Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 5
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Monna3 esti cumva Moni?Si multumesc ,o surpriza tare placuta , |
de cand tot urmaresc odiseea sa vad daca te inscrii sau nu
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani
danageodoiu spune:
Felicitari tuturor!
Dupa cum am mai zis prima sarcina a fost foarte dorita si ne-a iesit dupa aproape un an, asa ca ma bucur mult pentru cele care nu s-au dat batute (cum a zis anidaz) cat si pentru cele carora "li s-a intamplat". La prezenta vroiam si nu prea vroiam si a iesit f repede...asta este...Cea mica are 1 an si 10 luni si probabil ca acum era timpul potrivit ca sa nu fie diferenta mare..dar nu stiu cum o sa ma descurc cu 2..
Andreea si eu am inceput cu o raceala de o luna, am si luat augmentin 10 zile in dec-ian...plus ca eu sufar de o boala cronica rectocolita ulcero-hemoragica pt care faceam un tratament de 5 luni cu salofalk care e f controversat in sarcina...asa ca l-am intrerupt dupa ce am aflat ca sunt insarcinata...sper sa nu-mi revina boala in forta cum a fost la sarcina anterioara si sper ca nu i-am facut ceva noului bebe cu cele 2 saptamani in care am luat tratamentul..
Va scriu maine dupa ce ii aud inimioara...sper sa fie ok!!!
Dana, mama Siminicii si
nu_mai_stiu spune:
Mult succes Dana,pentru maine si bun venit viitoarelor mamici!!! Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe.
graviduta fericita 6 saptamani
nu_mai_stiu spune:
Marisa ana,am uitat sa scriu ca nu aveai de ce sa te simti pe dinafara ca zodia leului e de pe 23 iulie-22 august.Dar asta prea putin conteaza...cel mai important e sa fim sanatoase atat noi cat si bebelusii nostri.
g_rainbow spune:
Hallo! ne primiti si pe noi?
eu am 2 ingerasi in ceruri si un printisor langa mine, Lucas s-a nascut prematur pe 14.10.2010, dupa multe tratamente, dar a fost ok si este un copil ft sanatos si nazdravan. Acum avem o burtica mica de 8 saptamani, a venit pe neasteptate, dar binevenita. Avem DPN pe 5 septembrie. Am avut ceva emotii, am fost la medic la 6 saptamani si 2 zile si am fost suspecta de sarcina cu ou clar, m-a chemat la 7 saptamani sa vedem ce-i de facut. S-a vazut atunci o inimioara mica palpaind de zor si am primit in sfarsit injectiile. Acum mergem saptamana viitoare iar la eco sa vedem daca a inceput sa-si faca treaba tratamentul si apoi vom fi mai linistiti. Si mie imi e frica de cum o sa ma descurc cu 2 copii mici singura intr-o tara straina, dar stiu ca va fi bine. Eu sunt o fire optimista de obicei si, desi am trecut prin multe incercari grele, Dumnezeu ne-a ajutat si avem un copil frumos si sanatos
andreea, dc ti-a recomandat aspenter? ai vreun istoric mai zbucimat, vreo tromboza ceva?
va urez tuturor sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen
anidaz spune:
Dana asteptam vesti buuuune de la eco,
G_rainbow sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa iti tii al doilea puiut in brate,
nu_mai_stiu spune:
G_rainbow,bine ai venit.Sa dea Dumnezeu sa te bucuri de bebelus si sa fiti sanatosi amandoi.Cat despre aspenter...habar nu am de ce mi l-a dat.Nu am avut nici o problema ginecologica in trecut.Eu stiu ce o fi vazut ea.Oricum am sa o intreb acum pe 31 cand merg sa ii aud inimioara .
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nu_mai_stiu G_rainbow,bine ai venit.Sa dea Dumnezeu sa te bucuri de bebelus si sa fiti sanatosi amandoi.Cat despre aspenter...habar nu am de ce mi l-a dat.Nu am avut nici o problema ginecologica in trecut.Eu stiu ce o fi vazut ea.Oricum am sa o intreb acum pe 31 cand merg sa ii aud inimioara . graviduta fericita 6 saptamani |
nu neaparat din cauza problemelor ginecologice ti l-a dat, nici eu n-am avut probleme ginecologice niciodata. poate tromboze ceva? mi se pare ciudat ca ti l-a dat neavand nicio problema....oricum rau nu-i face la bebe, stai linistita. si eu iau aspirina de 100 si am luat si in sarcina cu Lucas pana la 26 de saptamani
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010)
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
fulguta28 spune:
Buna ziua, dragi burticute sept-oct 2012
Sunt fosta burticuta a odiseei sept - oct 2010 si cu mari sperante astept sa ma alatur voua in cateva zile.
Sarcina usoara va doresc!
nu_mai_stiu spune:
Am intrebat-o si eu pe doctorita de familie daca e periculos pentru bb si mi-a spus sa stau linistita ca nu il afecteaza cu nimic.In viata mea nu am stat in spital si nici nu am avut nici o problema de sanatate , multumesc lui Dumnezeu.