Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
La multi ani Ramona!
Aseara am fost la un botez-nunta, am venit la 4 jumate acasa, am adormit la 5 si la 7,30 aveam fireste data trezirea. Imi cica capul de somn, dar am mult de lucru azi, ca mi-e ca ma apropi de nastere si trebuie sa am actele gata cat mai repede. Mai am de facut si bagajul de spital azi.
Va pup cu drag pe fiecare in parte.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...
crispro spune:
La multi ani, Ramona, cu sanatate, dragoste si multe bucurii!
Adriana, ai mai fost la control? Cum stai cu colul? Ce zice dr, ai semne de graba din partea fetitei?
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
crispro, am fost marti la control, atunci erau toate bune, bebelina avea cam 3200g. Din pacate am inca foarte mult lichid (chiar mai mult decat data trecuta) ceea ce nu e bine, mi-a explicat doctorul cam ce complicatii pot aparea si m-am cam speriat. Sper totusi sa fie totul bine pana la urma. Marti merg din nou. Burtihanu' a coborat si mai mult (plamanii mei sunt fericiti), dar bebelina nu coboara din cauza lichidului in exces.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...
eladea2005 spune:
neata mamici dragi!
la noi ninge ca-n povesti...si trebuie sa mergem dupa Eric la ai mei...
mya, draga mea, te imbratisez si eu si zic ca fetele...capul sus, vine el bb doi cand o sa vrea DD...pana atunci trebuie sa te refaci, fizic si emotional, si o sa vezi ca va fi bine...
pup si pe Filip al tau, nu te stresa, nici Filip al meu nu stie multe cuvinte, si toata ziua sunt cu el acasa si vorbim non stop...eu zic ca va veni si vremea cand n-o sa-l mai poti opri...Eric si-a dat drumul bine dupa 2 ani si acum nu stiu cum sa fac sa-l mai opresc din sporovaiala continua...
rodi, mi-au dat lacrimile...uf, e adevarat ca vazul e cel mai important simt al nostru...e tare greu cand ai pb de-astea...imi pare rau de cele intamplate, ochelarii se repara, dar e bine ca Maria a primit o lectie de viata...chiar si asa...
PS- nu mai tin minte daca am luat sau nu antibiotice in alaptare... dar in schimb am facut anestezii mai multe cand am fost la dentist...
crispro, draguta, iar sunteti cu nesomnul dupa voi???? ufffff, greu ti-e si tie... auzi, incearca cu miere de tei in laptic, seara...paote da rezultate...
no va tzuc...ne pregatim de plecare...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
`neatza si de la mine si un capuccino cu frisca pentru pofticioase. painica pufoasa mai are 5 minute de stat la cuptor, dar miroase de mor deja de pofta
eu am dormit fix 4 ore , nu stiu ce am dar nu pot dormi. numai bine cand m-am pus in pat l-am trezit pe tati care n-a mai putut el dormi , asa ca l-am gasit acum in salon ascultand muzica la telefon . l-am trimis la culcare in dormitor pana fac eu cafeluta si mai strang de pe-aici in cat mai mare liniste pot...
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
si am mai facut o boacana de dimineata: am incercat iar sa lipesc rama ochelarilor cu alt tub de superglue. bun, i-am lipit (ma tem ca putin putin stramb, ceeea ce credeam eu ca e o mare problema. dar de fapt marea problema e ca am atins cu degetul si lentila si a ramas superglue pe ea , deci maine va trebui sa-si faca si controlul la ochi si alte lentile care-s o caruta de bani )
optimista din mine incearca sa gaseasca cate-un bine printre toate astea, si cum nu gaseste, s-a pus pe facut prajitura aia a Laurei ce arata super (cu ananas, la microunde, in 7 minute)
bumblebee spune:
Neata!
Rody, dragii de voi . Lentilele cred ca se pot curata, sunt tot felul de solutii speciale. De ce nu va ganditi la o operatie pt Florin? Cand mai veniti in tara, incercati la un oftalmolog bun, recuperarea e destul de ok si pretul banuiesc ca mai mic decat afara.
Adriana, mi-am scos motatele si le tin pe aproape, dar asteptam sa-ti termini treburile la munca.
Crisu', distractie placuta!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee De ce nu va ganditi la o operatie pt Florin? Cand mai veniti in tara, incercati la un oftalmolog bun, recuperarea e destul de ok si pretul banuiesc ca mai mic decat afara. |
ba ne-am gandit, de cativa ani incoace, la el oricum va reduce miopia undeva la jumatate, ceea ce tot mult ramane si tot cu ochelari. dar pe mine ma sperie procentul ala (chiar foarte mic) de exceptii de la rezultate satisfacatoare. si cum nu-s eu cu inima impacata, nici nu insist. poate intr-un viitor apropiat sa ma documentez din nou si sa luam o hotarare . stiu ca refacerea e rapida, a doua zi e acasa, dar pe mine ma sperie orice interventie la ochi, poate si de unde mama s-a operat de cataracta acum 20 de ani si au lasat-o aia fara cristalin
giorgia23 spune:
Neata mamici
Ramona
Mya draga eu zic sa te bucuri ca ai asa un barbat...cu iesitul afara nici noi nu stam prea bine...fiind doar eu cu ea imi e greu uneori sa ies mai ales ca tb sa fac si mancare si curatenie...dar iesim in kaufland care e peste drum aproape zilnic cate jum de ora...si eu o mai las la desene cand am treaba ca altfel nu reusesc sa fac nimic..tinem pumnii sa vina bb2 cat mai repede
Cris distractie placuta azi
Rody ai dreptate cu vederea ...asa m/am emotionat cand ai povestit
Adriana acus scoatem motatele ...hai ca va fi totul bine
A fost mama la noi 2 zile...am putut sa ies si eu la un suc linistita ...dar am observat ca Antonia a devenit super mamoasa...cum nu ma vede cum ma striga...ba chiar mi/a zis mama ca a si plans dupa mine
Am observat ca a iesit coltul primului canin ...si asta fara plansete sau nopti nedormite ..de ar fi asa la toti
Va doresc o duminica frumoasa
giorgia23 spune:
Am uitat sa va zic ca aseara Antonia a cazut de 2 ori din pat...ii place sa doarma la margine si orice as face tot acolo ajunge...asa ca acum am scos patutul la inaintare...de cand l/am montat numai in el sta...sa vedem cum va fi la noapte...oare am vreo sansa sa doarma acolo?