Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5

bamboletta spune:
Salutare
Multumim pt urari La multi ani Antonia si Antonito !
De noi ce sa va zic...suntem bine sanatosi...e boierie doar cu David acasa de ieri Antonia merge la gradi si dupa la exercitii pt ochi...ajunge pe la 1-2 acasa...mai respir si eu
astazi mergem sa vedem de dansuri sportive sau balet
au venit...va

crispro spune:
La multi ani Antonia de Giorgia, Antonia de Bambo si Antonito de Palomina!!!
Coteasca, Lv cica se da treptat, in combinatie cu lp. Spre ex, in loc de o masura de lp pui lp, a doua zi in loc de 2 masuri de lp pui lv, si tot asa, pana ajungi sa il inlocuiesti complet.
Sa-l ajutam pe Alex

crispro spune:
Coteasca, pediatra lui Racusor recomanda Zuzu 1.5 grasime. Lv se da dimineata, lp seara( pana doresti sa mai bea si lp)
Sa-l ajutam pe Alex

ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 ramona, cu baie de abur ai incercat? Pune sare grunjoasa in cada si da drumul la apa fierbinte incat sa iasa aburi in timp ce voi va gasiti ceva de joaca pe langa. Sanatate! histamina, cum se cheama grupul care l-ai facut pe fb? Se intra in grup pe baza de invitatie? Cristina cu ![]() |
Mersi Crissy. Astazi incercam si varianta asta, dar am 3 intrebari. Cata sare si cata apa pun in vana?
Cat timp sa stam acolo?
O sa inceapa sa ii curga nasul, nu? Va trebui iar sa o aspir?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

histamina spune:
fetele,
am o zi absolut idioata.
sare va recoamnd neiodata,de la salina Donet,din ucraina.se gaseste in comert.

bumblebee spune:
Si eu cred ca tot treptat se da LV-ul.
Eu stiam ca cel putin pana la 3 ani, cand creierasul e in formare, grasimile sunt binevenite, gen lapte integral, ulei de masline s.a., in niciun caz gen untura de porc
.
Crisule, ai dreptate cu oamenii galagiosi, sunt ff obositori . Nici eu nu le fac fata prea bine, daramite un puiut asa mic.
Nicole, multumim pt retete!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

histamina spune:
s-a reintors Raed Arafat!
mi-a spus aseara ca nu are orgolii personale,ca are multe de facut in minister si nu vrea functii!
sincer, i-am multumit ca exista!
sunt fericita.
o super veste.
pt bolnavii cronici cu boli orfane,adica fff rare,cativa in tara,el e singura noastra salvare!

lauri_ca spune:
La multi ani sarbatoritilor ce poarta numele sf. Antonie!
Coteasca, eu ii dau lv. uht, de 3.5 grasime, il bea cu biberonul. Nu i-am dat treptat pt. ca nu e aliment nou, i-am mai dat pana acum cu cereale, gris sau orez, doar cantitatea difera. Ii dau in continuare si lp. dar nu bea mai mult de 150ml, in schimb de vaca bea 200 ml. si chiar mai mult, si imi cere si intre mese, e clar ca il prefera. Nu am renuntat la lp pt. ca fata mea nu ia picaturile cu fier sub nici o forma.

baby78 spune:
La multi ani Antonia de giorgia23, Antonia de Bamboletta si Antonito de Palomina
Sanatate, bucurii si tot ce va doriti sa se implineasca
Iuliana mami fericita de minune Tudor
9+

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca fetele mai vroiam sa va intreb de care lapte de vaca da-ti la bebei si cu ce grasime si cand il dati si cum ati facut trecerea de la lp la lv???? hai ca v-am facut praf cu intrebarile ![]() lui tudor am incercat sa-i dau de la mine din cana, dar nu vrea, isi face greata, iar dim si seara primeste lp + cereale in rest ii pui lv in pireuri, gris.. Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI Poze Tudor |
La noi trecerea de la LP la LV a fost progresiva caci la inceput scuipa LP...Asa ca i-am combinat LP 180 cu 30 de LV dupa 2 zile 150 cu 60LV si cand am ajuns la 60LP cu 150LV dupa 2 zile i-am dat doar LV.
Eu ii cumpar lapte de vaca proaspat si il fierb.Cand ramanem fara ii dau Dorna de 3%grasime
Iuliana mami fericita de minune