la 9 jumate a adormit dar mi sa tot trezit pana pe la 12 , din cauza maselutei. peste noapte , cam pe la 3 am auzit-o ca se chinuie sa respire
au aparut mucii .luni am avut un musafir cu virusii dupa el
imi venea sa il dau afara din casa in momentul cand l-am vazut cat e de racit
nu stiu ce minte au oamenii astia care se duc in vizita cu mucii in barba si mai ales ca sunt si copii in acea casa
am racit si eu si nepotica si Andra...
programul Andrei de somn e de la 20 jumate-21 pana la 9-9 jumate si dupamiaza imi mai doarme cam o ora jumate.
nici noi nu iesim zilnic afara, ea ar vrea ca mereu imi cere dar cum nu am unde sa o duc prefer sa ii caut de joaca in casa...cand sunt in tara face galagie de nu o scot dar aici parca intelege si nu mai cere.
Paula trebui sa iti revii, nu lasa sa devina asta o obisnuinta , in timp va afecta si mai tare relatia voastra. tu trebuie sa ai mai multa grija de aspectele astea ca de lasam pe barbati nu se va schimba nimic. ei gasesc alinare in multe alte prostii pe cand noi vom plange in tacere dupa relatia ce a fost odata.
de felul meu , cand incep cu certurile o tin si cate o sapt, dar acum ii spun imediat, ce am de reprosat si ca in 10 min vreau sa ne revenim si ca din discutii trebuie doar sa invatam cate ceva nu sa ajungem sa nu ne privim cand trecem unul pe langa altul.
Ludmilla mult succes cu afacerea 
Rubia sa dea Dumnezeu sa se prinda amandoi puiutii si sa fiti sanatosi cu totii 
ma duc sa ii dau sa pape ceva ca la micul dejun a facut figurele.
matusa77 spune:
Alina ai parte te tratament naturist
.
Musafirii cu virusi
-tare urat mai ales ca ai un copil asa mic.
michelle1981 spune:
shoshika - a dat pufescu variante de a combina laptele cu fructe, era vorba de lapte vegetal, insa noi combinam cu succes si laptele de vaca cu banana, miere si scortisoara. Il bem cu paiul amandoua din acelasi pahar![]()
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

(17.07.2010)