Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_Elena spune:
Ludmila, povestea e lunga dar pe scurt, sotul meu are doua mame. Una care l-a nascut si alta care l-a crescut :)
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
crispro spune:
Fetele cu copii ce nu vorbesc asa multe: poate fi uneori frustrant, cred. Asta dib experienta pe partea motrica a lui v v-o spun, ca mereu era in urma. Facea ce faceau ai vostrii cu 5 luni in urma. Si a fost normal, nu a avut probleme. Asta a fost ritmul lui. Asa si cu vorbitul- poate sunt copilasi care zic putine cuvinte, pe care altii le ziceau acum 5 luni. Toate la timpul lor. Eu ziceam de v ca nu vrea sa spuna cum fc animalele, desi zilnic ne jucam cu carti/ puzzle cu animale, zicea doar la caine, cal si sioricel. No, de ieri zice inca o gramada!! La pisica, gaina, cocos, puisor, vaca, pisica, oaie!!! Dintr-o data pe toate! Important e sa intelegeti cat de cat ce comunica. Si mai important e ca intelege el, ca stie animalele sa vi le arate, ca stie sa aduca ce ii cereti. Chiar imi povestea o mamica la botez ca are un vecin ce pana la 4 ani nu vorbea, decat f putine cuvinte. L-a dus la doctori, nimeni nimic. Acum nu ii tace gura un pic, vorbeste perfect!
A adormit piticul, m-a tot strigat. Si cand am ajuns la el tot zicea mama, ii spuneam ca is cu el si repede a adormit. Dar per total o ora juma a durat operatiunea culcat.
Ma distreaza ca de fiecare data cand intra intr-o camera e musai sa aprinda lumina. Dar si cand plecam-musai sa o stinga :) Daca scoate ceva dintr-un sertar/ dulap, il inchide de fiecare data. Daca scoate ceva dintr-o cutie, inchide cutia si apoi se joaca cu obiecrul luat. Asta nu l-am invatat eu, dar probabil ma imita :)
Merg si eu la somn, ca la 7 juma e treaz fecioru'. Sa aveti noapte buna si linistita! Va pup!
Sa-l ajutam pe Alex
rubia spune:
Hei bine v-am regasit
Va multumesc pt urari tuturor si incerc si eu sa fiu optimista,acum ca o avem pe pitica parca nu mai sunt asa stresata ca si datile anterioare-adica eu m-am resemnat deja si cu ideea de a ramane cu un singur copil...daca asa vrea DD...dar cat timp se poate vom mai incerca.
shoshika sa stii ca e posibil sa nu mai vrea lapte,a mea mandra dupa ce a facut un an nu mai vroia deloc ii dadeam eu in somn doar asta pana acum la 18 luni cand am hotarat sa nu-imai dau noaptea lapte ca ea oricum nu se trezea.Nici macar lapte de vaca de la sursa sigura nu vrea,fie ca e cu cereale sau nesquik(pt colorare si gust-observ ca daca e mai dulce ceva gusta)
Noi am ajuns in sfarsit acasa pe la 16.00 si spre bucuria noastra si nenorocirea celor ramasi pe drumuri ,dupa ce-am ajuns noi la Cta au inchis A1 si A2.Ieri am ramas in Sibiu si de azi dimineata o adevarata aventura.blocaj cu tir rasturnat si ne-au redirectionat prin munti,n-ar fi fost asta o problema daca...de politisti n-ar fi lasat si 2 tiruri aparent echipate dar care au derapat si asteapta alt camion sa-i scoata.
intr-un final am reusit sa depasim zona "alba" era tot timpul in spatele nostru,ne urmarea...bine ca am ajuns...pfuu
Cu noile cuvinte fii-mea zice pami-de la palma(bate palma) si boze (asta pupand telefonul) pana m-am prins eu in final ca ea nu zicea buze ci poze.![]()
Oricum a invatat f multe in scurt timp.
Revin maine ca sunt cam obosita si as vrea sa ma culc,sa vedem daca pot sa dorm.
Mycya spune:

buna seara!
am lipsit iar....vineri dimineata au revenit cumnatii
aveau programare sa vada 2 apartamente si au ramas iar la noi , pana ieri. nici nu stiti cat apreciez acum linistea
cred ca si mandra mea ![]()
Avem si noi o maseluta
dimineata am facut descoperirea. nu e iesita in totalitate, mai are de indurat micuta.
are 2 ore de cand mi-a adormit dar se tot foieste si se trezeste plangand. sper sa reuseasca sa se odihneasca.
aseara mi-a adormit la 8 jumate si sa trezit dim la 10 jumate
a dormit 14 ore, ca niciodata . o fi fost linistea de inaintea furtunii ...
nu am citit nimic din urma... o sa recuperez maine.
va
Nbuna!
crispro spune:
Neata!
Cum ma asteptam: culcat la 11 seara, trezit la 7 dimi...
ma dispera!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Cristina, si radu se culca seara tot cam asa pe la 11-11:30 si se trezeste in jur de 8. Bine, cu pauzele de masa..
Ieri era treaz de la 20:00 si tot la 11 jumate a adormit de tot
sper totusi sa revina la sentimente mai bune ![]()
Lapte nu prea mi se mai aduna in sani, vine atunci cand trage el, nu mai sta acolo adunat. A patit careva?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
pufescu spune:
In materie de alimentatie(si nu numai) copii imita ce vad la parinti.Noi de asta ne-am schimbat complet dieta, ca altfel nu poti sa il convingi sa manance nimic...Pici ne controleaza in farfurii sa vada ca mancam la fel ca el =)). Mai nou iau pranzul la masuta lui iar el e extaziat sa manance din farfuria mea :).