Raed Arafat a revenit. Cum comentati?(2)
Raspunsuri - Pagina 9
ramiris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim Raed Arafat a fost readmis in Ministerul Sanatatii!! ![]() ![]() ![]() ![]() Jos palaria pentru el, Subsecretar de Stat!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() off topic, de-ar ar fii mai multi gemeni ca el, ar fii bine!!! ![]() |
Acum chiar ca as da oricat sa fiu 2 min in capul lui Base.
Ce-a aia "readmis"? Ca doar demisionase, nu-l daduseara afara, mie "readmis" mi se pare ca are o conotatie negativa...
Laura25 spune:
Eterna si fascinanta Romanie. Eu nu mai inteleg nimic, sincer. Deci s-au intalnit Boc cu Arafat si Arafat se intoarce unde era acu o saptamana. aaa... ok ... Si acum ce?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
belleane spune:
Eu as fi fugit mancand pamantul in cazul asta. Sa vedem acum cine va fi Acarul Paun.
ramiris spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Eterna si fascinanta Romanie. Eu nu mai inteleg nimic, sincer. Deci s-au intalnit Boc cu Arafat si Arafat se intoarce unde era acu o saptamana. aaa... ok ... Si acum ce? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Acum sa se termine cu protestele ca d-asta se suparase lumea.
Imi imaginez ca asa a gandit Boc, sau asa i s-a spus ca trebuie sa gandeasca si s-a conformat.
Laura25 spune:
e ca in poezia aia: "Ce sa fie?! Nu-i nimic. A trecut acceleratul"
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
olim spune:
pai Smurdul ramane Smurd si gata!
si o sa lucreze la o noua lege a sanatatii!
Arafat a obtinut ce a vrut, se Smurd nu se atinge nimeni, si o sa mai ceara el noste schimbari!
Base s=a sdus diminineata ci Loganul la munca, asa cum merge orice bugetar, ma refer singur, fara coloana oficala si baieti sa il pazeasca!Si pana acum nu a putut?
Eu nu as vrea sa fiu in locul lui Boc
!
Androix spune:
smurd ramanea tot smurd oricum!
Mai bine schimba titlul la topic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Alina spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Eu cred ca deja s-au speriat ca au trezit ciumpalacii. Acum se fac ca muncesc. Te iubim, printesa Victoria!!! |
ce insemneaza cuvintul asta?
zau ca nu l-am mai auzit,poate imi imbogatesc vocabularu'pe-aici!
belleane spune:
Eu ieri l-am auzit pe la tv, asa i-ar fi numit un politician pe cei care au iesit in ultimele zile in strada.