Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 13
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Maria... imi pare atat de rau ! Nu am cuvinte, zau! Te imbratisez, fii tare... o sa treaca momentul asta greu, ai sa vezi! Bebe dragonel la bord ! |
Multumesc Bob pentru cuvintele de alinare.
corinuka_g spune:
maria imi pare rau rau
cred ca e teama cea mai mare pe care o avem in suflet..
sper sa reusesti sa treci peste, sa investighezi ce s-a intamplat si apoi sa reintri in lupta pentru puiul tau..
te pup
5+ Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Of ,imi pare tare rau ,am primit un junghi in piept cand am citit,te imbratisez,macar atat pot face,
g_rainbow spune:
Hallo! ce faceti voi mamici, burtici? noi am fost la dr azi si suntem bine, se pare ca tratamentul functioneaza bine. au inceput sa se formeze manute, picioruse
maria, imi pare tare rau prin ce treci, este cumplit si eu stiu ft bine asta, dar capul sus si cat de curand te asteptam iar printre noi cand vei fi mai bine atat fizic cat si psihic
anidaz bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! ai o minune mica acum
datele mele: eu, Gabriela (29 ani), UM 30.11.2011, DPN 05.09.2012, mami de Lucas (14.10.2010) si 2 ingerasi in ceruri (08.12.2008, 17.08.2009), sper ca n-am uitat nimic
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010)
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Irimell spune:
Of, Maria, ce dureros...nu am ce vorbe sa-ti spun, iti trimit doar putina alinare in eter.
Dragelor, m-au impresionat intimplarile voastre de viata si va admir pentru cita forta dati dovada.
Si de la batrinica grupului (fac 39 curind): UM 16dec2011, DPN 21sept2012.
Abia astept eco de luni ca sa vad daca toate-s la locul lor si pina atunci, ma duc in pat...
Sanatate tuturor!
danageodoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Dragele mele, din pacate eu am pierdut astazi sarcina. La 5 saptamani. N-o sa intru in detalii pentru ca inca sunt foarte trista si mi-e foarte greu sa-mi retin lacrimile si nu exista niciun motiv pentru care sa va intristez si pe voi. Vroiam doar sa va rog sa ma scoateti din listuta. Va doresc sarcini usoare si bebelusi frumosi si mancaciosi. Va imbratiseaza Maria |
Maria, nu stiu ce cuvinte ar fi potrivite sa-ti aduca alinare, cel putin pentru moment, mai ales din partea noastra, dar sunt convinsa ca vei avea puterea sa treci peste, puterea sa ii lasi pe cei din jur sa-ti aduca alinare, imbratisare si sa lasi lucrurile sa vina de la sine.
Vorba bunicii mele: Timpul le vindeca pe toate!!!
Multumim ca ai avut puterea sa ne transmiti noua urari de bine!
Dana, mama Siminicii si
corinuka_g spune:
buna ziua burtici! slabuta activitate, cred ca sunteti la hibernat ...cred si eu, pe-asa o vreme...abia mi-am scos si eu nasul din plapuma...si ma duc imediat inapoi...
sper ca sunteti bine..
un week-end fain!
va pupez
5+ Multumesc Doamne!
moni81 spune:
Maria, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita, sper din tot sufletul sa te refaci repede si sa revii printre burticute.
Fetelor nu pot sa cred prin cate probeleme a trebuit sa treceti pentru a avea un copil sanatos, din punctul acesta de vedere eu sunt o alintata de Dumnezeu, nu am avut niciodata probleme de sanatate.
Ca si completare la date eu am 30 de ani si o fetita nascuta pe 29.04.2010 cum se vede si la semnatura.
Weekend placut tuturor!
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)
brigitte07 spune:
buna fetelor...sunt noua pe aici...am pierdut o sarcina anul trecut in luna februarie...si acum cred ca sunt insarcinata...dar nu vreau sa imi fac sperante, nu vreau sa imi fac nici test...mi-e teama k daca sunt insarcinata imi fac sperante si nu vreau sa se intample din nou ceva...data trecuta am pierdut sarcina la 7 sapt...s-a oprit in evolutie...in fine...am simptome...dar ce ma necajeste pe mine...e ca simt anumite impunsaturi, dureri...cred ca la ovarul drept...am un chist acolo de 1 cm...sa iau no-spa?...durerea nu afecteaza "sarcina"?
multumesc anticipat
brigitte07 spune:
si eu care am crezut ca sarcinile se opresc de obicei pana la 7 sapt...ahhhh...am avut si eu o sarcina oprita in evolutie anul trecut pe vremea asta...si acum dupa cum am scris in mesaj cred ca sunt insarcinata...vreau sa mai ast un pic dar stau ca pe ace pana aud inimioara...mai ast 2 sapt sa imi fac test si sa merg la medic...maine as intra in sapt 5...de asta tr sa vb cu cineva...a fost un an dificil pt mine...data trecuta m-am bucurat inainte de vreme...si toata familia a fost in asteptare...si acum nu mai vreau sa spun la nimeni...nu am vrut sa spun nici sotului dar el cam banuieste :)) sper sa fine bine...cu Dumnezeu inainte! tot ma rog sa ma linisteasca k uneori am emotii asa de mari...sper sa ma linistesc