Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 4
danageodoiu spune:
AnaMaria,
Eu mi-am facut testul de sarcina la 26 de zile din cauza senzatiei pe care o aveam in burta. Nu mai suportam elasticul de la colanti si imi descheiam blugii la nasture. Nici eu nu m-am ingrasat, era oricum prea devreme, dar parca mi se pune nod in gat cand am ceva stramt pe talie.
Cred ca senzatia am recunoscut-o de la sarcina anterioara, acum parca am alte simturi, atunci nu stiam sa le recunosc.
Alte senzatii nu prea am, ba da, imi este frig seara la culcare si ma scol noaptea transpirata de cald...plus ca deja merg noaptea la toaleta de 2 ori..
Astept ecografia de maine sa vad daca ii bate inimioara!!! nu mai am rabdare
fix 6 sapt
Dana, mama Siminicii si
Mirabelac spune:
Maria, nu stiu ce sa-ti spun cu produsele alea, eu imi amintesc ca la prima sarcina mi-a zis sa iau un paracetamol la nevoie, n-am luat pana la urma. Miere stiu ca avem voie, eu folosesc.
Nici eu nu suport nimic pe burta, partea mai nasoala ca toate hainele sunt cam fixe... tre sa-mi innoiesc garderoba deja... nici nu mai pot dormi pe burta, asa a fost si prima oara.
De azi au aparut greturile, tare ma bucuram sa nu le am, dar asta sa fie cea mai mare problema. Si mie mi-e foarte frig zilele astea, desi ma imbrac gros. O fi tot de la .
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
Mirabelac spune:
Din cate stiti voi, se dau retete gratuite pentru gravide?
Stiu ca la un moment dat se dadeau la cele care aveau un anumit venit sau ceva de genul.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
nu_mai_stiu spune:
Dana,cred ca noi am ramas insarcinate in aceeasi zi.Eu astazi am implinit 6 saptamani . Cu mersul la toaleta noaptea am inceput si eu , cu toate ca inainte sa raman insarcinata niciodata nu ma trezeam sa ma duc.
Iar cu pastilutele in timpul sarcinii ...am mai scris pe la inceput ce am luat eu.Beam lamaie stoarsa cu multa miere de albine si apa.Ca o limonada calda , mi-a spus si mie doctorita daca fac febra sa iau paracetamol,luam vitamina c si cauta la farmacie medicamente homeopate ca astea sunt bune in timpul sarcinii.
graviduta fericita 6 saptamani
marisa_ana spune:
Buna fetele!!! Eu am deschis subiectul cu strengari de aug-septembrie 2012 ca am termenul pe 28 august si mi s-a potrivit.Am vazut o modificare ulterior si sugestia de a-l schimba pe fecioare balante 2012.Am hotareat sa introduc si leii ca sa nu ma simt pe dinafara .
Ma bucur ca atatea gravidutze au scris la acest subiect.
Eu astept sa treaca perioada greturilor ca e tare crunt.
marisa_ana spune:
dana am exact aceeasi senzatii de tremur seara , nu mai pot de frig, picioare inghetate si in cursul noptii ma apuca caldurile.mi se pare ciudat ca la prima sarcina nu-mi aduc aminte de asa ceva.Inclusiv poftele difera.la prima sarcina am mancat exagerat dulce pana am ajuns la diabet gestational iar acum nu simt nevoia doar de sarat.
Un sfat gravidutelor din experienta : sa nu exagerati cu dulciurile si pt voi si pt copil.Ma refer doar la exagerari nu le pofte .
Magneziu am luat si iau si acum pt mentinere.Face bine si la sistemul nervos.Oricum in perioada asta hormonii o iau razna si nu strica.
tuturor
Irimell spune:
Seara buna, tuturor! Ma inscriu si eu: 6 saptamini, prima sarcina, cu emotii. Ma bucur mult ca sint mamici experimentate pe aici, pentru ca sint sigura ca voi avea nevoie de sfaturi...
Mai vin!
anidaz spune:
Desi nu credeam ca se va intampla vreodata ,iaca ajung si eu aici ,deci plina de optimism ma inscriu si eu in aceasta odisee cu ”nabadai” caci vad ca majoritatea am aflat despre bebe fie in mijlocul unei raceli,fie enterocolita acuta +pielonefrita cum a fost la mine.
Va dati seama ce nazdravani om avea?
Avem 5 saptamami si 5 zile,am vazut saculetul la ecograf luni in 23 ianuarie si am facut 8 teste ca sa ma conving ca nu visez fiindca astept de 10 ani minunea si intr-o vreme chiar eram activa aici pe DC,iar acum sper sa fiu din nou prezenta zilnic.
pentru mamicile care au facut parte din alte odisee de sept-oct si care ne-au vizitat,
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
monna3 spune:
Buna fetelor,
Eu fac parte din odiseea strengarilor de martie-apr 2012 si pt ca o prietena buna de-a mea (anidaz) tocmai s-a inscris la voi am venit si eu sa-i urez sarcina usoara si la termen si bebe sanatos! Si urarile sunt valabile pt toate dintre voi nu numai pt ea.
Sa aveti o odisee minunata plina numai de vesti bune!
Pupici
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani