Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani de sf Antonie cel Mare tuturor celor care il au drept patron spiritual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, eu am fost sfatuita sa tin un jurnal

La multi ani Antonia si Antonio!

Mergi la inceput

eu tin jurnal cu papa si cu scaunele(frecventa,chiar si orele).
asa am observat cel mai bine cum anumite alimente il consitpa.de fapt suplimente.stiu ca nu pot sa ii dau monogen 7 zile din 7.ori monogen ori infatrinii.
trebuie sa aiba neaparat 3 zile cu suc de fructe.
ajuta enorm.
trebuie sa il tii cam 3 sapt,dupa aceea e rutina pura.ii inveti metabolismul pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

crispro, eu am fost sfatuita sa tin un jurnal

La multi ani Antonia si Antonio!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Cu somnicul zici ca ar trebui jurnal?

Si eu am un excel in care notez ce mananca (asta ca sa ma asigur ca papa un ou la 4 zile), in care notez si Lp-ul baut, si somnicul(orele si trezirile). Chiar ma uitam la programul de somn ca dupa 7 luni a inceput sa stea treaz noaptea, cu orele...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua mamici!
laurika, te imbratisez cu drag, fii puternica, o sa treaca
crispro, ma bucur ca vladut a inceput sa doarma, parca asa te simti si tu mai odihnita, nu?
histamina, multu de retete, am salvat, esti buna la casa omului
noi am fost tare matinali, tati a ramas la serviciu azi-noapte din cauza mitingului si a venit la 8 juma cand ne-a dat trezirea...el s-a culcat si noi am disparut afara, am facut piata si apoi ne-am oprit in parculet, tudor s-a zbenguit prin zapada si noroi, iar cand am ajuns acasa pe la 12 a papat niste branzica de capra cu rosie si a adormit langa tati in pat.
ne-am mai pricopsit cu 2 maselute, la olita il pun destul de des, cam de 4-5 ori pe zi, uneori face in oala alteori face pe langa oala, dar tre sa se invete o data, asa ca insistam!
de vorbit, e mutulica rau de tot, nu prea vb decat foarte putine cuvinte, gen: mama, tata, pa, papa si cam atat, sper sa-si dea drumul la vorba sa ne putem intelege.
cristeo, am fost prin moghioros, ca co-co si ham-ham, cand aveti chef de o plimbare da-ti un semn ca venim cu drag!
va pup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

am uitat sa o felicit pe frumoasa mamica sorinica, iti doresc o sarcina usoara, sanatate si un bebe la termen

Poze Tudor

Mergi la inceput

fetele mai vroiam sa va intreb de care lapte de vaca da-ti la bebei si cu ce grasime si cand il dati si cum ati facut trecerea de la lp la lv???? hai ca v-am facut praf cu intrebarile, sper sa primesc si un raspuns, doua...
lui tudor am incercat sa-i dau de la mine din cana, dar nu vrea, isi face greata, iar dim si seara primeste lp + cereale in rest ii pui lv in pireuri, gris..

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Va cinstim si noi ca azi sarbatorim si noi Sf Antonie! Antonito nu intelege ca e ziua lui azi... asadar, va ofer inca o cafea aromata, tort cu branza si mere si suc de portocale pt aportul de vitamina C

Coteasca, eu nu ii dau lui A. sa bea lapte de vaca inca. Am zis ca o avea toata viata timp de asa ceva oricum el e inca alaptat dar am incercat o data sa-i dau lapte parmalat din ala pt copii si tot asa isi facea greata. Pana la urma mi l-am pus eu in cafea! Eu zic ca daca tot vrei sa-i dai LV, da-i treptat , nu dintr-o data sa nu dea in alte alea.

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Multumim pentru felicitari si le am si noi pe Antonia de Giorgia si Antonia de Bamboletta, va oferim cate o si va spunem La multi ani, fete frumoase !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

LV se da treptat, cu supliment de fier neaparat.
noi nu am avut de ales.
cel cu continut mic de grasime constipa mai mult,celalat mai putin.
eu ii dau de la kaufland, UHT.
stiu,repet,nu e cea mai buna varianta,dar la el nu s-a umplut de bube,nu a vomat,ca la LP.
ii mai dau si de la mine.

Mergi la inceput