Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
Asa, ca am uitat. Noi(adultii) nu consumam LV pasteurizat/UHT decat in cazul in care ramanem fara LV proaspat. Cumparam LV de la dozator. Acest lapte e verificat, e integral, crud si il fierbem noi acasa. Asta pt ca laptele pasteurizat/UHT e centrifugat, fapt ce destabilizeaza moleculele de grasime si ele se depun in locuri nedorite in organismul nostru.
Nicole, suuuper!!

Raed rules! ![]()
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Otiliav spune:
Salutare! Am o pauza scurta si am intrat sa vad ce mai faceti. Sper ca bine.
Alinuto si uite asa trec eu pe ceai ca lapte de vaca proaspat doar de la vreo ferma poate sa gasesc aici. Ce documentate sunteti 
Si eu care ziceam ca m-am ingrasat cu varsta nicidecum n-am corelat ca la mama acasa aveam lapte crud.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
michelle1981 spune:
LV i-am dat o data din biberon si l-a refuzat, apoi nu am mai incercat, asa ca noi suntem inca pe LP din biberon. Cu LV ii fac mancare, sau combinatii cu paste, orez. Folosim Napolact sau Mili (astea imi plac mie la gust)
Nicole - ti-am trimis un mesaj pe gmail. Sper sa ma poti ajuta cu un raspuns

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">11+
bumblebee spune:
Otilia!
Ce fac fetele cochetele? ![]()
Nu ma refeream la depunerea in tesut adipos
. Ma refeream ca se depune in genul colesterolului, in interiorul plamanilor si in alte locuri (nu-s secrete, dar nu stiu eu
). Am auzit niste medici discutand despre asta la o emisiune medicala. Oricum, am baut pasteurizat muult timp si daca n-as fi avut dozatoare de astea de LV in oras, tot pasteurizat beam.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ramonavlas spune:
Oare de ce nu pot deschide link-ul "sfaturi utile" de pe prima pagina?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
crissy77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Cu somnicul zici ca ar trebui jurnal? Si eu am un excel in care notez ce mananca (asta ca sa ma asigur ca papa un ou la 4 zile), in care notez si Lp-ul baut, si somnicul(orele si trezirile). Chiar ma uitam la programul de somn ca dupa 7 luni a inceput sa stea treaz noaptea, cu orele... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cu somn corelat cu activitatile de peste zi.
Ulterior iti poti da seama daca prezenta unor pers. il afecteaza.
De ex. de cate ori merge Elise la soacra-mea, noaptea imi plange. Desi se distreaza la ea ca ii face toate mofturile, o agita. De asta mi-am dat seama cand ne-am mutat in casuta noastra, cum venea soacra in vizita, cum copilul meu se schimba radical.
giorgia23 spune:
Multumim fetelor pt urari

Eu ii dau Antoniei LP combinat cu LV...si eu ca Michelle tot napolact sau millie cumpar...abia acum mi/a adormit mandra...pai daca s/a trezit la 10 dim
...seara adoarme numai dupa 10.30
...si are un chef de joaca la ora aia cum n/am vazut
crissy77 spune:
coteasca, in legatura cu laptele de vaca:
1. Eu nu ii dau inca LV decat in budinci, o sa aman cat pot (din cauza prematuritatii, anemia severa care a avut-o, nu ma risc).
2. Il introduci treptat, adica daca T mananca 8 masuri LP, azi renunti la o masura si pui 30 ml LV, maine renunti la 2 masuri si completezi cu 60 ml etc.
3. Elisei ii dadeam LaDorna UHT de 3.5 % (cat mai gras).
Daca are probleme cu constipatia, atunci da-i cat mai slab.
Cum zicea si histamina, ai grija ca LP e sarac in fier.
Eu raspund pe masura ce citesc, vad ca ai primit mai multe raspunsuri.
histamina, eu stiam ca laptele gras constipa. Stiam eu gresit sau esti tu prea obosita si le-ai inversat?
bambo, ce exercitii pt ochi faceti? Ce fain ca aveti posibilitatea sa faceti si alte activitati... Eu as putea sa o duc la inot (exclus iarna, nu ma risc), judo, karate
, schiuri. Mi-ar fi placut sa invete sa patineze pe gheata, avem patinoar dar nu este instructor
, eu+sotul nu stim. Din cate stiu de la cealalta odisee, la balet e mai greu, instructorii sunt f exigenti, toti vor performante. Poate voi aveti noroc.
ramona, sare pui din ochi (1/4 cana), iesiti cand nasul incepe sa curga singurel (sau daca obs. ca aburii o deranjeaza). Ma gandeam ca asta ar fi o alternativa pt aspiratul cu batista bb. Ai grija ca diferenta de temperatura baie-> camera in care iesiti sa nu fie f mare. Verific indata si cu Sfaturile utile, albumul e in contul meu de picasa, de curand am dezinstalat google+, poate de aia.
histamina spune:
crissy si eu stiam tot ca tine,dar dna dr Culcer imi tot repeta ca e invers.
io nu stiu ce sa zic.

(17.07.2010)