Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 4

histamina spune:
La multi ani de sf Antonie cel Mare tuturor celor care il au drept patron spiritual!

histamina spune:
eu tin jurnal cu papa si cu scaunele(frecventa,chiar si orele).
asa am observat cel mai bine cum anumite alimente il consitpa.de fapt suplimente.stiu ca nu pot sa ii dau monogen 7 zile din 7.ori monogen ori infatrinii.
trebuie sa aiba neaparat 3 zile cu suc de fructe.
ajuta enorm.
trebuie sa il tii cam 3 sapt,dupa aceea e rutina pura.ii inveti metabolismul pe dinafara.

crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 crispro, eu am fost sfatuita sa tin un jurnal ![]() La multi ani Antonia si Antonio! Cristina cu ![]() |
Cu somnicul zici ca ar trebui jurnal?
Si eu am un excel in care notez ce mananca (asta ca sa ma asigur ca papa un ou la 4 zile), in care notez si Lp-ul baut, si somnicul(orele si trezirile). Chiar ma uitam la programul de somn ca dupa 7 luni a inceput sa stea treaz noaptea, cu orele...
Sa-l ajutam pe Alex

coteasca spune:
Buna ziua mamici!
laurika, te imbratisez cu drag, fii puternica, o sa treaca
crispro, ma bucur ca vladut a inceput sa doarma, parca asa te simti si tu mai odihnita, nu?
histamina, multu de retete, am salvat, esti buna la casa omului
noi am fost tare matinali, tati a ramas la serviciu azi-noapte din cauza mitingului si a venit la 8 juma cand ne-a dat trezirea...el s-a culcat si noi am disparut afara, am facut piata si apoi ne-am oprit in parculet, tudor s-a zbenguit prin zapada si noroi, iar cand am ajuns acasa pe la 12 a papat niste branzica de capra cu rosie si a adormit langa tati in pat.
ne-am mai pricopsit cu 2 maselute, la olita il pun destul de des, cam de 4-5 ori pe zi, uneori face in oala alteori face pe langa oala, dar tre sa se invete o data, asa ca insistam!
de vorbit, e mutulica rau de tot, nu prea vb decat foarte putine cuvinte, gen: mama, tata, pa, papa si cam atat, sper sa-si dea drumul la vorba sa ne putem intelege.
cristeo, am fost prin moghioros, ca co-co si ham-ham, cand aveti chef de o plimbare da-ti un semn ca venim cu drag!
va pup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

coteasca spune:
am uitat sa o felicit pe frumoasa mamica sorinica, iti doresc o sarcina usoara, sanatate si un bebe la termen
Poze Tudor

coteasca spune:
fetele mai vroiam sa va intreb de care lapte de vaca da-ti la bebei si cu ce grasime si cand il dati si cum ati facut trecerea de la lp la lv???? hai ca v-am facut praf cu intrebarile, sper sa primesc si un raspuns, doua...
lui tudor am incercat sa-i dau de la mine din cana, dar nu vrea, isi face greata, iar dim si seara primeste lp + cereale in rest ii pui lv in pireuri, gris..
Poze Tudor

palomina spune:
Hola, fetelor!
Va cinstim si noi ca azi sarbatorim si noi Sf Antonie! Antonito nu intelege ca e ziua lui azi... asadar, va ofer inca o cafea aromata, tort cu branza si mere si suc de portocale pt aportul de vitamina C
Coteasca, eu nu ii dau lui A. sa bea lapte de vaca inca. Am zis ca o avea toata viata timp de asa ceva oricum el e inca alaptat dar am incercat o data sa-i dau lapte parmalat din ala pt copii si tot asa isi facea greata. Pana la urma mi l-am pus eu in cafea! Eu zic ca daca tot vrei sa-i dai LV, da-i treptat , nu dintr-o data sa nu dea in alte alea.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

palomina spune:
Multumim pentru felicitari si le am si noi pe Antonia de Giorgia si Antonia de Bamboletta, va oferim cate o
si va spunem La multi ani, fete frumoase !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

histamina spune:
LV se da treptat, cu supliment de fier neaparat.
noi nu am avut de ales.
cel cu continut mic de grasime constipa mai mult,celalat mai putin.
eu ii dau de la kaufland, UHT.
stiu,repet,nu e cea mai buna varianta,dar la el nu s-a umplut de bube,nu a vomat,ca la LP.
ii mai dau si de la mine.