Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 12
moni81 spune:
Buna fetelor,
Va citesc si eu emotionata, mai din umbra, dar pana nu am fost la echo pentru confirmare nu prea ma incumet. Simptome de sarcina nu prea am in afara de durerea burticii cateodata. Fetita mea este racita si vrea de multe ori in brate, voi celelalte mamici cu puiuti mici cum rezolvati acest lucru? Va dau si eu datele:
U.M.: 26 Dec, DPN: 2 Oct
Sa aveti grija de voi si de puiuti in frigul asta!
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)
Anaomaria spune:
Trimit si eu datele cerute de anidaz: UM 18.12.2011-DPN 23.09.2012
Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat. V-am citit povestile si am fost foarte impresionata. La noi DD a fost foarte milostiv si nu putem spune ca ne-am chinuit in vreun fel pt bb. Speram sa ne aibe in grija si de acum inainte si sa ne bucuram de copii sanatosi.
“Never, never, never, never give up.” W.C.
Bob_Pixel spune:
Fetelor, a dat strechea-n mine. Imi vine sa plang de foame si de pofta. Imi faceam mai devreme listuta pentru a ma opri dupa serviciu in piata sa iau cate ceva. Si ma gandeam ca as manca niste ..., nu zic ca nu e frumos sa fac pofta si altora. Si nu mai am rabdare inca o ora jumatate sa plec de aici odata sa imi iau ... sa fac. Si azi am mancat 2 ...produse de patiserie sa le zicem si-o portie de mazare cu morcovi. Deci nu-s nemancata... am atatea idei de cumparat diverse de-ale gurii (adica mancare ), dar n-am luat nici suficienti bani la mine si nici nu vreau sa car multe. Offff
Edit. Victorieeeee, am gasit un mar in dulap, am scos copilul din foame!!
Bebe dragonel la bord !
danageodoiu spune:
Anidaz, m-a impresionat povestea ta si ma bucur ca ai vrut s-o impartasesti cu noi. Si eu sper sa legam prietenii durabile. Propun sa scriem mai multe date despre noi in listuta ta, pentru a ne cunoaste mai bine, daca sunt de acord fetele si le trimit, ca de exemplu in cazul meu:
- numele mic (Dana), varsta (32), orasul (Brasov - la unele fete am vazut ca nu e completat in profil), copii (da, Simina 25.03.2010)
Anidaz, mama mea a fost educatoare si ani de zile pana a iesit la pensie am avut contact cu gradinita si copiii unde lucra...si acum pe strada se intalneste cu fosti copii de la gradi care acum au la randul lor copii si se opresc sa vorbeasca cu ea, a iubit mult meseria asta si de-aia cred ca majoritatea celor care au ales-o sunt speciale. Si tu esti si fiecare dintre noi avem povestea noastra deosebita.
Bob-pixel (m-ai facut curioasa care e numele tau si de unde vine user-ul tau) mi-ai facut pofta si mie de ceva bun......as manca ceva acru, ceva dulce, un meniu Mc Donalds (n-am mai mancat de ai de zile :), doar ca sunt racita in continuare si nu pot sa ies, dar poate il trimit pe sot cand o veni acasa..ca sa fiu si eu rasfatata ca gravidele in filme
7s1z
Dana, mama Siminicii si
anidaz spune:
Super ideea cu mai multe date personale!
Da, sa poti sa lucrezi cu niste ghemotoace si apoi sa tremuri pentru ei la bac cum s-a intamplat anul acesta cu mine este ceva minunat,sa-i vezi cum cresc sub ochii tai apoi sa-i vezi pe strada dupa ani de zile rusinati ca se tin de mana cu partenerul si i-ai vazut este ceva aparte, legaturile create intre educatoare si copii depind in mare parte de ”doamna„
Apropo de mancare ,as manca intr-una dar cum eu fac parte din categoria grea ,ma axez pe fructe ,insa de trei zile nu rezist in fata unui cartof prajit,asa ca unul doar unul ,imi prajesc, si ciorbe, eu care nu sunt fan ciorbe.
Veriga mea slaba sunt tigarile ,sunt fumatoare si oricat mi-as dori sa nu fac asta mai ales acum nu am ambitia necesara,le-am redus ,am trecut la cele mai slabe si mai subtiri si sper ca atunci cand o sa vad inimioara sa am puterea sa le las,desi medicul meu ,medic la care merg de ani de zile ,mi-a spus ca acum copilul este ca un absorbant de toxine si daca le-as lasa brusc totul s-ar duce la el si mai mult rau as face fiind fumatoare de ani buni.
corinuka_g spune:
buna ziua burtici! frumoase si induiosatoare povesti!
eu am pierdut o sarcina acu' 11 ani...am divortat imediat dupa, m-am recasatorit acum 5 ani si de-atunci batem pe la usile dr...analize bune si frumoase, bebe nu! stimulari, monitorizari, inseminari, nimic!...anul trecut m-am gandit sa fac si laparoscopie sa vad ce-i prin-auntru..si am descoperit endometrioza ...am urmat un tratament de 4 luni cu zoladex care mi-a indus o menopauza fortata..
in octombrie cand am vrut sa reluam lupta pentru bebe am descoperit un fsh de 11 si un amh de 0,8 care imi dadeau sanse extrem de mici de a fi mama...eram extrem de furioasa pe toti doctorii la care fusesem si care m-au stimulat si mi-au facut inseminari in loc sa caute cauza pentru care nu obtineam o sarcina, care mi-au luat banii si-mi spuneau "lasa, data viitoare" in loc sa-mi propuna o laparoscopie si astfel puteam descoperi endometrioza acu' 5 ani...
