Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dargelor!!!

Yupiii, mai vine un bulgaras

Hai Ligia!!!! Sa ai nastere usoara!!!

La multi ani Elenii!!! Sa ai parte de nastere usoara si un bebe sanatos!!! Iar astazi sa ai o zi frumoasa, frumoasa !!!

Raluca cred si eu ca esti bulversata, oricare dintre noi ar fi (desi eu sunt un pic suparata pe mine, caci daca as avea asa o veste as fi tare fericita si ma simt un pic vinovata, dar sunt sigura ca o sa-mi iubesc baiatul mult de tot ). Si cum ziceau si fetele, bne ca ai aflat acum si nu la nastere. M-ai ai cateva zile sa te acomodezi cu ideea. Nu stiu ce sfat sa-ti dau...plimbate un pic prin magazinele de hainute si uita-te la hainutele de fetita. MIe imi vine sa nasc si sa ma apuc iarasi de facut copii...fetita Glumesc, dar o sa vezi ca o sa fie bine

Dr.Anca mi s-a ridicat si mie tensiunea cand ai povestit de palmuta. Proasta naibii Te rog sa faci ceva, caci eu cand ma gandesc ca sta nemernica printre copii, mi se face rau. Nici un copil nu merita sa fie lovit sau agresat in orice mod. Nu inteleg cum de isi permite si cum de nu si-a luat-o pana acum

Aerlilian se apropie si la tine momentul Curaj burtica draga Eu cred ca sunt mai anormala. Nici la prima sarcina nu am avut emotii si nici frica, doar vroiam sa nasc. Emotiile au venit abia dupa ce am nascut. Acum sunt cam la fel. Nu mi-e frica de nimic Nu stiu daca este bine sau nu ...

Anne_maria la prima sarcina Catalin mi-a recomandat sa nasc cu epidurala, acum nu mi-a recomandat, doar m-a intrebat. Desi am avut ceva "aventuri" cu epidurala mea, am optat iarasi pentru nasterea cu epidurala. Bine ca mi-am adus aminte...trebuie sa o cumpar.
Dar cate kg are maimutica ta, de zici ca este mare?

Matza ma surprinzi mereu cu pofetele tale, dar asta cu pofta de naftalina din copilarie le-a intrecut pe toate Noroc ca David nu a fost deloc atras. A gustat doar un pic. Si da, era naftalina din aceea alba, care se sfarama, nu din aceea pastila.

Bulinuta pentru tine am o mare imbratisare, asa ca mi-esti draga Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea cu Rares, dar simt ca esti o luptattoare

Legat de Igienol...este super Eu numai cu el am spalat toata sarcina, caci sunt disperata dupa curatenia in baie. Olita si alte chestii tot cu igienol le curat. Eu va sfatuiesc sa dati cautare pe google si sa intrati pe site-ul lor. Au mai multe filmulete prezentate de o doamna pediatra.

Fetelor ati zis ca ati vazut tampoane de lauzie la DM. Am fost ieri si am cautat la Dm-ul din Auchan si nu am gasit nimic. Au zis ca nu au. Voi de unde ati luat? Cum arata? Ce firma sunt? Multumesc

Noi ne-am trezit la 12 astazi

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

A NASCUT LIGIA!!!
Bebelunul are 3.600 dar nu este foarte lung, nu stia Ligia sa-mi spuna cati cm are. E bine si sanatos. Ea a facut o alergie la metoclopramid, parca, dar s-a remediat, si ea se simte bine. Nu seintamplase nimic, era programata maine dar a fost medicul mai liber si a chemat-o astazi.Asadar, BINE AI VENIT BULGARAS DOLOFAN!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cristina o sa-ti trimit pm imediat multumesc mult.

fetelor chiar daca am parut disperata in unele mesaje vroiam sa va spun ca lasand colicii la o parte suntekm foarte bine papam mult deja am luat 400 de grame in 11 zile,acum folosesc infacol pentru colicii si e mai bine,daca nu merge o sa luam li alinan baby.

Nu va dezarmati viitoare mamici ci pegatiti-va pentru cea mai frumoasa perioada a vietii voastre ,este extraordinar sa ai un pui al tau ,nu se poate descrie in cuvinte si cum zicea ica o data toate vin instinctiv o savedeti.

Ligia bafta asteptam vesti.

Sara pentru parturi poti sa-i dai espumisan piticei intra pe net si citeste prospectul.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Olga, si eu am fost la DM si am intrebat si nu aveau special pentru lauzie, asa ca mi-a recomandat tanti de acolo Jessa super si always platinum night. Ce am gasit la ei destul de ieftin tampoane pentru san baby love, pe 30 de bucati am dat in jur de 8-9 roni si par ok.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Suntem inca in formula 2 in 1. Aerlilian, nu te las mama, sper , si eu vreau sa mergem impreuna pe 25, sper sa fie intelegatoare si piscotica.
Matza, nu am mai apucat sa-ti raspund ieri, igienol am luat de la real, de la raionul pentru produse de curatenie, dar cred ca se gaseste si in alte supermarketuri.
Diseara suntem invitati la ziua unui prieten, sper sa apuc sa ajung sau sa si stau .
Mai vroiam sa mai raspund cuiva, dar am uitat cui .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 6 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Bravo Ligia! Felicitari ! Sa fiti sanatosi si tu si bulgarelul!

AMR 6 ZILE !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

A NASCUT LIGIA!!!
Bebelunul are 3.600 dar nu este foarte lung, nu stia Ligia sa-mi spuna cati cm are. E bine si sanatos. Ea a facut o alergie la metoclopramid, parca, dar s-a remediat, si ea se simte bine. Nu seintamplase nimic, era programata maine dar a fost medicul mai liber si a chemat-o astazi.Asadar, BINE AI VENIT BULGARAS DOLOFAN!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Felicitari Ligia!!! Bine ai venit pe lume Andrei!!! Sa ai parte de o viata minunata!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Olga, si eu am fost la DM si am intrebat si nu aveau special pentru lauzie, asa ca mi-a recomandat tanti de acolo Jessa super si always platinum night. Ce am gasit la ei destul de ieftin tampoane pentru san baby love, pe 30 de bucati am dat in jur de 8-9 roni si par ok.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Cred ca pana la urma mi le fac singura ca si data trecuta.

Multumesc

Mergi la inceput

Am mancat 2 boluri de orez cu lapte (David nu a vrut si l-am mancat si pe al lui ) si acum mi-e cam rau

Mergi la inceput

Mai bine imi dadeai si mie unul , nu am mai mincat demult orez cu lapte.

AMR 5 ZILE !!! SPER!

Mergi la inceput