Lei-Fecioare -Balante 2012

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

anidaz, poti vorbi cu unul dintre moderatori sa grabeasca putin aprobarea si sa nu mai modereze userul. Altfel, la deschiderea de noi capitole, vor fi ceva probleme cu acea intarziere datorata moderarii. Eu am deschis Odiseea de sept-oct 2010 si asa am procedat. :)
Felicitari fetelor pentru burtici, sarcini usoare si la termen va doresc. Mi-e tate draga aceasta Odisee trecand de 2 ori prin aceleasi perioade (septembrie-octombrie 2007 si septembrie-octombrie 2010).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, aveti userul comun:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=116547

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Multumim OanaB pentru promptitudine.
Multumesc aniast72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna fetelor,

Revin si eu fiindca am refacut Beta HCG si dupa 3 zile de la primul test a iesit 179 deci e bine (adica sper) astept insa consultatia cu ginecologul care va fi pe 9 Feb sper ca pana atunci sa se vada bebicul la echo. Pana atunci semnalez niste dureri de burtica nu prea tari (oare or fi de la ridicarea copilului de 13kg?) si cam atat.
Duminica frumoasa tuturor!

Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaomaria

Buna dimineata,

Vad ca-s mai mult moldovence pe aici, dar poate mai apar si din celelalte zone ale tarii.
Eu, dupa cum am spus, sunt la a doua sarcina si, desi sunt in 5 saptamani abia, nu mai suport nimic pe burta. Deja simt nevoia hainelor pentru gravide. Nu mi se pare ca-s mai grasa decat eram acum 2 saptamani, dar pur si simplu am senzatia ca toate hainele imi strang burta. Mi se pare un pic cam prea devreme, totusi. Mai pateste vreuna dintre voi asa?

“Never, never, never, never give up.” W.C.

eu :D toti blugii ma strang, pana si pijamaua ma jeneaza pe burta...sptul insista sa renunt la ea de tot , dar ce fac cu strumful care doarme in camera cu noi?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de Tudor Stefan (26.02.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni81

Buna fetelor,

Revin si eu fiindca am refacut Beta HCG si dupa 3 zile de la primul test a iesit 179 deci e bine (adica sper) astept insa consultatia cu ginecologul care va fi pe 9 Feb sper ca pana atunci sa se vada bebicul la echo. Pana atunci semnalez niste dureri de burtica nu prea tari (oare or fi de la ridicarea copilului de 13kg?) si cam atat.
Duminica frumoasa tuturor!

Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)

sunt normale durerile de burtica de mica intensitate, nu sunt de la ridicarea celuilalt copil, insa ar fi bine sa eviti sa mai ridici fetita. stiu, usor de zis, greu de facut. si eu spun zilnic, de azi nu il mai iau in brate, dar imi e imposibil. eu nu am nici un fel de dureri deocamdata

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010)

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

Si eu am observat ca simt ceva ca o durere de burta daca imping ceva mai greu sau fac un efort ceva mai mare, asa ca incerc sa evit, pe cat posibil, acest lucru.
La mine au mai inceput si greturile. Nu sunt puternice, dar sunt destul de deranjante. Din cate-mi amintesc de la prima sarcina, parca dispar dupa primul trimestru. Oricum, mai am de asteptat pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna dimineata,
Sunt o graviduta de 5 saptamani si 6 zile, deci undeva pe la sf lui sept 2012 cu voia lui DD se va intampla minunea.
Acum sunt putin speriata din cauza unei raceli, aseara am avut temperatura si nu stiu cat ii dauneaza bebicului. Am baut doar ceai din lamaie cu miere. Azi am decis sa nu plec din casa la sv. Daca stiti vre-un remediu pentru raceala care functioneaza la gravidute si care nu dauneaza bebicului m-ar ajuta f mult.
Tocmai joi 2 feb ma duc la prima eco, sper sa fie totul bine pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Miha, din cate-mi amintesc, la prima sarcina am luat si ceva Paracetamol cat am fost racita, dar in rest...ceai mult cu lamaie si miere. Am mai luat Oscilococcinum si Stodal, astea fiind remedii homeopate care se zice ca nu afecteaza bebelusul.Multa sanatate iti doresc

P.S. Stie cineva cum pot pune lilypie thicker la semnatura? Ca am urmat instructiunile de pe site-ul respectiv, dar imi apare ceea ce vedeti mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

g-rainbow, imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin 2 pierderi de sarcina, nici nu-mi pot inchipui cata putere iti trebuie sa treci peste asa ceva
Mutatiile astea nu s-au putut detecta la testele obisnuite? mai ales la a doua sarcina, stiind ca deja avusesei o pierdere de sarcina datorata unei mutatii? Acum faci teste speciale pt noua sarcina?Eu sunt obsedata de asemenea probleme si am senzatia ca medicii ne trateaza ca si cum nu ti se poate intampla tie asa ceva...de exemplu am intrebat-o pe dr de ce nu mi-a dat sa fac la analize si listeria (la sarcina trecuta facusem) si a zis ca nu e o analiza uzuala?!?!?!

Mi-e teama ca nu aleg bine medicul, ca poate sunt altii mai buni... Deja iau un morman de pastile (12 pe zi....) si n-am mare lucru - un hematom langa embrion si mi-a iesit nu stiu ce bacterie la cultura de col pt care iau ampicilina...
Pai ce ne facem mai incolo?

6s 4 z

Dana, mama Siminicii si

Mergi la inceput