Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

ellenii - La multi ani, sa ai parte de nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!

Raluca, asta sa fie cea mai mica problema, sexul copilului. Eu zic ca e mai bine acum decat sa te fi trezit la nastere ca are alt sex, macar acum te mai poti obisnui cu idea. Capul sus, sanatoasa sa fie!

Fetele din Timisoara, nimeni nimic? Dari stiu ca inca lucreaza, dar restul?

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Kraluca,

Esti emotionata si nu te-ai obisnuit cu ideea, dar o sa fie bine.
Iti vei iubi copila mai mult decat orice pe lume, crede asta, ca noi suntem mai batrane, cu experienta cresterii unei fetite dulci ca mierea.
Tati nostru isi dorea tare mult baiat si la prima sarcina a iesit fata; toata sarcina m-a innebunit ca nu crede ca e fata pana nu il tine pe bebe in brate,credeam ca o sa cresc singura copilul iubit doar de un parinte,dar dupa ce a tinut-o in brate prima data a zis ca nici nu mai vrea baiat, ca nu si-ar da fata pentru nimic in lume, si de atunci o alinta numai cu " printesa lui tati " sau iubita lui tati".

Dar Ligia nu era programata la ceza pe 23?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Inca citesc din cap. trecut dar am zis sa-i raspund Altesei - wrap pot sa-ti dau eu, folosit, vizibil folosit, dar spune-mi cum as putea sa ti-l trimit. Si incearca pentru colici picaturi Alinan baby anticolici. Mishu a avut 2 zile colici de ma capia, nici in marsupiu nu vroia (a propos, mi-am luat marsupi plus - foarte buna achizitie) numai cu aspiratorul si foenul il mai adormeam. De ieri seara ii dau picaturile si l-au mai linistit.

Revin.

Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Hai Ligia!!!

Raluca stiam ca azi esti programata la dr. Of chiar iti faci probleme degeaba. Fiecare are temerile eidespre cum va reactiona cand vede bebelusul dar ca nu il vei iubi nu pot sa cred. Numai cand il vezi total lipsit de aparare cum se agata de tine si te cauta cu gura si cu nasucul, te simte cand esti in camera cu el te topesti.
Eu am facut tot felul de teorii inainte sa nasc despre ce autoritara voi fi eu si o las sa planga nu stiu cate minute pe ceas si apoi o iau in brate etc
Sa vezi cum ti se strange inima in piept cand il auzi plangand, la mine incepea si se contracta si uterul si tasnea si laptele cand plangea. Suntem ca niste masinarii create special pentru a asigura perpetuarea speciei. Poate suna sinistru dar in aceste "masinarii" exista multa dragoste care il va ajuta pe copil sa creasca.
Esti programata la cezariana poate ne intersectam si ne tinem de urat prin spital?

Maine il sun si eu pe dr sa vad cand are garzile pe febr poate scoatem puiul la lumina

Eu sufar ca un caine alaturi de fiica-mea care incepe sa simta schimbarea mediului la gradi si deja a primit o palmuta la fund de la ingrijitoare. Cred ca ingrijitoare nu a avut de-a face cu o tigroaica pana acum. Imi venea sa-i sar in cap asa schioapa cum sunt. Deja ma gandesc ca daca incep sa ma "misc" cu talent are de suferit institutia din cauza unei toante.
Motivul pleznirii la fund sa nu se mai spele pe maini inainte de masa, probabil folosea prea multa apa sau sapun.
Azi a mers plangand spre gradi si imi fac foarte bine la psihic nu am ce zice . Dar ma duc la pranz pregatita .
Educatoarea incerca sa ma convinga ca fetita poate exagereaza dar miercuri dupa-amiaza cand am deschis usa la sala de mese un baietel era lovit peste spate tot de ingrijitoare ca nu mananca. Super treaba deci o cred pe fiica-mea 100% ce zice.
Te chinui sa faci un copil, il cresti, il educi si ti-l bate la gradinita ca nu mananca sau se spala pe maini. Asta e tara in care traim.

O zi frumoasa si cu bulgarsi sanatosi!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dr Anca - oribil ce povestesti despre ingrijitoare! Sper s-o faci varza tocata azi, ca asta merita!
Si imi place si mie site-ul ala cu attachment parenting-ul. Va recomand si artcolele din sectiunea Sanatate - despre febra si calirea.

Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anda, nu a apucat Ligia decat sa ma roage sa scot majoretele si sa-mi spuna ca-l mai asculta odata pe bebe dupa care intra in operatie. Probabil s-a grabit copilul...Oricum, ea vorbea incet, usor gafait, ceea ce ma face sa cred ca avea dureri deja...
Dr_Anca,...de pereti cu nemernica! Iti dai seama ca toate am simti la fel...
Adc, nasc la stat, cu o dr care este minunata si extrem de umana, lucru care ma ajuta mult, dar tot nu ma linisteste. Eu inca sunt panicata ca burta mea nu este suficient de mare, ceea ce ma face sa cred ca nici copilul. Desi, masuratorile spun altceva...

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ligia tin pumnii
Nu stiu ce sa va mai zic, eu nu mai am chef de nimic. Ileana eu ma gandesc incontinuu la dimensiunea burticii mele. Aseara aveam 88cm circumferinta abdominala, stand pe spate. Mi se pare extrem de putin.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 35+

Mergi la inceput

Anca da cu ea de toti peretii, nenorocita. Sa se dea ea cu capul de faianta nu sa dea in copii. Nu le e rusine!

Mergi la inceput

kraluca sa fim sanatoase si ne zici tu. Am vrut sa pun emoticonul de "rad tare" dar nu am vrut sa te superi pe mine. Normal ca o vei iubi nebuneste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

KralucaConteaza ca in loc de penis are putza?

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Esti belea, Lady!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 6 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput