Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ramona

Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Rody
Crispro distractie placuta

Iuliana mami fericita de minune Tudor
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Dragele mele,

Gata de plecare sunt, a#537;a ca va si sa ave#539;i grija de delfinariu.
M#259; bucur ca Larisei i- a trecut raceala, a#537;a ca e bine. In schimb ii iese o masea, deja i-a dat un col#539; mic, si o apuca plansul noaptea. De fiecare data cānd o las cu mama ii mai apare un dinte. Oricum īncep sa m#259; mai calmez, ce m#259; enerveaza e ca nu o sa pot vb prea mult, ca roamingul e tare scump pt Dubai.

Adriana succes cu burtica, sa fie totul bine. Cine stie, poate te g#259;sesc cu bebe cānd m#259; īntorc

Pufescu, ce pofta mi- ai f#259;cut cu humusul #259;la

Alice, m- a distrat la culme Mara cu faza cu tzate

Mya85, e o perioada grea dar o sa treac#259;, iar F sunt sigura ca se va dezvolta ca orice alt copil, fiecare are ritmul lui. Oricum f dragut cum imita personajele si e dovada ca asimileaza multe. Nu te mai gāndi non stop la sarcina, te stresezi si mai tare si stresul nu e bun, mai r#259;u te īmpiedica. L#259;sa sa vina de la sine.

Crispo, distrac#539;ie la botez si sa- #539;i tr#259;iasc#259; finutul( tu botezai, nu ?...sper ca nu am incurcat borcanele

Criss, dac#259; citesti....cu Mi.. Nu #537;tiu ce sa zic.... Nasol ca e#537;ti a#537;a la mijloc, poate ca g#259;se#537;ti o formula sa fie to#539;i multumiti Poate ii da#539;i un cadou/ bani de botez si ii explicati ca va pare r#259;u, dar planul era deja f#259;cut si nu aveati de unde #537;tii ca el ī#537;i muta data botezului...... Nu #537;tiu, zic si eu. Cu banii.... da, i- am pus eu de la mine, ca m#259; īntrebase omul de mai multe ori cāte camere raman, sigure.... Ii confirmare deja si īmi emisese si factura.... Si a#537;a l-am foit cu nu #537;tiu cāte detalii si solicit#259;ri
Am zis ca la voi e sigur ca veni#539;i...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Ramona, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ramona, la multi ani fericiti alaturi de familia in crestere!

Ochidut, sa aveti un concediu minunat, plin de relaxare si de clipe frumoase in doi ce bine ca Larisa s-a facut bine! Cu maselele e intr-adevar greu, lui Raducu ii ies 3 odata... Dar o sa treaca cu bine si peste asta Larisa scumpa!

Mya te imbratisez tare! Imi dau seama ca ti-a fost greu sa faci alegerea asta cu munca full time si sa stea tati cu baietelul vostru, dar probabil ca ati fost nevoiti sa faceti asa Ai sa vezi ca dupa ce merge la cresa/gradinita se va schimba muuuuult si oricum fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare! Nici al meu nu vorbeste si sta aproape toata ziua numai cu mine. Ne zice "mama" la amandoi

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mami Ramona! Sanatate, fericire si impliniri!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ramona, la multi ani!!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu , dimineata va astept la cafea

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Eu sunt facuta praf Antonito a catadicsit sa adoarma abia acum un sfert de ora de la 12 la 1 l-am lasat sa se joace cu jucariile lui ca nu ne intelegeam cu el. Ba incepusera si vecinii sa bata in teava si si-a gasit momentul ca taman azi ( deja e luni) tre' sa mergem la spital sa facem cistografia ..... Deci, o sa fie "interesant" ....

Rodi, te imbratisez si eu! cum a iesit prajitura ?

Ramona, la multi ani si din partea mea, cu intarziere!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani RamonaV!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

La multi ani si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata dragelor!

Ramona sa fii iubita, fericita si implinita alaturi de familia ta minunata!

mya noi iesim afara in jur de o ora inainte de masa de pranz.. Seara mai iesim dar nu afara, ci in vizite la prieteni sau la locul de joaca.

crispro - si aici locurile de joaca sunt de la 3 ani, unele chiar de la 4 dar sunt mereu si copii de 1 an

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Mergi la inceput