Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
lalely07 spune:
Aa,mi-am amintit ceva:voi nu mai sterilizati biberoanele????
Ca parca am citit o discutie intre Irinuca si nu mai stiu cine,ca ati pus sterilizatorul in cutie.
Eu tocmai ce vroiam sa imi iau sterilizator!!!
Ma gandesc ca daca plec la munte am nevoie,voi ce ziceti???
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
bb_yasmi spune:
lalely acus am jumatate de an de cand nu le mai sterilizez.... le-am mai dau un clocot o data la luna.
mamica implinita cu 2 comori !!
lparpala spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
Cred ca nu-i place! Eu ii fac un piure din 3/4 dintr-o sfecla rosie mica si 1/2 de cartof mic si cu 2-3 lingurite de smantana si mananca tot, adica cca 200-220ml! Am combinat si cu carne, dar e cam ciudat gustul, cu galbenus de ou la fel; cel mai mult ii place asa fara proteina animala! |
M-am pierdut in cifre pana la urma Ca sa inteleaga si neuronii mei dereglati, eu pun prea multa sau prea putina sfecla? Eu am crezut ca am pus multa (intoarce capul numai cand vede culoarea) dar mie din ce ai zis tu imi rezulta ca am pus putina. Nu mai stiu ce si cum
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Nu am putut incarca un filmulet mai mare, nu stiu de ce dar incarca incredibil de greu. Am pus unul scurt in care Duracell merge mai putin ! Iparpala, dupa ce il vezi, te rog sa ma anunti sa il pot sterge ca ocupa destul spatiu. Eduard Andrei 02.04.2011 |
Am vazut filmuletul. Este absolut bestial. Pana la urma a ales calea mai usoara: de-a busilea.
la si
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Aa,mi-am amintit ceva:voi nu mai sterilizati biberoanele???? Ca parca am citit o discutie intre Irinuca si nu mai stiu cine,ca ati pus sterilizatorul in cutie. Eu tocmai ce vroiam sa imi iau sterilizator!!! Ma gandesc ca daca plec la munte am nevoie,voi ce ziceti??? Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Eu nu mai sterilizez de cateva luni. Si al meu este deja la cutie pentru bebe 2. Ce-i drept, eu le spal la masina de spalat vase la 60-70 grade si dr. pediatru a zis ca este de ajuns. Oricum baga ea in gura tot ce gaseste pe jos.
la si
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
lparpala spune:
Clar, mi-am luat forum
Dar acum va las ca fug cu pitica la plimbare ca sa nu redecoram camera.
la si
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
lalely07 spune:
Lavi,Lparpala va multumesc de raspunsuri!!
Eu abia acum am inceput sa utilizez biberoane si nu stiu ce sa fac!
Ar fi vorba doar ed cateva zile cat stau la munte,caci acasa pot sa le fierb!!!
Sa vedem daca gasesc o oferta ok!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
scrish spune:
fetelor eu am o dilema: luca a inceput sa se ridice pe tot ce prinde! problema nu e ca se ridica, ci ca nu stie sa se aseze la loc si daca l as lasa, ar lua niste busituri de toata frumusetea. ideea e ca e fascinat de biblioteca, are un corp mic pe care avem televizorul si se prinde mereu de el si se ridica. atunci cand se ridica doar pe genunchi era ok ca stia sa se aseze la loc, culmea nu a luat nici o tranta, dar imi e teama ca daca e ridicat in picioare si isi da drumul , da cu fata si cu gatul fix in margine....sa il las sa vad ce face sau sa il ajut in situatia asta? daca s-ar ridica de masa sau de orice altceva nu mi-ar fi frica dar asa cu biblioteca asta ma termina...
alehiam spune:
roxy, eu am stat cu usa si geamul deschis ore in sir si nu avut nimic . Deci eu nu cred in curent?
Iar cu "calirea" intai trebuie sa vezi cum e copilul... Baietelul, de exemplu nu suporta sa fie invelit. Si la Rasnov la 18 grade cat lasau centrala, el tot dezvelit sta. La fel, greu il conving sa ia papuci in picioare (ca acolo simt ca e mai rece decat la noi pe jos), asa ca zic merci ca statea incaltat in sosete.
Si nu, nu este bolnavicios sau sensibil.
Asta mica, ii place sa stea la caldurica, nu zice nimic daca ii pun inca o bluza, de exemplu.
Oricum eu nu o imbrac mai special cand o las pe jos. Cel mult ii mai pun jambiere, ca sa nu-si juleasca genunchii prea rau. Si gresie am o groaza. Dar in majoritatea timpului sta in body cu maneca lunga si strampi. Iar in casa nu cred ca am mai mult de 20 grade.
Chiar si aici in parc mamele si bunicile stiu ca asa sunt copii mei, mai caliti. Eu nu cred ca sunt caliti, doar urmaresc sa ne fie confortabil.
Important e moderatie si observat copilul, ca se simte confortabil. Ca uneori, poate tie ti-e cald si lui ii e frig, sau invers - tie ti-e frig si copilul nu are nici o treaba.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)