Lei-Fecioare -Balante 2012
Raspunsuri - Pagina 11
nu_mai_stiu spune:
Da,100 de lei pe care i-a primit,a spus multumesc si i-a pus in buzunar.La asistenta i-am dat 20 de lei si am o vanataie la vena cat o pruna asa de mare...ce sa mai ... Romania.Astept sa vad ce imi zice doctorita la care vreau sa merg.
graviduta fericita 7 saptamani
corinuka_g spune:
buna seara burtici! mai sunt locuri??
sunt si eu o "tinerica" burtica de 4 saptamani si 6 zile azi ...am intrat prima data pe fiv in ungaria, asa am obtinut sarcina, acu' m-am gandit sa ma regrupez spre burtici...
iau arefam, 600mg/zi, magne b6, no-spa la greeuuu, femibion..
pe 7 februarie mergem la primul eco, abia astept, nu mai pot!
va citesc de ceva vreme, vroiam sa intru dupa eco, dar cum sunt acasa, in medical, m-am gandit sa va scriu azi..
nu stiu pe forumu' asta cum se poate scrie ceva la semnatura si cum scrieti nr de saptamani...adica eu ar trebui sa scriu 4+ sau 5+?? si tre' sa intri sa modifici saptamanal?? eu am un cont si pe alt forum, de cativa ani si acolo sunt tickere, nu ne bateam capul cu numaratul
s-aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
nu_mai_stiu spune:
Buna seara Corinuk si bine ai venit.La semnatura trebui sa scrii 4+ , cand ai intrat in saptamana a 5-a scrii 5+.Nu este greu.Trebuie sa schimbi o singura data pe saptamana si in fiecare saptamana e in aceeasi zi.Spre exemplu eu in fiecare joi intru in alta saptamana.Sper ca am explicat cum trebuie.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
graviduta fericita 7 saptamani
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g buna seara burtici! mai sunt locuri?? sunt si eu o "tinerica" burtica de 4 saptamani si 6 zile azi ...am intrat prima data pe fiv in ungaria, asa am obtinut sarcina, acu' m-am gandit sa ma regrupez spre burtici... iau arefam, 600mg/zi, magne b6, no-spa la greeuuu, femibion.. pe 7 februarie mergem la primul eco, abia astept, nu mai pot! va citesc de ceva vreme, vroiam sa intru dupa eco, dar cum sunt acasa, in medical, m-am gandit sa va scriu azi.. nu stiu pe forumu' asta cum se poate scrie ceva la semnatura si cum scrieti nr de saptamani...adica eu ar trebui sa scriu 4+ sau 5+?? si tre' sa intri sa modifici saptamanal?? eu am un cont si pe alt forum, de cativa ani si acolo sunt tickere, nu ne bateam capul cu numaratul s-aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! |
bine si venit si aici! asteptam vesti bune pe 7 si sa dea Dumnezeu sa se fi prins cat mai multi puiuti
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010)
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
corinuka_g spune:
'neata!
andreea multumesc de lamuriri..sarcina usoara si tie!
gabrielle bine te-am gasit si aici
pe mine ma doare rau burta, nu stiu ce sa mai fac..no-spa parca nu mai are efect...tot la 5 minute ma uit in chiloti...mi s-a spus ca asa va fi dar n-am crezut...oricum, pana marti nu ma pot linisti..
va pup, o zi faina!
5+ Multumesc Doamne!
nu_mai_stiu spune:
Nu fi stresata.Durerile de burta sunt normale.Si eu credeam ca trebuie sa/mi vina problemele la inceput.Nu te mai stresa ca totul o sa fie bine.
graviduta fericita 7+
anidaz spune:
Buna fetele si bun venit noilor burtici
Eu intru mai rar fiindca m-am rupt de vreo trei ani de acest forum si parca ma reintegrez mai greu,dar sper sa fiu mai activa mai ales acum.Am activat si activez intr-un cerc restrans si am legat prietenii frumoase cu acele fete care fac parte din viata mea zi de zi ,insa la indemnul lor am revenit si aici fiindca suntem burtici de varste apropiate si am avea ce discuta si am putea lega prietenii durabile.Sper sa-mi vin in fire si sa ajungeti sa ma cunoasteti mai bine.
