Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
Alice, cu exceptia racelii care nu ma mai lasa (desi ma simt ceva mai bine) sunt nesperat de bine. As zice ca ma simt cel mai bine din toata sarcina. Sunt pe invers...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc 36+ cu Mult a fost, putin a ramas |
deci morcovii sunt doar pentru mamicile incepatoare
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Victo spune:
hello
eu azi am facut aprovizionarea pt sapt. viitoare. copiii dorm, eu am facut un pic de ordine prin dulapul din baie, am aruncat cosemticele vechi si am constatat ca nu am niciun ruj :):), nici demachiant, nici solutie de spalat pe fata. (le-am aruncat ca erau vechi de cand lumea). am doar un rimel si un fard, da fara pensula. halal doamna, ce sa zic..ha ha ha
auziti, da parfumurile expira? am un Bulgari de 10 ani :):):)
racusor2010 spune:
Victo...si eu am facut asta saptamana trecuta, dar totusi am mai pastrat unele
parfumul e desfacut? daca nu, poate e ca vinul
si eu azi, duminica, am facut destul de multe, doua feluri de mancare dimineata, un pic de curatenie, am fost putin la Biserica...dar acum cat doarme Andrei stau ..am descarcat pozele de la Craciun si ma uit am avut noroc ca a iesit tati cu Andrei !
Andrei a mai invatat o litera cand vede M-ul de la Metrou striga / tipa tare "MMMMM", "MMM" si rade
as face clatite mai tarziu, sa vad ce chef am
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
adrianaBuc spune:
rodi, sincer imi e frica de nastere. Incerc sa nu ma gandesc la nastere atat de des pentru ca as intra in panica. La Rebeca eram asa de relaxata, abia asteptam sa nasc, dar nu stiam ce o sa urmeze. Acum stiu... Nici de bagaj nu m-am apucat tot in ideea ca mai e muuuuullllttt pana la nastere.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
crispro spune:
Salut, fetele!
Rodi, . nu stiam la ce pupici te referi, credeam ca virtuali. Pana a venit nasu' si mi-a zis ca a vb cu tine. Te pup, Rodi draga!
IOoi, ca morr. Copilul face "na-na" si loveste tot la 5 min. Cum nu ii convine ceva, cum incepe sa faca "na-na". Din mieluselul si timidul de Vlad acum a iesit nervosul din el. Azi s-a enervat ca nu i-a dat Stefan o jucarie, a inceput sa tranteasca. Ma enerveaza ca socrii l-au tot invatat cu lovitul asta, ei il lasa sa ii loveasca, ba il si incurajeaza. Cand am vazut ca V o lovea pe soacra cu o bota (mica), nu o lovea tare, ea radea si tot facea "au". I-am zis copilului ca nu lovim pe nimeni, ne jucam altfel, ca o doare pe buni. I-am zis si ei sa nu mai aiba jocuri din astea. Apoi ne miram de copil de unde are apucaturi. Si soacra zice "caca" la mizerie- nu lua aia, ca e caca, pe jos e caca, pe aia nu pune mana ca e caca. Ioiii, si nu stiu cum sa ii spun, sa ii spuna ca e mizerie, nu caca. Caca e cel care il face V in scutec si atat. Oricum, ma gandesc si cu olita- eu nu o sa il pun cand cred eu ca face, ci cand va sti el sa spuna ca a facut caca, si sa imi arate. Apoi cu timpul o sa incerc sa il invat sa spuna inainte de a face caca si eu sa fiu pe faza cu olita. De asta mi se pare important sa stie ca kk e numai cel facut de el, si nu tot ce descrie buni.
ilinca, sa aveti o zi frumoasa azi! Sa ne zici si noua cum a fost, ca sapt viitoare botez si eu pt prima data. Si vrem poze!
Adriana, scumpa, esti asa o curajoasa! Si pe cat de grele au fost saptamanile astea, cu nesomn si raceli, cu oboseala multa, tu inca mai poti. Bravo, mami! Is convinsa ca vei trece usor si peste nastere si recuperare, ca tu esti puternica de felul tau!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Crissy, m-am distrat de Bea si sucul de lamaie, i-a placut, se pare. Bravo, pentru tot ce faci cu fetele tale, pentru cat te implici, esti o super mami!
Cris, Natali e asa de scumpa, o blondina, incredibil! Abia astept sa o vad live.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Fetele, voi ce pasta de dinti folositi la pitici? Mai este si altceva in afara de nenedent? ( eu din asta folosesc) Periuta electrica este pt copii asa mici? Daca stiti si unde gasesc, ar fi super :)
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
cristina, tot nenedent fol si eu, e buna de inghitit :)
periuta electrica mult mai tarziu, dupa 3 ani parca.
azi l-am tuns pe strumficutul meu, insa nu am apucat sa ii fac si poza. maine doar.
eu il spal pe dinti doar seara dupa baie. el de fapt baga periuta in gurita, molfaie acolo, si apoi ii zic sa ma lase si pe mine. uneori vrea, alteori nu. dar nu insist.ii zic bine, facem maine.
acum INCA e o varsta simpla. sa vedeti dupa 2 ani cand chiar zic NU la orice. si se trantesc si nu vor nimic. ioi...
adriana..de nastere si mie imi e groaza si acum dupa 2:). daca as mai naste o data, cred ca as cere ceza :):) atat mi-e de frica.de fapt mi-e atat de frica, ca nu cred ca voi mai naste vreodata ha ha ha!!!
dar sa stii, pe probate, nasterea a doua a fost f usoara si f rapida!
Alice_Elena spune:
Adriana, nu stiu la naturala cum e, dar eu dupa a doua cezariana m-am recuperat mult mai repede, nici nu ma asteptam vreodata. Oricum, noi suntrm aici pt incurajari, tu stii :)
Cristina, mie stomatoloaga mea mi-a zis pana la 2 fara pasta.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)