Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Btz, te asteptam cu vesti bune! Un pt amandoi! Fetelor care aveti delfinasi la cresa, vrem sa mergem sa vedem doua cat de curand. In afara de curatenie, personal, program si mancare, ar trebui sa ma mai uit si dupa altceva sau ce sa mai intreb??? De luni sunt in concediu doua saptamani. Mama a plecat acasa, asa ca suntem pe cont propriu, ca in CIC. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
MULTUMIM
Depinde unde o vei duce,la stat sau privat.
NOi cand am ales cresa (de stat) am verificat urmatoarele:
-curatenia
-paturile-sa fie din lemn,lenjeria sa fie curata (la cresa o spala saptamanal)
-olita-este un punct extrem de important,pe noi nu ne-a lasat sa o aducem de acasa,in schimb cer mereu analize la scaun si exudate
-mancarea sa NU fie de la catering,caci au fost multe cazuri de toxiinfectie alimentara,cel mai sigur este ca la cresa sa fie bucatarie proprie.Poti verifica acest lucru cerand o vizita la bucatarie.
-meniul:sa nu aiba in meniu mezeluri,pateuri,chips-uri,ciocolata si alte tampenii cum se dau pe la majoritatea creselor.Dulciurile sa fie gen:briose,branzoaice,colacei,prajituri de casa.Si lapte,daca nu zilnic,cel putin un alt lactat pe zi.Poti cere un meniu saptamanal.SI neaparat pe zi cel putin un fruct.
Meniu lui Paul consta in:
MD:lapte (zilnic) cu cereale,orez,unt si paine cu miere de albine,cascaval.La 10 primul fruct
P:ciorba mereu,felul 2,tocana,musaca,piure,depinde.+citronada,oranjata si neaparat iarasi fruct
G:iaurt,compot,dulciuri de casa
Altceva nu imi mai trece prin cap acum,cand imi aduc aminte iti mai scriu.
-TV.In mod normal nu ar trebui sa fie,dar daca au sa te asigure ca programul de vizionat nu dureaza mai mult de 30 min/zi.
racusor2010 spune:
deci Victo, razi de mine?
caut si eu ceva, sa nu ma mai enervez la serviciu...cica totul e de atitudine
ufff, bine ca merg luni la dr sa vada ce e cu durerea asta de spate, acum ma doare pe coloana, in partea de sus, asa o durere acuta, ca atunci cand te trage curentul...si parca ma taia in spate cand am baut apa nu imi dau seama ce o fi asta...dar nu pot sa nu il iau pe andrei in brate ...ufff...
andrei a iesit jumate de ora afara, cu tati, dupa alta jumate de ora de convingeri sa il imbrac. ii ziceam vrei afara, "nuuu, "nana", bine, hai sa te dezbrac (apucasem sa ii dau pantalonii), atunci el "nuuu, pa-pa", atunci hai sa te imbrac, "nuuu, na-na" si tot asa am tinut-o vreo 15 minute pana la urma l-am convins dar acum sta putin, ca deja e frig si imediat tre sa pape de seara...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana azi am facut painica, a iesit delicioasa - asta a fost de la Crissy maine incerc reteta Denisei apoi urmeaza Rody cu reteta ei |
asaaa... eu acum recuperez. deci, daca in 12 ai postat mesajul, inseamna ca azi ai facut painica mea . de fapt, cred ca tot cris a postat-o odata aici si eu fac tot mereu, o mancam ca spartii toti
eu nu mai reusesc ca intru nici sa citesc... pe Isa am mutat-o de o saptamana iar in patutul ei, sa respire si mama noaptea si sa se odihneasca si Maria cum trebuie, ca e gatas vacanta! si uite-asa doarme Isa mea noaptea neintoarsa, de unde cu mama maraia in fiecare noapte ce n ori si bea cate 3 portii de lapte - acum cele 2 regulamentare . la 22.15-22.30 o pun in patut si stau langa ea 2-3 minute cat bea lapticul si adoarme, apoi o mai miros, o invelesc si... de cele mai multe ori adorm si eu , pana la 7 dimineata
azi am lucrat zi lumina, asa ca tati acum gateste si eu ma "forumesc", sper sa ajung la zi macar cu cititul... is tare suparata pe lume, pe multa lume... am ganduri negre si gri... dar parca tot nu e asa de rau...
revin. cred.
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Sotul acum a plecat la cluj, dupa nasi, la aeroport. Se intoarce pe la 4 dimi. Mai nasol e ca a nins azi la noi, drumul e ud. Sper sa nu inghete. |
ti-am trimis multi multi pupici si tie si lui Vladut pe nashu´ Marcel , no, dar la Vasi am uitat sa-i trimit , acuma ii tarziu?
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu
sper maine sa vin cu o dispozitie mai buna ca, la cate aveti voi pe cap, numai eu lipsesc aici sa ma plang de ale mele
ilinca79 spune:
Neata dragelor,
pt. toata lumea. Noi botezam azi un baietel, suntem nasi de botez pentru prima data si am asa emotii
V e tot mucos si nu stiu inca daca il luam cu noi, vine mama sa stea cu el. Si daca il luam trebuie sa se ocupe de el in biserica, sa nu strige in continuu "mami" si "tati"
Va las ca ma pregatesc de mers la coafor. Sa aveti o duminica frumoasa!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui ainotna Nici Sasha nu zice decat trei cuvinte…mama, tati si papa. |
Cele mai importante cuvinte. Daca mai adauga si apa e gata.
cris, am vazut-o si eu pe Natalia. Seamana tare cu tati.
Eu refuz sa o mai scot afara pana nu scapam de raceala. Peste noapte a fost foarte bine, a fost prima noapte cand a respirat pe nas (asta dupa 1 saptamana), daor ca ziua nu vrea sa respire pe nas si pace! desi are nasucul partial desfundat. Poate maine...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
Alice_Elena spune:
Neata!
Adriana, mititica de ea, cred ca ii e si frica sa mai respire pe nas. Pup sa treaca repede. Tu cum te mai simti?
Anca, si pana la urma la ce concluzie a ajuns alergologul? Sau asteptati rezultatul analizelor de sange?
Ma duc sa pun o bucatica de copil in patut ca a adormit, si sa salvez cealalta bucata copil din mainile soacrei ca nu stiu ce fac dar tipaaa mara..
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Alice_Elena spune:
Ilinca, sa fiti sanatosi si voi si copilasul
Si V bineinteles
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
rodyka spune:
pentru toate mamicile