Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 6
Mirabelac spune:
Bun venit burticilor noi si sa avem bebelusi sanatosi si frumosi!
Dana succes la echo, sa-i bata inimioara tare, tare!
Aspenter am inteles ca se da daca sunt probleme cu circulatia la placenta si la bb, se poate da si preventiv probabil.
Fi-miu ma infunda cu mancare tot timpul, cica sa-i dau la bebe sa manance, face ce face si imi baga un covrig ceva in gura. Nu prea se gandeste la kg mele. Apropo, mananc non stop, daca mi-e foame ma apuca greata si nu pot s-o las asa. La prima sarcina am luat 18 kg dar am slabit in 8 luni, eram la fel ca inainte.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
danageodoiu spune:
Vesti bune!!!
Ii bate inimioara! Mai mult am vazut decat auzit, (pulsa ghemotocul de 3mmm) dar a fost bine oricum... a fost si tati cu noi..ne-am bucurat mult!
Totusi hematomul de langa ghemotoc nu s-a micsorat de loc si ne-a mai dat pastile, printre care si Aspenter (deci noua ni l-a dat pt reducerea hematomului).
Ma bucur ca suntem tot mai multe si cred ca ne vom imprieteni, va fi mai usor, chiar daca e virtual..conteaza mult si psihicul!!!
Va doresc tuturor inimioare saltarete!!
6+
Dana, mama Siminicii si
nu_mai_stiu spune:
Inimioare saltarete suna comic. Ma bucur tare mult ca sunteti bine,sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat la toata lumea .Abia astept sa aud si eu inimioara.Ma gandesc ca mie mi-a dat doctorita aspenter vazand ceva.Ca degeaba probabil nu mi l-a dat.Dar,cine stie.
graviduta fericita 6+
danageodoiu spune:
Mi-a mai recomandat repaos, fara efort, fara contact, macar pana dispare hematomul si se fixeaza bine sarcina.
Si noi care ne luasem concediu din 25 februarie la ski!!! E platit tot, asa ca mergem, dar eu probabil ma voi plimba cu telecabinele...
Andreea, la mine data ultimei menstr a fost 15 dec, si DPN 15 septembrie. Probabil si tu tot la fel. O sa putem compara f bine sarcinile, desi nici 2-3 sapt diferenta nu e mare lucru.
Aveti grija de voi, mamici!
Dana, mama Siminicii si
anidaz spune:
Dana ma bucur pentru vestile superbe ,abia le astept si eu la randul meu si bineinteles si pe celelte inimioare saltarete...ce fain suna!
Eu am avut UM in 17 decembrie si DPN 22 septembrie ,dar daca totul decurge bine si sta acolo pana la termen,probabil va fi mai repede ca mi-a zis din start cezariana fiindca a vazut si un nodul fibromatos in uter care va creste din pacate in rand cu uterul.
anidaz spune:
Cand o sa putem oare sa ne facem un user comun si sa facem o listuta?Trebuie sa vad cum se face ,ma interesez si propun ca userul sa se numeasca chiar inimioare saltarete ce ziceti?
Edit: vad pe la alte odisee si mi-a zis o prietena ca se obisnuieste ca userul comun sa fie lunile odiseei.
nu_mai_stiu spune:
dana si eu am avut data ultimei menstr pe 15 dec,dar dupa cum mi/am calculat pe net mie imi spune DPN 20 septembrie.
graviduta fericita 6 saptamani
danageodoiu spune:
Adina, nu stiu cum e cu userul comun dar inteleg ca intram toate pe acelasi user si ne vedem mai usor, ne numaram...ca vad ca suntem in crestere..sa ne anunti cand reusesti si ce trebuie sa facem sa intram in lista
Andreea, pe site-uri diferite mi-a iesit diferita DPN, mie medicul mi-a zis la momentul asta DPN 15 sept, in functie si de data probabila a ovulatiei, deci a conceptiei. Si in plus organismul difera si suporta greutatea de la sfarsit mai usor sau mai greu, sau trebuie cezariana.. Eu am facut comparatie cu sarcina anterioara la care am avut ult menstr 26 iun 2009 si am nascut pe 25 martie 2010 (nastere naturala).
Intr-adevar 40 sapt se incheie fix pe 20 sept, dar majoritatea nu ajung la 40, pt ca ovulatia difera. De ex la mine ovulatia era in jurul zilei de 10 ale lunii. (mi-am facut data trecuta mai multe teste de ovulatie, asa ca m-am clarificat).
Dar ce mult mai este!!!! E lunga asteptarea, dar nu cred ca o sa ne plictisim...mai ales daca mai avem un copilas (iar Simina este atat de activa, ca nu tin pasul cu ea)
Fetelor, asteptam vesti noi si bune(marisa-ana, mirabela, fulguta, irimell, moni, g-rainbow si cine se mai alatura. scuze daca am uitat pe cineva)
Dana, mama Siminicii si 6+