Raed Arafat a revenit. Cum comentati?(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danet

Ce parere aveti,Boc l-a invitat pe dr.Arafat sa se alature echipei care elaboreaza legea sanatatii.
Oameni de mare caracter, iar Base sta pitit, nu-i mai priesc baile de multime !

Jur ca as da oricat sa fiu 2 min acum in capul lui Base, sa stiu ce gandeste :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

E usor de presupus ce sa gandeasca un om care considera ca nu greseste niciodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

referitor la invitaia de a se alatura echipei ministeriale, am vorbit aseara cu dansul si mi-a spus ca nimeni nu l-a invitat oficial,ca au discutat despre asta in comisie,au spus presei,dar personal nu i-a spus nimeni.a precizat ca nu are orgolii personale si ca revine oricand la minister nu pt functie,ci pt ca are multe de facut, insa cu o conditie:sa aiba o echipa competenta.
sincer,i-am multumit ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu unde am scuipat, n-as mai linge!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

valentina,
e intai medic.cu el, noua ne e f usor. era singurul sprijin in minister pt bolnavii cronici,cu boli orfane,adica ff rare,cativa in tara, pt care niciun ministru nu investeste nimic,ca oricum am trait destul(de cate ori am auzit asta).
el era singurul care raspundea la telefon,care facea totul sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Histamina, eu nu te contrzic si nu-i contest calitatile, doar in privinta asta, imi mentin parerea! Poate e gresita, dar e a mea!
Si cica l-a sunta pe Ritli, sa se vada:
http://stiri.rol.ro/ritli-ladislau-am-fost-sunat-de-raed-arafat-ne-vom-intalni-si-vom-discuta-763637.html

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

l-am asteptat o data la minister.la usa dansului asteptau ,in ordinea venirii, un sofer SMURD, un director din minister, un om cu copilul bolnav, eu si o doamna cu inalte functii.
asta era ordinea venirii,asta a fost ordinea primirii.

as mai vrea macar o jumatate de exemplu asemanator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Raed Arafat a fost readmis in Ministerul Sanatatii!!
Jos palaria pentru el, Subsecretar de Stat!!!

off topic, de-ar ar fii mai multi gemeni ca el, ar fii bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Adica le-a facut o favoare ca sa revina.....cred ca e unul din putinii capabili care pot face cu adevarat ceva.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

yupiiiiiiiiiii,yupiiiiii
chepeau Raed Arafat.
ma bucur enorm

Mergi la inceput