m-am hotarat sa incerc un FIV in ungaria, era ultima mea sansa, am intalnit un dr minunat care a stiut ce tratament de stimulare se potriveste valorilor mele hormonale si asa am reusit! am avut 3 ovocite, s-au fertilizat toate si le-am pus pe toate in burtica! acuma, nu stim cate s-au prins, sper sa aflam la eco..
cam asta e povestea mea..
va pup
DPN 5 oct
5+ Multumesc Doamne!
danageodoiu spune:
O sa va scriu si eu povestea mea:
M-am casatorit in 2008 dupa 4 ani de cand ma imprietenisem cu sotul meu. Nu ne grabeam, desi timpul trecea si aveam deja 28 ani. Un eveniment neplacut ne-a hotarat:in decembrie 2007 eram posesoarea unui rezultat pozitiv de leziune intraepiteliala (LSIL) in urma unei biopsii de col, facuta pt evaluarea unei rani vechi pe col. Asta insemna ca celulele de pe col incepusera sa se modifice. Netratata, se poate ajunge la cancer (mi-e greu sa scriu cuvantul, dar n-am cu ce-l inlocui).
A urmat o interventie de indepartare a zonei afectate de pe col, care a fost f dureroasa atat fizic cat si emotional. Dar analizele ulterioare au fost bune, am scapat intre timp si de virusul HPV care se pare ca a grabit procesul de modificare a celulelor.
Doctorita a zis ca 6 luni trebuie sa se refaca colul si sa speram ca nu vor fi probleme sa pot face un bebelus.
Realitatea asta ne-a trezit: ne-am casatorit si la sfarsitul lui 2008 am inceput proiectul bebe. Am ramas gravida in iulie 2009, dupa luni de zile de stres, teste ovulatie, numarat zile etc.
De cand am ramas gravida mi s-au agravat brusc niste simptome la colon pe care le aveam de vreun an (sangerari, dureri de burta sa) si pt care facusem tratament de indepartare a hemoroizilor cu laser (cele mai tampite dureri pe care le-am simtit vreodata au fost la cele 10 interventii suferite).
Am fost iar la consult, dar la Bucuresti si mi s-a spus ca sufar de Rectocolita ulcero-hemoragica si ca mai mult ca sigur inflamatiile colonului au fost confundate de minunatul medic proctolog de la Brasov cu hemoroizi...
Tratamentul bolii insa nu era compatibil cu sarcina si dupa ce mi s-a sugerat ca as putea sa renunt la sarcina pentru a ma trata, am cautat pe internet si am tinut regim toata sarcina (fara lactate, fructe si legume verzi, fara dulciuri, prajeli si multe altele). Ce pofte de gravida????? .
Eram programata la cezariana (din cauza cicatricii de pe col mi s-a spus ca e posibil sa nu se dilate) intr-o luni si joia de dininte m-au apucat durerile pe la pranz si am nascut natural la ora 17. Dilatatia era maxima cand m-a consultat doctorita si mi-a zis ca n-are rost sa mai facem cezariana. A apucat sa-mi faca epidurala si in 5 minute am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa (toate zicem la fel ).
Proiect pt bebe nr.2 n-am avut, m-am gandit ca nu se intampla chiar asa repede, ca doar aveam experienta .
Asa ca o iau de la capat...cand am ramas gravida faceam tratament de 6 luni pt rectocolita si am intrerupt tratamentul cand am vazut testul pozitiv..Deja mi-au reaparut simptomele, dar parca sunt mai putin stresata...se pare ca daca se agraveaza iar pot lua supozitoare de salofalk, ca supozitoarele nu trec direct in sange...dar e controversata povestea.
Sper ca nu s-a suparat nimeni ca am scris ditamai povestea si am ocupat aproape o pagina la subiect, parca mi-am facut ordine in ganduri scriind...
Sanatate tuturor!!!
Dana, mama Siminicii si
nu_mai_stiu spune:
Am savurat toate povestile.Le-am citit pe toate cap coada si imi pare nespus de rau prin ce ati trecut.Eu cred ca sunt cea mai tinerica dintre toate.Am 25 de ani ,starea civila pe 15 august 2010 , nunta pe 15 octombrie 2011 si ar fi foarte tare sa nasc pe 15 septembrie 2012
Va doresc la toate sa fiti bolnave asa cum am fost eu pana acum.Nu stiu ce e ala un medic,ce e aia o injectie,ce e aia o pastila,ce este o spitalizare.Drept urmare aman de 2 zile sa-mi cumpar vitaminele Elevit si de 2 ore de cand mi le-am cumparat ma uit la ele si nu am curaj sa le beau.Eu abia si abia beau acidul folic si ala imi ramane in gat.Cred ca o sa le sfaram cu toate ca am auzit ca au un gust superb.
Va doresc la toate muuuulllllltttttaaaaaa sanatate,sa dea Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi.
graviduta fericita 7+
mrenescu spune:
Dragele mele, din pacate eu am pierdut astazi sarcina. La 5 saptamani. N-o sa intru in detalii pentru ca inca sunt foarte trista si mi-e foarte greu sa-mi retin lacrimile si nu exista niciun motiv pentru care sa va intristez si pe voi. Vroiam doar sa va rog sa ma scoateti din listuta.
Va doresc sarcini usoare si bebelusi frumosi si mancaciosi.
Va imbratiseaza Maria
Bob_Pixel spune:
Maria... imi pare atat de rau ! Nu am cuvinte, zau!
Te imbratisez, fii tare... o sa treaca momentul asta greu, ai sa vezi!
Bebe dragonel la bord !