Povestea mea este una comuna printre noi :mi-am dorit de cand m-am casatorit ,in 2000, sa am un copil dar acesta s-a lasat asteptat mult mai multa vreme decat credeam.Am avut o sarcina in 2004 dar atunci nu stiam cate stiu azi si nici macar test nu mi-am facut,pur si simplu am aflat ca sunt insarcinata cand am eliminat cu dureri pe care mi le amintesc foarte bine si acum o biluta cam cat o cireasa,apoi am mai avut beta hcg pozitiv in mai 2010 dar care de la 29 a crescut la 76 si apoi a scazut considerandu-se sarcina biochimica fiindca n-a apucat sa se implanteze,iar in tot acest timp am facut stimulari ovariene si monitorizari eco,insa de prin vara trecuta am renuntat la tot ,am luat anticonceptionale,am avut ocazia sa ating o icoana facatoare de minuni pentru femeile sterile,inclusiv mi-am luat un concediu fara plata pentru a nu mai avea tangente cu nici un copil,eu fiind educatoare.Dar soarta face sa am nepotei si am fost pusa in situatia de a sta in toamna 4 zile cu nepotica mea de 6 luni atunci ,iar cu aceasta ocazie mamica ei a si intarcat-o,cazand pe mine greul,iar dupa 4 zile de stat non-stop cu un copil mic,mi s-a luat gandul de a mai avea copii,doar asa am putut renunta la obsesia mea ,dand de greu,si sunt convinsa ca renuntand la stresul lunar-ovulez/nu ovulez,temperaturi,grafice,pastile facand dragoste cu sotul meu pentru ca ne place nu pentru ca trebuie ACUM,asa s-a intamplat minunea.Nu am avut greturile lunare ,simptomele fabricate pe care cred ca le cunoasteti toate, nici n-am visat ca acum se va intampla cu adevarat si totusi visul unei fetite de la gradi cum ca as fi insarcinata ,m-a facut sa-mi fac test fiindca antibioticele care trebuia sa le iau pentru criza de rinichi ce am facut-o erau interzise in sarcina si asa am aflat ca sunt posesoarea unor liniute palide la inceput dar din ce in ce mai rosii ,urmate de stresul de nu fi extrauterina,iar acum nu astept decat ziua de luni sa vad daca a crescut samburelul pe care deja il iubim atat de mult incat nu putem descrie in cuvinte!
Dureri de burta am avut zilnic pana acum 4 zile ,de atunci nu ma mai doare nimic altceva decat sanii in lateral.
Iau utrogestan,2/zi,ferretab 1/zi si cand ma durea burta luam si un no-spa.
anidaz spune:
As vrea sa pregatim listuta pentru prima pagina si sa-mi spuneti data ultimei menstruatii/UM si data probabila a nasterii /DPN
Incep eu
anidaz-UM:17.12.2011-DPN:29.09.2012. Adina-Nicoleta(34) din Lipova
bob pixel-UM:08.12.2011 -DPN 13.09.2012
moni81UM:26.12.2011-DPN 02.10.2012 Monica(30) mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)
danageodoiuUM:15.12.2011-DPN:20.09.2012,Dana(32) din Brasov,mami de fetita Simina 25.03.2010
Andreea(nu mai stiu) UM 15.12.2011-DPN: 20.09.2012
didi-andaUM xx.xx.2011-DPN :25.09.2012
Anaomaria UM 18.12.2011-DPN 23.09.2012
g_rainbow UM 30.11.2011-DPN 05.09.2012 Gabriela (29 ani)mami de Lucas (14.10.2010) si 2 ingerasi in ceruri (08.12.2008, 17.08.2009)
Irimell UM 16.12.2011, DPN 21.09.2012 Raluca (38)
lulutza_1980UM xx.xx.2011-DPN xx.xx.2012
Mirabelac UM 18.12.2011-DPN 23.09.2012,Mirabela(33), Iasi
donna79UM UM 18.12.2011-DPN 23.09.2012 Donna(32), mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
sansbUM xx.xx.201x-DPN xx.xx.2012,Nicoleta (29),Iasi
Cristiina UM.27.12.2011- DPN 02.10.2012,Cristina din Arad
mari.danciu UM.xx.xx.2011- DPN xx.xx.2012
Pentru mrenescu- Maria,
Bob_Pixel spune:
Anidaz, ma bucur pentru voi ca traiti o minune atat de frumoasa acum, sa ai sarcina usoara si la termen !!
Sunt foarte emotiva (de ce oare, de ce oare?!! ), deci nu am sa va zic pe lung povestea noastra. Spun doar ca avem un inger pe care il iubim foarte mult si care ne-a rupt inimile cand a plecat in luna 6 de sarcina in octombrie 2010. Dupa un an 2011 groaznic, a rasarit soarele iar in viata noastra si acum sunt insarcinata in 8 saptamani.
Datele : UM 8 dec / DPN 13 sept
Bebe dragonel on board !