Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 3
moni81 spune:
Buna mamici si viitoare mamici,
Sper sa ma alatur si eu voua si din prima vin cu o intrebare : A-ti facut careva analiza Beta HCG si v-a iesit o valoare in jur de 40 mai exact 41,50 mIU/ml mentionez ca UM am avut-o in 26 Dec 2011 deci dupa calculatorul Desprecopii ar trebui sa fiu in sapt. 4. Va multumesc pentru raspunsuri si daca totul decurge bine o sa mai vin cu detalii despre noi.
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)
Mirabelac spune:
Salutare tururor!
Ma bucur ca ati deschis subiectul, sunt si eu o burtica de sept. si ma alatur voua.
Va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi, sa ne bucuram de minunile din burtici.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
danageodoiu spune:
Moni,
Eu am facut testul asta la sarcina anterioara. Ma uit acum pe analize si la 4 sapt si 1 zi aveam BHCG 902,10 mUI/ml si peste 3 zile aveam deja 3986.
Pe rezultatul meu scria dedesubt ca valorile orientative in sarcina sunt la 3-4 sapt de amenoree intre 9-130, la 4-5 sapt intre 75-2600 samd.
Din cate mi-a zis atunci medicul testul asta se face de cel putin 2 ori la 2 zile ca sa se compare valorile (ar trebui sa se dubleze parca la 48 ore).
Dana, mama Siminicii
Mirabelac spune:
Dana - la mine s-a vazut doar sacul gestational dar aveam aproape 5 sapt. Inca n-am vazut inimioara. Sper la urmatoarea echo. Mie mi-a zis ca ne vedem pe la 9-10 sapt. Acuma sa fie bine ca la cat am tras la prima sarcina, am facut echo la 2 sapt. o perioada.
Deocamdata ma simt bine, multumesc lui Dzeu, iau arefam, nospa, acid folic.
Ia cineva magneziu pentru mentinere?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
nu_mai_stiu spune:
Mie mi-a dat utrogestan pentru mentinere.Abia astept sa ma duc si eu pe 31 sa-mi fac analizele si poate sa il vad si sa ii aud inimioara.Am emotii.Sper sa fie totul bine ( la noi ninge ca in povesti de azi noapte )
graviduta fericita 5 saptamani si 6 zile
underqueen spune:
ma inscriu si eu, tot in septembrie va veni bb2, pe la sfarsit...si pe neasteptate :D
intrebare: produse gen activit, sau miere cu propolis am voie sa iau? am inceput sarcina in forta, cu o colica biliara si o faringita de zile mari :D
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de Tudor Stefan (26.02.2008) si 5+
Giulia_S spune:
Felicitari, burtici! Eu am un strumf de 6 luni deja (bebe de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :)
Pont (pentru mai tarziu, dar o iau din timp): ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun. Sarcina usoara!
Anaomaria spune:
Buna dimineata,
Vad ca-s mai mult moldovence pe aici, dar poate mai apar si din celelalte zone ale tarii.
Eu, dupa cum am spus, sunt la a doua sarcina si, desi sunt in 5 saptamani abia, nu mai suport nimic pe burta. Deja simt nevoia hainelor pentru gravide. Nu mi se pare ca-s mai grasa decat eram acum 2 saptamani, dar pur si simplu am senzatia ca toate hainele imi strang burta. Mi se pare un pic cam prea devreme, totusi. Mai pateste vreuna dintre voi asa?
“Never, never, never, never give up.” W.C.
nu_mai_stiu spune:
Anaomaria,eu sunt in a 6-a saptamana si nu am probleme de genul asta.Singura problema care ar fi ...nu prea pot sa stau pe burta,dar asta mai mult din cauza sanilor.
graviduta fericita 5 saptamani si 6 zile